MUST READ

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κάνει νέα τεράστια επένδυση

Παίρνει «σάρκα και οστά» το επόµενο διάστηµα.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κάνει νέα τεράστια επένδυση

Μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα, το project «Hydra Rock», παίρνει «σάρκα και οστά» το επόµενο διάστηµα.

Συγκεκριµένα, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Απογευματινή, το έργο, συνολικού προϋπολογισµού 475 εκατ. ευρώ, αφορά τη δηµιουργία υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής µονάδας και ενός τουριστικού χωριού στην Αργολίδα απέναντι από τη νήσο ∆οκό, σε έκταση 1.754 στρεµµάτων, εκ της οποίας τα 1.714,17 στρέµµατα υπάγονται στον ∆ήµο Πόρου, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, ενώ τα υπόλοιπα 40 στρέµµατα βρίσκονται σε απόσταση 700 µέτρων, στην περιοχή Μετόχι του ∆ήµου Ερµιονίδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου.

Στην εταιρεία «Hydra Rock Ακίνητα Μονοπρόσωπη A.E.» πρόεδρος του ∆.Σ. είναι ο Ιωάννης Βαρδινογιάννης και διευθύνων σύµβουλος ο Ευάγγελος Σαµαράς, ο οποίος ηγήθηκε της διαδικασίας υποβολής του επενδυτικού φακέλου στην Enterprise Greece τον Ιούλιο του 2024.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη διαθέτει επίσης το πολυτελές ξενοδοχείο «NJV Athens Plaza» στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει τα πάντα με το Grivalia Hospitality στους Πεταλιούς – Πόσα λεφτά θα φέρει

Καναλάρχης καταθέτει στοιχεία ότι άλλο κανάλι παραβιάζει τους όρους της αδειοδότησης; – Γιατί το κατηγορούν και ο κίνδυνος να χαθεί η άδεια

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Must Read: Ραγίζει καρδιές ο Τσιμίκας πριν το Παναθηναϊκός – Ρόμα

Ραγίζει καρδιές ο Τσιμίκας πριν το Παναθηναϊκός – Ρόμα

Συγκλονισμένος ο Κώστας Τσιμίκας πριν το Παναθηναϊκός - Ρόμα μιλά για το πένθος μετά το τροχαίο στη Ρουμανία και στέλνει μήνυμα δύναμης.

Must Read
Must Read: Ξεκίνησε να γράφει για να ζήσει, έκρυβε από όλους ότι ήταν άρρωστος και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς όλων των εποχών

Ξεκίνησε να γράφει για να ζήσει, έκρυβε από όλους ότι ήταν άρρωστος και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς όλων των εποχών

Η άγνωστη πλευρά του Αντόν Τσέχωφ, από τα πρώτα κείμενα για βιοπορισμό μέχρι τα έργα που τον έκαναν παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Must Read
Must Read: Γεννήθηκε πρίγκιπας, έζησε σαν εξερευνητής και πέθανε μακριά από το παλάτι που ποτέ δεν ένιωσε σπίτι του

Γεννήθηκε πρίγκιπας, έζησε σαν εξερευνητής και πέθανε μακριά από το παλάτι που ποτέ δεν ένιωσε σπίτι του

Η ζωή του Λουίτζι Αμεντέο της Σαβοΐας, από τα παλάτια της Ευρώπης μέχρι τους πάγους της Αρκτικής και τα βουνά του K2.

Must Read
Must Read: Πήρε 9 μόλις δολάρια για το ποίημα που τον έκανε γνωστό σε όλο τον πλανήτη πριν απο 180 χρόνια

Πήρε 9 μόλις δολάρια για το ποίημα που τον έκανε γνωστό σε όλο τον πλανήτη πριν απο 180 χρόνια

Το The Raven δημοσιεύτηκε το 1845 και έκανε τον Έντγκαρ Άλαν Πόε παγκόσμια γνωστό, χωρίς όμως να τον κάνει ποτέ πλούσιο.

Must Read
Must Read: Έγραψαν για αυτόν ο Ιούλιος Βερν, ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Oliver Bell Bunce αλλά και ο Σολωμός και ο Βαλαωρίτης

Έγραψαν για αυτόν ο Ιούλιος Βερν, ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Oliver Bell Bunce αλλά και ο Σολωμός και ο Βαλαωρίτης

Ο Μάρκος Μπότσαρης δεν έμεινε μόνο στην ελληνική ιστορία αλλά πέρασε σε βιβλία ποιήματα και θεατρικά έργα στην Ευρώπη και την Αμερική.

Must Read
Media: Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Ο Ντέμης Ρούσσος ήταν επιβάτης στην πτήση TWA 847 το 1985 και έζησε την αεροπειρατεία από πρώτο χέρι, με ένα παράδοξο επεισόδιο στα γενέθλιά του.

Media
Must Read: Serendipity: Η αγγλική λέξη που θεωρείται από τις πιο δύσκολες να μεταφραστεί και γεννήθηκε τον 18ο αιώνα

Serendipity: Η αγγλική λέξη που θεωρείται από τις πιο δύσκολες να μεταφραστεί και γεννήθηκε τον 18ο αιώνα

Η serendipity είναι μια αγγλική λέξη του 18ου αιώνα που περιγράφει την ευτυχισμένη ανακάλυψη χωρίς να την ψάχνεις και δεν μεταφράζεται εύκολα.

Must Read
Must Read: Αττική μποτιλιάρισμα και κίνηση στους δρόμους: Πώς αντιμετωπίζουν την κίνηση οι μεγάλες πόλεις του εξωτερικού που δεν κάνει η Ελλάδα

Αττική μποτιλιάρισμα και κίνηση στους δρόμους: Πώς αντιμετωπίζουν την κίνηση οι μεγάλες πόλεις του εξωτερικού που δεν κάνει η Ελλάδα

Η κυκλοφοριακή ασφυξία της Αθήνας δεν είναι μοναδική, όμως οι μεγάλες πόλεις του κόσμου έχουν επιλέξει συγκεκριμένες λύσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Must Read
Must Read: Σαν σήμερα πριν από 479 χρόνια ένας 9χρονος γίνεται βασιλιάς και η Αγγλία αλλάζει για πάντα

Σαν σήμερα πριν από 479 χρόνια ένας 9χρονος γίνεται βασιλιάς και η Αγγλία αλλάζει για πάντα

Ο θάνατος του Ερρίκου Η΄ το 1547 έφερε στον θρόνο τον 9χρονο Εδουάρδο ΣΤ΄. Μια παιδική βασιλεία που άλλαξε για πάντα την Αγγλία.

Must Read