MEDIA

X Factor 27/9: Οι «Λα Φάλτσα de Papel» και όλα τα τραγούδια (vids)

Δείτε και, κυρίως, ακούστε όλους τους διαγωνιζόμενους της Παρασκευής (27/9)
X Factor 27/9: Οι «Λα Φάλτσα de Papel» και όλα τα τραγούδια (vids)

X Factor: Δεν πάει ο νους σας τι έπαθε ο Γιώργος Θεοφάνους στο αποψινό επεισόδιο του μουσικού ριάλιτι του OPEN TV.

Δύο… συμμετέχοντες ανέβηκαν στο stage φορώντας περούκες και… μάσκες, συστήθηκαν ως «La φάλτσα de papel» και άρχισαν να τραγουδούν το «Chandelier» από την Sia σε μουσική και στίχους των Sia Furler και Jesse Shatkin.

Αν και δεν φανέρωσαν τα πρόσωπά τους, ο Γιώργος Θεοφάνους τους αναγνώρισε, καθώς δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά του!

«Είστε σοβαροί», τους είπε και τους αγκάλιασε.

X Factor: Δείτε και, κυρίως, ακούστε όλους τους διαγωνιζόμενους της Παρασκευής (27/9)

Από κάθε ομάδα, μόνο δέκα παίκτες πήραν το εισιτήριο για το chair challenge. Οι τέσσερις ομάδες είναι: τα αγόρια 16-24 ετών, τα κορίτσια 16-24 ετών, οι Overs και τα groups. Οι κριτές αποφάσισαν ποιοι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στο X Factor και πλέον ήρθε η στιγμή ο κάθε ένας να μάθει ποια ομάδα παικτών αναλαμβάνει για την επόμενη φάση. 

 

Ενώ όλοι οι υποψήφιοι διαγωνίζονται ανά πεντάδες, για τα groups είχαν άλλα σχέδια οι κριτές. 

 

Το «Thunderclouds» των LSD ft Sia, Diplo Labrinth, σε μουσική και στίχους των T. McKenzie, S. Furler, T. Wesley Pentz, H. A. Allen, P. Meckseper κλήθηκε να τραγουδήσει η έκτη ομάδα διαγωνιζομένων, από την οποία αποχώρησε ένας παίκτης λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας. 

 

Το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου», κλήθηκε να τραγουδήσει μπροστά στους τέσσερις κριτές η πέμπτη ομάδα διαγωνιζομένων. 

 

Το «Για κάποιο λόγο» που υπογράφουν οι Γιώργος Σαμπάνης και Ελένη Γιαννατσούλια κι έχει ερμηνεύσει ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγούδησαν στο bootcamp οι παίκτες που συμμετείχαν στην ομάδα 4. 

 

Η τρίτη ομάδα που διαγωνίστηκε στο bootcamp κλήθηκε να τραγουδήσει το «Thunderclouds» των LSD ft Sia, Diplo Labrinth, σε μουσική και στίχους των T. McKenzie, S. Furler, T. Wesley Pentz, H. A. Allen, P. Meckseper. 

 

Το «Bang Bang» των Monophonics, σε μουσική και στίχους των Sonny Bono, Cecil Mack, James P. Johnson, William Adams, τραγούδησαν μπροστά στους κριτές οι συμμετέχοντες στην ομάδα 2 του bootcamp. 

 

Το «Bang Bang» των Jessie j, Ariana Grande και Nicki Minaj σε μουσική και στίχους των Max Martin, Savan Kotecha, Rickard Goransson, Onika Maraj, κλήθηκαν να τραγουδήσουν μπροστά στους κριτές οι παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα του bootcamp. 

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές του X Factor στην τελευταία audition. Δύο… συμμετέχοντες ανέβηκαν στο stage φορώντας περούκες και… μάσκες, συστήθηκαν ως «La φάλτσα de papel» και άρχισαν να τραγουδούν το «Chandelier» από την Sia σε μουσική και στίχους των Sia Furler και Jesse Shatkin. Αν και δεν φανέρωσαν τα πρόσωπά τους, ο Γιώργος Θεοφάνους τους αναγνώρισε, καθώς δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά του! 

 

«Το πάτωμα», ένα τραγούδι που υπογράφουν οι Σταμάτης Κραουνάκης και Λίνα Νικολακοπούλου κι έχει ερμηνεύσει η Τάνια Τσανακλίδου, τραγούδησε μπροστά στην κριτική επιτροπή του X Factor η Φωτεινή Γκούνα. 

 

Το τραγούδι του Mikolas Josef «Lie to me» επέλεξε για την audition του στο X Factor ο Αλέξανδρος Διαμαντής. 

 

Με το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα «Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση, συμμετείχε στις auditions του X Factor η Irina Zaboroscine από την Μολδαβία. 

 

Το τραγούδι «Βράδια αξημέρωτα» σε στίχους και μουσική των Γιάννη Πάριου και Χάρη Βαρθακούρη, που έχει ερμηνεύσει ο δεύτερος, επέλεξε για την εμφάνισή του στις auditions του X Factor ο Γιάννης Αντζούρης. 

 

Η 16χρονη Κωνσταντίνα Αρέστη από την Κύπρο τραγούδησε το «Halo» της Beyonce, σε μουσική και στίχους των Ryan Tedder, Beyonce Knowles, Evan Bogart. 

 

Το τραγούδι «Love the way you lie» από Eminem feat Rihanna σε μουσική και στίχους των Alexander Junior Grand, Marshall Bruce Mathers, Holly Brooks, επέλεξε για την εμφάνισή του στις auditions του X Factor το συγκρότημα «Iconic Duo». 

 

 

View this post on Instagram

 

Σήμερα. Δεν. Θα. Πιστέψεις. Τι. Γίνεται. #XFactorGR #OpenTV

A post shared by The X Factor Greece (@xfactorgreece) on

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η Μεγάλη Χίμαιρα: Σαρώνει στο ERTFLIX και οδηγείται σε συγκλονιστικό φινάλε

Η Μεγάλη Χίμαιρα: Σαρώνει στο ERTFLIX και οδηγείται σε συγκλονιστικό φινάλε

Ασταμάτητη είναι η πορεία της σειράς Η Μεγάλη Χίμαιρα, που καταγράφει εντυπωσιακά νούμερα στο ERTFLIX και ετοιμάζεται για ένα φινάλε γεμάτο ένταση και δραματικές αποκαλύψεις.

Media
Media: Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Στο επεισόδιο της Τρίτης έχουμε την 3η ασυλία και την τελευταία υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Τι περιμένουμε…

Media
Media: Survivor spoiler 27/1  αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Survivor spoiler 27/1 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για το Survivor και παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Media
Media: Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Η κωμική σειρά Έχω παιδιά επιστρέφει στο MEGA με διπλό επεισόδιο και οι ήρωες που αγαπήσαμε μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν με νέες ισορροπίες, περισσότερη καθημερινή τρέλα και ακόμα πιο αναγνωρίσιμες καταστάσεις.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Θα έχουμε παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης; Τι έδειξε ο ΣΚΑΪ…

Media
Media: Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Αυτή τη φορά δεν πρόσφερε και πολλά το trailer σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Media
Media: Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - Το τραγούδι & το Music Video κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

Media
Media: Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, με το Survivor να ακολουθεί από κοντά, δείχνοντας πως παραμένει ανθεκτικό στον έντονο ανταγωνισμό της prime time.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media