Τουρκοκύπρια βουλευτής πήρε το λόγο αποκάλυψε κύκλωμα πορνείας στα Κατεχόμενα με τη συμμετοχή του Ψευδοκράτους
Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η εμπορία ανθρώπων και η σεξουαλική σκλαβιά πραγματοποιούνταν από το ίδιο το Ψευδοκράτος.
ΣΟΚ προκάλεσε η ομιλία της Ντογκούς Ντεριά, Τουρκοκύπριας βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Ψευδοκράτος, η οποία μίλησε για εμπορία ανθρώπων και σεξουαλική εργασία με την αρωγή του ίδιου του Ψευτοκράτους.
«Γυναίκες και παιδιά αναγκάζονταν να εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα και αστυνομικοί έκαναν σεξ με γυναίκες ως δωροδοκία ενώ ορισμένες γυναίκες έχουν εξαφανιστεί», σημείωσε.
Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η εμπορία ανθρώπων και η σεξουαλική σκλαβιά πραγματοποιήθηκαν με την εμπλοκή του ίδιου του Ψευδοκράτους.
«Τα διαβατήρια των κοριτσιών και των γυναικών που εξαναγκάζονταν σε σεξουαλική σκλαβιά σε νυχτερινά κέντρα κατασχέθηκαν και αναγκάστηκαν να βρίσκονται με πελάτες 24 ώρες το 24ωρο», σημείωσε.
«Μέχρι στιγμής, κανένας ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου δεν έχει τιμωρηθεί για την εμπλοκή του στο κυκλώματα πορνείας», συμπλήρωσε.