ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψαν οι δύο «κομμένοι»

Η υποχρεωτική άδεια των Οτζίτζα και Σεμπά ολοκληρώθηκε την Τρίτη του Πάσχα (10/4), με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν στο Ρέντη και να προπονούνται ατομικά.
Επέστρεψαν οι δύο «κομμένοι»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα (16/4, 19:30), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (10/4) υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη, ο οποίος έχει θέσει ως ξεκάθαρο στόχο των απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό τονίζει σε καθημερινή βάση στους ποδοσφαιριστές του. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να έχει συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής είναι πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης του Πάσχα (11/4).

Οι δύο παίκτες που έχουν τεθεί εκτός ομάδας επέστρεψαν σήμερα (10/4) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, καθώς ολοκληρώθηκε η υποχρεωτική άδεια της μιας εβδομάδας που είχαν λάβει από τους διοικούντες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μην μπλέξει ο σύλλογος και οι Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά γύρισαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις, αλλά γυμνάστηκαν το μεσημέρι, σε διαφορετική ώρα δηλαδή σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζονται και θα προπονούνται σε διαφορετική ώρα, μόνοι τους. Υπό την επίβλεψη, βέβαια, μελών του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου για να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Ειδικά, πάντως, για τον Οτζίτζα το κλίμα είναι πολύ βαρύ στις τάξεις του συλλόγου, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά του σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν. Ανέχτηκαν πάρα πολλά και τώρα έχουν μπει σε μία άβολη διαδικασία τόσο με τον Βέλγο κεντρικό μέσο όσο και με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η τελευταία προσπάθεια για Ποντένσε!

Η τελευταία προσπάθεια για Ποντένσε!

Η κουβέντα Μεντιλίμπαρ – Ποντένσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το τελευταίο «χαρτί» του κόουτς του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανανέωση Ελ Κααμπί – Ένα σίριαλ που το Sportime «έπαιξε» όλα του τα επεισόδια!

Ανανέωση Ελ Κααμπί – Ένα σίριαλ που το Sportime «έπαιξε» όλα του τα επεισόδια!

Να τα λέμε και να τα γράφουμε κι αυτά. Το Sportime ήταν από…πάνω σε όλο το στόρι Ολυμπιακού – Ελ Κααμπί.  

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Και Ταρέμι και Ελ Κααμπί στην 11άδα!

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Και Ταρέμι και Ελ Κααμπί στην 11άδα!

Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν ΟΦΗ και Ολυμπιακός στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Unfair του Μεντιλίμπαρ μοιάζει η συμπεριφορά στον Αντρέ Λουίζ σε σχέση με τον Ποντένσε

Unfair του Μεντιλίμπαρ μοιάζει η συμπεριφορά στον Αντρέ Λουίζ σε σχέση με τον Ποντένσε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εκτός αποστολής τον Αντρέ Λουίζ. Η σύγκριση με τον Ποντένσε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Δεν καλύπτει τον Πιρόλα το Αμβούργο…

Ολυμπιακός μεταγραφές : Δεν καλύπτει τον Πιρόλα το Αμβούργο…

Έντονο το ενδιαφέρον του Αμβούργου για τον Λορέντσο Πιρόλα, αλλά δύσκολα ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα συγκινηθεί…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Οι λόγοι που δε θα έφευγε ο Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Οι λόγοι που δε θα έφευγε ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός στην τελική ευθεία της σεζόν πέτυχε κάτι σημαντικό, τη νέα συμφωνία με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, δεν είναι λίγο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΟΦΗ - Ολυμπιακός οι δύο ομάδες συναντιούνται σε αναμέτρηση που συγκεντρώνει ενδιαφέρον, με στόχο βαθμούς και ρυθμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ξανά Ελ Κααμπί και Ταρέμι…

Ολυμπιακός : Ξανά Ελ Κααμπί και Ταρέμι…

Ο Μεντιλίμπαρ επαναφέρει στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το δίδυμο Ταρέμι και Ελ Κααμπί στην επίθεση…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άλλος παίκτης ο Στρεφέτσα στην Πάρμα

Ολυμπιακός: Άλλος παίκτης ο Στρεφέτσα στην Πάρμα

Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα, που αγωνίζεται στην Πάρμα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, κατέγραψε την πρώτη του ασίστ.

Ποδόσφαιρο