ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα του Τικίνιο Σοάρες

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Τικίνιολ Σοάρες για να είναι απόλυτα έτοιμος μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο του αρχές Ιουλίου, ύστερα από τον τραυματισμό στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Η ώρα του Τικίνιο Σοάρες

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι κοντά στο να είναι απόλυτα έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός να έχει ένα ακόμα όπλο στην διάθεση του.

Ήταν και η πρώτη ηχηρή μεταγραφική κίνηση που έκανε ο Ολυμπιακός. Γιατί όλα έγιναν γρήγορα για τον Τικίνιο Σοάρες, όταν ξέμπλεξε με την περιπέτεια του στην Κίνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τις μεγάλες περγαμηνές, ωστόσο, αντιμετώπισε έναν ιδιαίτερο τραυματισμό. Χτύπησε στον ώμο στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στις 30 Ιουνίου.

Υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση με τις προβλέψεις να έκαναν λόγο για επιστροφή μετά από δύο μήνες.

Από την περασμένη εβδομάδα ωστόσο έχει ανεβάσει στροφές. Έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μετείχε και σε μέρος των προπονήσεων.

Όταν αυτό είχε ασκήσεις περισσότερο για την φυσική κατάσταση με χρησιμοποίηση μπάλας.

Για να μπορέσει να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο τομέα. Καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Αναφορικά με τον ώμο του όλα είναι καλά. Μετά και τις τελευταίες εξετάσεις που έκανε.

Μια αγωνιστική του έμεινε

Όλα αυτά δείχνουν πως ο Τικίνιο Σοάρες, ίσως τεθεί στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Γιατί χθες στην προπόνηση υπήρξαν ακόμα πιο ευχάριστα νέα. Έδειξε να είναι σε καλύτερη κατάσταση, από την περασμένη εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως έχει εκτίσει τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές ποινής που του έχει επιβάλει η UEFA. Και απομένει μια ακόμα. Που θα την εκτίσει στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλόβαν.

Μπορεί να είναι πρώιμο να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, αλλά ο Τικίνιο μπήκε στην τελική ευθεία για επιστροφή στην δράση.

Θα φανεί την επόμενη εβδομάδα αν τελικά ο Μαρτίνς θα τον υπολογίζει, έστω και για μερικά λεπτά, στον επαναληπτικό με την Σλόβαν.

Διαφορετικά το επίσημο ντεμπούτο του, ίσως πάει από Σεπτέμβριο. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η πρεμιέρα του οποίου, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο, αναβλήθηκε. Και μπορεί να μην διεξαχθεί, ούτε το μεθεπόμενο. Κι έτσι να πάει για το Σεπτέμβριο, μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Ο Κολάροφ είναι το «όνειρο», ο Λυκογιάννης η ρεαλιστική επιλογή

Ολυμπιακός: «Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς για Σεμέδο – Deal με πάνω από 10 εκατ. ευρώ!»

 

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Γιατί ο Κώστας Φορτούνης θεωρείται σίγουρο πως θα επιστρέψει το καλοκαίρι

Ολυμπιακός νέα : Γιατί ο Κώστας Φορτούνης θεωρείται σίγουρο πως θα επιστρέψει το καλοκαίρι

Δεν είναι φημολογία ή σενάρια η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι απλώς θέμα χρόνου…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Το αουτσάιντερ μπορεί να γίνει φαβορί για Μουζακίτη, γιατί είναι δύσκολη η Μίλαν

Ολυμπιακός: Το αουτσάιντερ μπορεί να γίνει φαβορί για Μουζακίτη, γιατί είναι δύσκολη η Μίλαν

Ο Ολυμπιακός πλανάρει ήδη τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει με το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Μουζακίτη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σφαγή Ολυμπιακού με ΟΦΗ και εδώ κι επτά αγωνιστικές είδε ο Ηλίας Σπάθας

Σφαγή Ολυμπιακού με ΟΦΗ και εδώ κι επτά αγωνιστικές είδε ο Ηλίας Σπάθας

Τρεις περιπτώσεις λανθασμένες είδε ο Ηλίας Σπάθας στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και 7 αγωνιστικές πρόβλημα…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Πρώην διεθνής του Καζακστάν προειδοποιεί την Καϊράτ πριν τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός νέα: Πρώην διεθνής του Καζακστάν προειδοποιεί την Καϊράτ πριν τον Ολυμπιακό

Πάντως ο Βορόντικοφ τόνισε πως η Καϊράτ διατηρεί τις ελπίδες της για νίκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάλι απέναντι του βρίσκει τον Αντόνιο Κορδόν ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάλι απέναντι του βρίσκει τον Αντόνιο Κορδόν ο Ολυμπιακός

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Κορδόν για την Σεβίλλη, θέλουν και τώρα τον Περέιρα για το κέντρο της άμυνας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Το Τutto Merkato λέει πως ο Μουζακίτης μπορεί να μην θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το Τutto Merkato λέει πως ο Μουζακίτης μπορεί να μην θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό

Tο TMW τονίζει πως αν και ο Μουζακίτης είναι βέβαιο πως θα κάνει το άλμα για μεγαλύτερο πρωτάθλημα, δεν είναι σίγουρο πως αυτό θα συμβεί τώρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο λόγος που η Ναντ θέλει και τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο λόγος που η Ναντ θέλει και τον Ελ Κααμπί

Το επιτυχημένο πείραμα με τον Ελ Αραμπί έκανε τους ανθρώπου της Ναντ να ψάξουν τρόπο να κάνουν δικό τους και τον Ελ Κααμπί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τι συμβαίνει με Ποντένσε – Όλοι εκτός Ποντένσε;

Ολυμπιακός νέα: Τι συμβαίνει με Ποντένσε – Όλοι εκτός Ποντένσε;

Πάντως ο Μεντιλίμπαρ είναι σε αναμμένα κάρβουνα και ας μην το... δείχνει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αποστολή Ολυμπιακού για Καϊράτ: Πέταξε νωρίτερα για Αστάνα – Μέσα Ποντένσε, Τσικίνιο

Αποστολή Ολυμπιακού για Καϊράτ: Πέταξε νωρίτερα για Αστάνα – Μέσα Ποντένσε, Τσικίνιο

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Καζακστάν για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Καϊράτ στο Champions League, με στόχο την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Ποδόσφαιρο