ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκκίνηση από τον 2ο προκριματικό στο Champions League – Τι γίνεται με την προετοιμασία

Ο Ολυμπιακός τελικά θα κάνει εκκίνηση από τον 2ο προκριματικό του Champions League, κάτι που αλλάζει και την προετοιμασία
Ολυμπιακός: Εκκίνηση από τον 2ο προκριματικό στο Champions League – Τι γίνεται με την προετοιμασία

Ο Ολυμπιακός τελικά θα κάνει εκκίνηση από τον 2ο προκριματικό του Champions League, κάτι που αλλάζει και την προετοιμασία.

Την τελευταία αγωνιστική της Premier League περίμενε ο Ολυμπιακός. Για να μάθει τελικά τον προκριματικό του Champions League, που θα ξεκινήσει τις προσπάθειες του. Τελικά ήρθε αυτό που ήθελε. Και πλέον αλλάζει και η προετοιμασία.

Πιο συγκεκριμένα περίμενε να δει τι θα κάνουν οι Λέστερ, Τσέλσι, Λίβερπουλ. Οι δύο πρώτες ηττήθηκαν από Τότεναμ (3-2), Άστον Βίλα (2-0). Η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Έτσι οι Λίβερπουλ, Τσέλσι πήραν τα άλλα δύο εισιτήρια του Champions League, στην Αγγλία, συμπληρώνοντας τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Ο Ολυμπιακός για να ξεκινήσει τις προσπάθειες του από τον 2ο προκριματικό, θέλει η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο να έχει πάρει εισιτήριο, για τη διοργάνωση από το πρωτάθλημα.

Στον τελικό έχουν προκριθεί οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι κι έτσι ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος πως θα ξεκινήσει από τον προκριματικό που ήθελε.

Τα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό θα διεξαχθούν στις 20/21 και 27/28 Ιουλίου.

Πρακτικά ο Ολυμπιακός κερδίζει και μέρες παραπάνω για ξεκούραση. Έτσι η προετοιμασία εκτιμάται πως θα ξεκινήσει μετά τις 18 Ιουνίου. Παράλληλα η ομάδα θα μεταβεί στην Αυστρία για να κάνει το πρώτο στάδιο.

Και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ολλανδία για να δώσει κάποια φιλικά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βγουν το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει δύο πλάνα για την προετοιμασία. Για να τους έρθει αυτό που ήθελαν. Με τις περισσότερες μέρες ξεκούρασης για τους παίκτες. Αλλά και το μεγαλύτερο διάστημα προετοιμασίας.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Ακαδημίες : Το ανησυχητικό μοτίβο και ο Τοπολιάτης που θέλει υποστήριξη

Ολυμπιακός – Ακαδημίες : Το ανησυχητικό μοτίβο και ο Τοπολιάτης που θέλει υποστήριξη

Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε υψηλό πόστο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά για την ώρα το δείγμα είναι ανησυχητικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κατηγορούσαν οι δημοσιογράφοι στην Πορτογαλία τον Ολυμπιακό χωρίς να ξέρουν τα δεδομένα των μεταγραφών

Κατηγορούσαν οι δημοσιογράφοι στην Πορτογαλία τον Ολυμπιακό χωρίς να ξέρουν τα δεδομένα των μεταγραφών

Γκρίνια έβγαλαν δημοσιογράφοι και ΜΜΕ στην Πορτογαλία για τις μεταγραφές του Αντρέ Λουίζ και του Κλέιτον στον Ολυμπιακό, όμως δεν τα είπαν όλα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο απίθανος Ποντένσε «έφαγε» τον Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο απίθανος Ποντένσε «έφαγε» τον Αντρέ Λουίζ

Ο Αντρέ Λουίζ μία εβδομάδα μετά είναι εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα της... χρονιάς του ελληνικού πρωταθλήματος, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι απάντηση έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την γκρίνια που δέχτηκε για όσα είπε περί διαιτησίας στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τι απάντηση έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την γκρίνια που δέχτηκε για όσα είπε περί διαιτησίας στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Είχε ένα παράπονο ο Ντέμης Νικολαΐδης από την κριτική που δέχθηκε για τα σχόλιά του στη διαιτησία του ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Η αποστολή δείχνει δίδυμο Ταρέμι με Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Η αποστολή δείχνει δίδυμο Ταρέμι με Ελ Κααμπί

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δείχνει τη σκέψη του Μεντιλίμπαρ για δίδυμο Ταρέμι με Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Οι επτά παίκτες που έφυγαν τον Ιανουάριο, έπαιζαν οι πέντε

Ολυμπιακός: Οι επτά παίκτες που έφυγαν τον Ιανουάριο, έπαιζαν οι πέντε

Ο Ολυμπιακός άφησε από το ρόστερ του τυπικά επτά παίκτες τον Ιανουάριο, από τους οποίους έπαιζαν ουσιαστικά οι πέντε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η μεταγραφή που πάλεψε μέχρι το τέλος

Ολυμπιακός: Η μεταγραφή που πάλεψε μέχρι το τέλος

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε έως και το τέλος των μεταγραφών του Ιανουαρίου να κάνει μία, σε αυτήν τη σημαντική θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πληθαίνουν οι φήμες για τον Ετιέν Καμαρά

Ολυμπιακός: Πληθαίνουν οι φήμες για τον Ετιέν Καμαρά

Ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Ετιέν Καμαρά, αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι τελευταίες... φήμες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε τα δίνει όλα για να μείνει

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε τα δίνει όλα για να μείνει

Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να φέρει πίσω τον Ποντένσε, ο Πορτογάλος είχε την κάμψη του αλλά δείχνει και πάλι φουριόζος

Ποδόσφαιρο