ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ για την διαρροή στοιχείων Σιαμπάνη και Κρίστινσον

Προθεσμία 72 ωρών δίνει ο Ολυμπιακός με εξώδικό του στην ΕΠΟ, έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί από την Ομοσπονδία ποιοί ευθύνονται για την διαρροή των στοιχείων των συμβολαίων για Σιαμπάνη και Κρίστινσον
Ολυμπιακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ για την διαρροή στοιχείων Σιαμπάνη και Κρίστινσον

Εξώδικο του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ.

Προθεσμία 72 ωρών δίνει ο Ολυμπιακός με εξώδικό του στην ΕΠΟ, έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί από την Ομοσπονδία ποιοί ευθύνονται για την διαρροή των στοιχείων των συμβολαίων για Σιαμπάνη και Κρίστινσον.

Την περασμένη Τετάρτη (16/12) ο ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έφερε στην επιφάνεια το «αντίγραφο 2» του συμβολαίου του Μάριου Σιαμπάνη ο οποίος το καλοκαίρι μετεγγράφηκε από τον Ολυμπιακό στον Άρη.

Mια ημέρα πριν η ΕΠΟ είχε διαρρεύσει έγγραφο της FIFA που απευθύνεται στην ΕΠΟ και αφορούσε τυπικές πληροφορίες της μεταγραφής του Κρίστινσον από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Χαρακτηριστικά στο εξώδικο αναφέρεται

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρανόμως προμηθεύτηκε από εσάς σε πρότερο χρόνο και δημοσίευσε στις 16.12.2020 τα ως άνω συμβόλαια της Εταιρείας μας στην ιστοσελίδα της, εις τα οποία εμφαίνονταν ευκρινώς τα στοιχεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως επίσης και η μισθοδοσία του Ποδοσφαιριστή, οι ειδικοί όροι του συμβολαίου και το σύνολο των αποδοχών του, με τις ακριβείς ημεροχρονολογίες της καταβολής των δόσεων του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού» αναφέρει το εξώδικο του Ολυμπιακού για την υπόθεση Σιαμπάνη και προσθέτει  πως «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδόλως είχε δικαίωμα να τα πληροφορείται και πολύ περισσότερο να τα κατέχει χωρίς την συγκατάθεσή μας».

«Τα συμβόλαια αυτά διέρρευσαν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα προμηθεύτηκε από εσάς, παρανόμως και δολίως» συμπληρώνει «Με την ενέργεια αυτή γνωστοποιήσατε παρανόμως σε τρίτο μη δικαιούμενο πρόσωπο στοιχεία της εμπορικής πολιτικής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενώ εξ αυτής της παράνομης και άκρως εγκληματικής συμπεριφοράς σας τα συγκεκριμένα έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν επί σκοπώ πρόκλησης συκοφάντησης και σοβαρής βλάβης στην τιμή και υπόληψη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αφού οι γνωστοί συκοφάντες, ερμήνευσαν με τον δικό τους αρρωστημένο τρόπο το περιεχόμενο, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ευφάνταστα σενάρια περί δήθεν ανάρμοστης συμπεριφοράς της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και «καταγγελίας» της στα αρμόδια όργανα προς άρση της νόμιμης άδειας της».

«H πράξη αυτή ήρθε διόλου συμπωματικά σε συνέχεια της αμέσως προηγούμενης διαρροής των υπηρεσιών της ΕΠΟ προς συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης (ιδιοκτησίας εταιρείας που συνδέεται ποικιλοτρόπως με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη της Ιβάν Σαββίδη) και αφορά αλληλογραφία της FIFA για ένα τυπικό θέμα , όπου όχι απλά σκόπιμα την γνωστοποιήσατε εκπρόθεσμα στην Εταιρεία μας, με αποτέλεσμα να εκτίθεται η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε ενδεχόμενες συνέπειες λόγω μη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις της FIFA για παροχή στοιχείων, αλλά επιπλέον φροντίσατε σκοπίμως για την στρεβλή «διαρροή» και τη δημοσιοποίηση του θέματος πριν καν μας ενημερώσετε. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς σας ήταν η, εν γνώση σας, σκοπίμως παραπλανητική χρησιμοποίηση του περιεχομένου αυτής της εμπιστευτικής αλληλογραφίας, το οποίο διαστρεβλώθηκε – από ένα «δημοσιογραφικό» σύστημα που έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε προφανή συνέργεια με τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας – και παρουσιάστηκε προς τα έξω ως «έρευνα της FIFA εις βάρος του Ολυμπιακού» για δήθεν ύποπτη μεταγραφή».

