Νέα εκδοχή για το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip. Ο παππούς του μιλάει για εγκληματική ενέργεια.

Για πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας κάνει λόγο ο παππούς του Mad Clip λίγες ώρες πριν την κηδεία του εγγονού του.

H κηδεία του Mad Clip θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 6/9 και ο παππούς του 34χρονου τράπερ έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

«Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια», δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο:

Η έρευνα της ΕΛΑΣ

Για την ώρα, υπάρχουν αρκετά «σκοτεινά» σημεία στο τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip, με την ΕΛ.ΑΣ. να προσπαθεί μέσω βίντεο, μαρτύρων και πραγματογνωμόνων να «φωτίσει» το συμβάν.

Ο οδηγός του δεξιοτίμονου Audi R8 που αναζητούνταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως. Μαρτυρίες αναφέρουν πως μεταξύ των δύο πολυτελών αυτοκινήτων άρχισε χωρίς συνεννόηση κόντρα στα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης και αφού πέρασαν από άλλα δυο φανάρια, πιθανότατα με πράσινο, ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche του μπροστά από την εκκλησία της Φανερωμένης.

Μάλιστα όπως ανέφεραν κάτοικοι στο newsauto, σε εκείνο το σημείο (στο πρατήριο του βενζινάδικου BP) εκείνες τις ώρες συνήθως ποτίζεται το πράσινο στα παρτέρια και το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα κάποια ποσότητα νερού να διοχετεύεται στο δρόμο. Αυτό αναμφίβολα είναι ένα ακόμα στοιχείο που εξετάζεται από τους ειδικούς εμπειρογνώμονες, παράλληλα με την δεδομένη υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός με τα δεδομένα να αναφέρουν για άνω των 150kmh…

Τα επόμενα 24ωρα αναμένουμε και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ ή ουσιών…

Διαβάστε επίσης:

Ρέμος: «Στον Mad Clip και τον Παντελή δε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία»

Αντιστράτηγος Ε.Α. Κωνσταντίνος Κούσαντας – Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: Υπόκλιση στο μεγαλείο!

ΟΑΕΔ: Αυξάνονται τα χρήματα στα επιδόματα – Ποιο το πόσο στο επίδομα ανεργίας