MEDIA

Τζένη Μπότση για Κώστα Σπυρόπουλο: «Τον είδα ξαφνικά στο δρόμο και με έπιασε κρίση πανικού»

Συγκλόνισε με όσα ανέφερε η Τζένη Μπότση για τον Κώστα Σπυρόπουλο στη σημερινή της συνέντευξη στο «Πρωινό».
Τζένη Μπότση για Κώστα Σπυρόπουλο: «Τον είδα ξαφνικά στο δρόμο και με έπιασε κρίση πανικού»

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε σήμερα Δευτέρα καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και συνομίλησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα όσα είχε να αποκαλύψει για την σεξουαλική παρενόχληση την οποία δέχτηκε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο στο παρελθόν δεν άφησαν κανένα ανεπηρέαστο. Οι λεπτομέρειες των όσων πέρασε ανατριχιάζουν με τη Φαίη Σκορδά να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της με όσα άκουσε.

Όταν η συζήτηση ξεκίνησε για το κίνημα MeToo, η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στις δικές τις καταγγελίες.

Αρχικά η ίδια τόνισε πως πιστεύει ότι όλο αυτό είναι κάτι φυλετικό, αλλά κάτι το οποίο πηγάζει από τη δύναμη της εξουσίας. Η ίδια πιστεύει ότι οι άνθρωποι που έχουν εξουσία μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν εις βάρος άλλων.

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες για την ίδια ήταν να πει το όσα έγιναν στους γονείς της καθώς φοβόταν ότι αν τους μιλήσει η μητέρα της δε θα την άφηνε να ξαναπαίξει στο θέατρο. Όπως ανέφερε μία μέρα πριν κάνει την καταγγελία το αποκάλυψε στους γονείς της. Δεν τους είπε λεπτομέρειες πέρα από το ποιος ήταν αυτός που την παρενόχλησε. Τις λεπτομέρειες τις έμαθαν στη συνέχεια αυτοί από την τηλεόραση.

Οι γονείς της συγκινήθηκαν όταν έμαθαν τι είχε γίνει. Η μητέρα της μάλιστα της ζήτησε συγνώμη κάτι που έκανε τη Τζένη Μπότση να θυμώσει. Η ίδια ήξερε πως δε φταίει εκείνη σε τίποτα και ότι έκανε το έκανε με αγάπη.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι στην αρχή θεωρούσε πως μόνο σε αυτήν είχε συμβεί ότι συνέβη….και φοβόταν να μιλήσει. «Δεν πίστευα ότι είχα προκαλέσει, αλλά φοβόμουν μην μου ξανασυμβεί. Φοβόμουν τον ίδιο άνθρωπο μην μου το ξανακάνει ή μου κάνει κάτι άλλο.», είπε χαρακτηριστικά.

Μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη ήταν οι κρίσεις πανικού που έπαθε κατά καιρούς όταν τον είδε μπροστά της μετά το περιστατικό.

«Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού. Έφευγα μακριά. Πάντα στις δουλειές μου όταν ερχόταν η στιγμή για τις επίσημες πρεμιέρες έλεγα δεν θέλω να έρθει αυτός. Το έθετα ως όρο. Οι συνάδελφοί μου έλεγαν ότι επαναλάμβανα “γιατί;”. Γιατί δεν μπορούσα να το ξεπεράσω μετά από τόσο καιρό και ακόμη με τάραζε; Τα ξέρανε από κάποια στιγμή και μετά. Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες και τώρα φτάσαμε 21. Το ίδιο μοτίβο…»

(Λόγω κεκτημένης ταχύτητας αναφέρθηκε το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος όμως δεν σχετίζεται με την καταγγελία της αγαπημένης ηθοποιού και ζητούμε συγνώμη.)

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Porto Leone: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο – Ηλίας και Αλεξάνδρα καταρρέουν

Porto Leone: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο – Ηλίας και Αλεξάνδρα καταρρέουν

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone του Alpha, καθώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε εφιάλτη και ο Αντρέας καταλήγει στο νοσοκομείο.

Media
Media: Η ΕΡΤ δίνει δεύτερη σεζόν στο «Παιδί» – Πράσινο φως για νέο κύκλο

Η ΕΡΤ δίνει δεύτερη σεζόν στο «Παιδί» – Πράσινο φως για νέο κύκλο

Στην επόμενη «τάξη» του τηλεοπτικού ανταγωνισμού περνά η σειρά Το Παιδί της ΕΡΤ, καθώς όλα δείχνουν πως εξασφαλίζει δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Media
Media: Survivor spoiler 15-2 : Τι δείχνει το trailer για την 1η ασυλία

Survivor spoiler 15-2 : Τι δείχνει το trailer για την 1η ασυλία

Όσα μπορούμε να εκτιμήσουμε από το trailer για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία την 6η εβδομάδα του Survivor.

Media
Media: Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει στην ΕΡΤ – Η Σμύρνη γίνεται τηλεοπτική σειρά

Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει στην ΕΡΤ – Η Σμύρνη γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σε νέα συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση προχωρά η ΕΡΤ, μεταφέροντας τηλεοπτικά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη.

Media
Media: Ogdooshop.gr: Valentine’s Sales – 5 μοναδικές προσφορές 1+1 δώρο!

Ogdooshop.gr: Valentine’s Sales – 5 μοναδικές προσφορές 1+1 δώρο!

Πέντε μοναδικές προσφορές, με κάθε αγορά και ένα ξεχωριστό δώρο, που θα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας - Ο έρωτας περνά από το ogdooshop.gr!

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Grand Hotel ΑΝΤ1 – Ο Νικόλας οδηγείται σε εκτέλεση και ο Πέτρος οργανώνει απόδραση

Grand Hotel ΑΝΤ1 – Ο Νικόλας οδηγείται σε εκτέλεση και ο Πέτρος οργανώνει απόδραση

Ο Νικόλας βρίσκεται ένα βήμα πριν το εκτελεστικό απόσπασμα και ο Πέτρος παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Media
Media: Σπίτι δίπλα στο ποτάμι Alpha – Η Ευανθία βάζει τέλος στη Μαριέττα

Σπίτι δίπλα στο ποτάμι Alpha – Η Ευανθία βάζει τέλος στη Μαριέττα

Η Ευανθία αποφασίζει να κινηθεί ακραία απέναντι στη Μαριέττα.

Media
Media: Να Μ’ αγαπάς επόμενα επεισόδια: Η πρώην του Ορφέα επιστρέφει και τα τινάζει όλα στον αέρα

Να Μ’ αγαπάς επόμενα επεισόδια: Η πρώην του Ορφέα επιστρέφει και τα τινάζει όλα στον αέρα

Ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Να Μ’ αγαπάς του Alpha, καθώς ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Ορφέα επιστρέφει και απειλεί να διαλύσει τα πάντα.

Media