Και συνεχίζει ο Ολυμπιακός στο εξώδικο του: «Όλες αυτές οι διαρροές είναι παράνομες και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν, καθώς πλείστες όσες φορές κατά το παρελθόν έχουμε δει (μεταξύ άλλων εγγράφων της ΕΠΟ) πειθαρχικές διώξεις των οργάνων της ΕΠΟ εις βάρος της Εταιρείας μας να προαναγγέλλονται μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων πριν καν κοινοποιηθούν στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δη στο συγκεκριμένο μέσο, ενώ η ΕΠΟ ουδέν μέτρο έχει λάβει ή ουδεμία έρευνα έχει διεξάγει γι’ αυτό».

«Επειδή, τα συγκεκριμένα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν βρίσκονταν μόνο στη δική σας σφαίρα εξουσιάσεως και δεν μπορούν να έχουν διαρρεύσει από κανέναν άλλον πλην της Ομοσπονδίας και των υπηρεσιών της.

Επειδή τα συμβόλαια που παρανόμως παραδώσατε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς τη συγκατάθεσή μας έχουν εμπιστευτικό χαρακτήρα και περιλαμβάνουν στοιχεία που αφορούν μόνο την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον εμπλεκόμενο ποδοσφαιριστή και κανέναν άλλο, και κάθε τυχόν διαρροή αυτών προκαλεί ζημία στα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .

Επειδή η ανωτέρω δόλια συμπεριφορά σας επιπλέον έβλαψε ανεπανόρθωτα το κύρος, τη φήμη και την εμπορική πίστη της εταιρείας μας , προστίθεται δε σε μια σειρά «διαρροών» από την ΕΠΟ που αφορούν στοχευμένα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .

Επειδή, παράλληλα, η χορήγηση των ως άνω συμβάσεων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραβιάζει ευθέως και τους Καταστατικούς σκοπούς της ΕΠΟ που είναι η προστασία των συμφερόντων των Μελών της και η υποχρέωση πίστης έναντι τους. Τέτοιες ενέργειες νοθεύουν τον υγιή ανταγωνισμό και υποδαυλίζουν ακόμα και φαινόμενα οπαδικής βίας.

Σας καλούμε

εντός προθεσμίας 72 ωρών από τη παραλαβή της παρούσας μας γνωστοποιήσετε ποιοι έχουν πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,

β) εντός προθεσμίας 72 ωρών μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του «Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων» (Data Protection Officer) της ΕΠΟ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: To περίμενε ο Γιαζίτσι ότι θα είναι εκτός λίστας αλλά έλπιζε πως θα σωθεί η χρονιά

To περίμενε ο Γιαζίτσι ότι θα είναι εκτός λίστας αλλά έλπιζε πως θα σωθεί η χρονιά

Είναι βέβαιο πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα συζήτησε την απόφασή του με τον Τούρκο, όπως κάνει πάντα, επίσης είναι δεδομένο πως ο Βάσκος δεν... βλέπει τον Γιαζίτσι και αυτό δεν θα αλλάξει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Κανονικά προπόνηση και στο ρεπό Ελ Κααμπί και Πιρόλα

Ολυμπιακός : Κανονικά προπόνηση και στο ρεπό Ελ Κααμπί και Πιρόλα

Αγώνα δρόμου κάνουν Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Λορέντσο Πιρόλα, προκειμένου να δώσουν το παρόν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον Κέβιν Λομονάκο με τη διορία της ελληνικής αγοράς να πιέζει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Έντονο ενδιαφέρον για τον Γκαστόν έχει δείξει και η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Οι αλλαγές αυτές έγιναν στο πλαίσιο της δυνατότητας που παρέχει η UEFA για περιορισμένες διορθώσεις στη λίστα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που τον καθιστά ελκυστική λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μεταξύ των συλλόγων που κατέθεσαν προσφορά στα 12 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που είναι από τους καλύτερους στη Βραζιλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ένα βήμα πιο κοντά στον Φρεντ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ένα βήμα πιο κοντά στον Φρεντ

Ο Φρεντ έχει συμβόλαιο στη Φενέρ μέχρι 2027 και η αξία του στο Transfermarkt βρίσκεται στα 7 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο