MEDIA

Βλάσσης Μπονάτσος: Οι Απαράδεκτοι θυμήθηκαν τον «τσαμπουκά» τους! (vid)

Οι «Απαράδεκτοι» ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Idols του Σάκη Ρουβά και μίλησαν για τα όσα έζησε ο Βλάσσης Μπονάτσος μαζί τους.
Βλάσσης Μπονάτσος: Οι Απαράδεκτοι θυμήθηκαν τον «τσαμπουκά» τους! (vid)

Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή Idols που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, ο Σάκης Ρουβάς και προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Καλεσμένοι του ήταν ο κύριος… πυρήνας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «απαράδεκτοι». Δηλαδή ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αρχικά τόνισε πως ο Βλάσσης ήταν ιδιαίτερα χαρισματικός. Ενεργούσε σαν το μικρό παιδί που ζει σε ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο και πηδάει την μάντρα για να πάει να κάνει τα δικά του. Όμως το σπίτι συνεχίζει να υπάρχει.

Με την σειρά της η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως οι παρευρισκόμενοι είχαν αποφασίσει να παίξουν μαζί σ’ αυτή την σειρά. Τότε ο Βλάσσης Μπονάτσος της είπε πως δεν είναι δυνατόν, αυτός που ήρθε από την Αμερική, να μην πάρει μέρος στο όλο εγχείρημα.

Έτσι έγινε το τέταρτο μέλος της παρέας και την… έδεσε. Αποτέλεσε τον καταλύτη τους, που ήρθε αυτή η μεγάλη επιτυχία στην συνέχεια.

Ενώ στην συνέχεια σημείωσε πως ο αείμνηστος αξεπέραστος καλλιτέχνης, ήταν αγαπησιάρης και ανένταχτος. Μπορούσε να κάνει μαζί του συζητήσεις, από κοριτσίστικα θέματα μέχρι υπαρξιακά. Του άρεσε να μιλάει για όλα τα θέματα με ένα χαμόγελο.

Γι’ αυτό και τους… έπιανε το πρωί όταν άνοιγαν την κουβέντα. Ακόμη είπε πως το όριο που είχε η ανθρώπινη φύση δεν του άρεσε και προσπαθούσε να το υπερβαίνει. Γι’ αυτό ίσως και κάποια στιγμή το υπερέβη και σωματικά, γι’ αυτό και… έφυγε.

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει το Moments με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ποντάροντας σε ένα format που μπορεί να ξεχωρίσει, αλλά απαιτεί σωστό timing και καθαρή ταυτότητα.

Media
Media: Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Media
Media: Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Όταν μια σειρά έχει ήδη δοκιμαστεί, συζητηθεί και αγαπηθεί, η ελεύθερη τηλεόραση δεν ρισκάρει – επενδύει. Και ο Alpha, με το Ριφιφί, παίζει εκ του ασφαλούς.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Επεισόδιο με ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Κυριακής στο Survivor. Τι θα γίνει με τον Gio…

Media
Media: Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Όταν μια σειρά φεύγει από την prime time, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ο Alpha μετακινεί τους Τρομερούς γονείς και δείχνει ποιους εμπιστεύεται στη μάχη της τηλεθέασης.

Media
Media: Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Οι αλλαγές στον ANT1 δεν είναι θέμα γούστου ή «φρεσκαρίσματος». Είναι αποτέλεσμα ανάγκης, καθώς ο σταθμός έχει μείνει πίσω στην τηλεθέαση σε σχέση με τον Alpha και το MEGA.

Media
Media: Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Τα δοκιμαστικά τελείωσαν και οι δικαιολογίες μαζί τους. Η prime time μπαίνει πλέον στην κανονική της μάχη, με Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ να ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά και να μετράνε αντοχές.

Media
Media: Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό βάρος ο Παναθηναϊκός στάθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς στην τηλεθέαση.

Media