ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα του Τικίνιο Σοάρες

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Τικίνιολ Σοάρες για να είναι απόλυτα έτοιμος μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο του αρχές Ιουλίου, ύστερα από τον τραυματισμό στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Η ώρα του Τικίνιο Σοάρες

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι κοντά στο να είναι απόλυτα έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός να έχει ένα ακόμα όπλο στην διάθεση του.

Ήταν και η πρώτη ηχηρή μεταγραφική κίνηση που έκανε ο Ολυμπιακός. Γιατί όλα έγιναν γρήγορα για τον Τικίνιο Σοάρες, όταν ξέμπλεξε με την περιπέτεια του στην Κίνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τις μεγάλες περγαμηνές, ωστόσο, αντιμετώπισε έναν ιδιαίτερο τραυματισμό. Χτύπησε στον ώμο στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στις 30 Ιουνίου.

Υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση με τις προβλέψεις να έκαναν λόγο για επιστροφή μετά από δύο μήνες.

Από την περασμένη εβδομάδα ωστόσο έχει ανεβάσει στροφές. Έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μετείχε και σε μέρος των προπονήσεων.

Όταν αυτό είχε ασκήσεις περισσότερο για την φυσική κατάσταση με χρησιμοποίηση μπάλας.

Για να μπορέσει να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο τομέα. Καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Αναφορικά με τον ώμο του όλα είναι καλά. Μετά και τις τελευταίες εξετάσεις που έκανε.

Μια αγωνιστική του έμεινε

Όλα αυτά δείχνουν πως ο Τικίνιο Σοάρες, ίσως τεθεί στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Γιατί χθες στην προπόνηση υπήρξαν ακόμα πιο ευχάριστα νέα. Έδειξε να είναι σε καλύτερη κατάσταση, από την περασμένη εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως έχει εκτίσει τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές ποινής που του έχει επιβάλει η UEFA. Και απομένει μια ακόμα. Που θα την εκτίσει στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλόβαν.

Μπορεί να είναι πρώιμο να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, αλλά ο Τικίνιο μπήκε στην τελική ευθεία για επιστροφή στην δράση.

Θα φανεί την επόμενη εβδομάδα αν τελικά ο Μαρτίνς θα τον υπολογίζει, έστω και για μερικά λεπτά, στον επαναληπτικό με την Σλόβαν.

Διαφορετικά το επίσημο ντεμπούτο του, ίσως πάει από Σεπτέμβριο. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η πρεμιέρα του οποίου, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο, αναβλήθηκε. Και μπορεί να μην διεξαχθεί, ούτε το μεθεπόμενο. Κι έτσι να πάει για το Σεπτέμβριο, μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Ο Κολάροφ είναι το «όνειρο», ο Λυκογιάννης η ρεαλιστική επιλογή

Ολυμπιακός: «Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς για Σεμέδο – Deal με πάνω από 10 εκατ. ευρώ!»

 

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η λεπτομέρεια μίας απόφασης της Λεβερκούζεν που λέει πολλά πριν τον Ολυμπιακό

Η λεπτομέρεια μίας απόφασης της Λεβερκούζεν που λέει πολλά πριν τον Ολυμπιακό

Η Λεβερκούζεν δεν θα προπονηθεί στην έδρα του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι της Τρίτης και αυτή η λεπτομέρεια λέει περισσότερα απ όσο φαίνεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Ο Φρεντ συνδέεται ξανά με τον Ολυμπιακό την ώρα που στη Βραζιλία μιλούν για προσπάθεια της Ατλέτικο Μινέιρο να τον φέρει πίσω.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Αν και είναι κάτι που δεν το αλλάζει, στον Ολυμπιακό έχουν προκύψει κάποιες γκρίνιες για τα ρεπό που δίνει, βρέξει – χιονίσει ο Μεντιλίμπαρ, μετά τα παιχνίδια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο εξτρέμ που χρειάζεται ο Ολυμπιακός και το δίλημμα Μεντιλίμπαρ για Αντρέ Λουίζ

Ο εξτρέμ που χρειάζεται ο Ολυμπιακός και το δίλημμα Μεντιλίμπαρ για Αντρέ Λουίζ

Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο εξτρέμ που λείπει από τον Ολυμπιακό όμως το προφίλ του δεν ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός σημείο αναφοράς για το καλύτερο πρόσωπο της Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός σημείο αναφοράς για το καλύτερο πρόσωπο της Ρεάλ

Το ματς με τον Ολυμπιακό συγκαταλέγεται στα παιχνίδια όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε το πιο ισορροπημένο και πειστικό της πρόσωπο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση Τσιμίκα

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας περνά δύσκολη περίοδο στη Ρόμα και το ενδεχόμενο αλλαγής περιβάλλοντος τον Ιανουάριο φέρνει ξανά στο κάδρο τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τέλος ο δανεισμός του Μπακούλα και επιστροφή στον Ολυμπιακό

Τέλος ο δανεισμός του Μπακούλα και επιστροφή στον Ολυμπιακό

Η Ρίο Άβε και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του Θεοφάνη Μπακούλα με τον μέσο να επιστρέφει στην Ελλάδα για αποθεραπεία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές Ολυμπιακού: Κόντρα με Παναθηναϊκό για Ντιατά;

Μεταγραφές Ολυμπιακού: Κόντρα με Παναθηναϊκό για Ντιατά;

Ο Κρεπίν Ντιατά μπαίνει στα ραντάρ της ελληνικής αγοράς με σενάρια που μπλέκουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε ακόμη μία μεταγραφική ιστορία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Γύρισε μπούμερανγκ η αναβολή με Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός : Γύρισε μπούμερανγκ η αναβολή με Αστέρα Τρίπολης

Η αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ενδεχομένως να μην ήταν και η καλύτερη δυνατή απόφαση.

Ποδόσφαιρο