ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έγινε η νέα επαφή με Χολέμπας

Ο Ολυμπιακός είχε μία ακόμη επαφή με τον Χοσέ Χολέμπας...
Ολυμπιακός: Έγινε η νέα επαφή με Χολέμπας

Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός έχε ανοιχτό το θέμα του Χοσέ Χολέμπας.

Όπως είχε γράψει το Sportime, ο Ολυμπιακός είχε σκοπό να κάνει ακόμη μία επαφή με τον Χοσέ Χολέμπας, να μιλήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει πρόταση ανανέωσης στον αριστεροπόδαρο αμυντικό με το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μία πρόταση όμως η οποία δεν ικανοποίησε τον παίκτη.

Για αυτό και υπήρξε ένα διάστημα το οποίο είχαν «παγώσει» οι επαφές αλλά και οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή. Όμως όπως είχε αναφέρει και το Sportime, θα υπήρχε άλλη μία επαφή και δεν ήταν τελειωμένο το θέμα αυτό.

Όπως και έγινε…

Ο Χοσέ Χολέμπας έδωσε το «παρών» στο Ρέντη, εκεί όπου μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τον Χολέμπας τη σεζόν που πέρασε και για αυτό τον θέλει και για τη νέα χρονιά. Οι δυο τους μίλησαν, με τον Μαρτίνς να αναλύει στον παίκτη το ρόλο που θέλει να του δώσει για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα όμως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον και τη συνεργασία των δύο πλευρών. Άλλωστε το οικονομικό κομμάτι δεν είναι του Μαρτίνς, αλλά της διοίκησης. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει την εισηγήσή του για τον Χολέμπας και πλέον η διοίκηση είναι που θα αποφασίσει αν θα υπάρξει κάποια νέα ανανεωμένη πρόταση προς τον Χολέμπας…

Την ίδια στιγμή που η ομάδα του Πειραιά ψάχνει να βρει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς πλέον έχει μόνο τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Στα κρίσιμα παιχνίδια ο Ροντινέι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό και αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσο περνά ο καιρός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Πότε ήταν που ο Γιαζίτσι σκέφτηκε για πρώτη φορά, πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

«Με την τεχνική του ποιότητα, την αντίληψή του στο παιχνίδι και την επιθετική του ευελιξία, ο Ρεμί Καμπελά ενισχύει το ρόστερ της Ναντ για τη φετινή σεζόν».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ο Μπιανκόν έκανε απίθανο ανάποδο ψαλίδι, αναγκάζοντας τον πολύ καλό Χριστογιώργο σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έχει λόγους να πιστεύει ότι βρήκε τον «δικό της Ελ Κααμπί» με τον Βάργκα

ΑΕΚ: Έχει λόγους να πιστεύει ότι βρήκε τον «δικό της Ελ Κααμπί» με τον Βάργκα

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως με την απόκτηση του Βάργκα βρήκαν έναν παίκτη περιοχής, one touch, που μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς, όπως ακριβώς κάνει ο Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο