ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η στεναχώρια του Βαλμπουενά

Σε μεγάλη του συνέντευξη ο Γάλλος σταρ αναφέρθηκε σε πολλά, όπως το κλάμα που έριξε όταν πήρε μεταγραφή στη Λιόν
Ολυμπιακός: Η στεναχώρια του Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει πολλά φέτος από τον Ματιέ Βαλμπουενά, που περνάει δεύτερη νιότη, ενώ σε μεγάλη του συνέντευξη μίλησε για μια μεγάλη ποδοσφαιρική στεναχώρια.

Ο Γάλλος σταρ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στη Λιόν, με τους οπαδούς της Μαρσέιγ, που τον έχει σημαδέψει, να τον γιουχάρουν.

«Όταν πήγα στη Λιόν, όλοι στη Μαρσέιγ με μισούσαν. Δεν με ήθελαν στην πραγματικότητα και στη Λιόν. Μερικές φορές είσαι μόνος. Έμενα στο σπίτι και έκλαιγα. Έπρεπε όμως να έχω αυτοπεποίθηση και να παίξω. Αυτό έκανα», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του στη τουρκική εφημερίδα «Hurriyet».

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Οι δύο μεγάλοι στόχοι για τα εξτρέμ!

Για το αν έχει μειωθεί ο ενθουσιασμός του, όσο περνούν τα χρόνια, απάντησε: «Το αγαπώ αυτό που κάνω. Είτε όταν μπαίνω στο γήπεδο για αγώνα, είτε όταν κάνω προπόνηση, έχω το ίδιο συναίσθημα στο στομάχι. Είναι το μεγαλύτερο πάθος μου. Σε όποια ομάδα κι αν πήγα, έχω στόχο. Το ίδιο στη Μαρσέιγ, στη Λιόν, στη Ντιναμό Μόσχας, στη Φενέρμπαχτσε και στον Ολυμπιακό. Μετά από 5-10 χρόνια, δεν θέλω να πουν ότι μπήκε ο Βαλμπουενά και δεν έκανε τίποτα στον αγώνα. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά τιμής. Ακόμα και τώρα στα 35 μου ακολουθώ τους στόχους μου».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του τεχνικός δήλωσε: «Ο Έρικ Γκέρετς. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Αυτός με έφερε στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Το 2007 παίξαμε έναν αγώνα με τη Λίβερπουλ που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχε μόλις τρεις μέρες να προετοιμάσει την ομάδα. Με εμπιστεύτηκε, με έβαλε. Από τότε είχαμε σχέση πατέρα – γιου».

Η αντίδραση

Όσο για το αν έχει κάνει λάθη στην καριέρα του, υπογράμμισε: «Όλοι κάνουν λάθη. Όταν ήρθε στη Μαρσέιγ ο Ντεσάμπ, δεν με έβαζε. Θα μπορούσα να είμαι πιο ήρεμος. Μερικές φορές προκαλούσα την κατάσταση. Δεν είναι σωστό να μην υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά καμιά φορά δεν πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία : Elite Ισπανός στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

Διαιτησία : Elite Ισπανός στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, διαιτητής της Elite κατηγορίας της UEFA, ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Λουτσέσκου θέλει κορυφή πριν τον Ολυμπιακό – Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Κηφισιά

Ο Λουτσέσκου θέλει κορυφή πριν τον Ολυμπιακό – Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Κηφισιά

Νίκη για να πάει ίσος προς ίσο κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει ο ΠΑΟΚ...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Προβληματισμένος ο Ποντένσε αλλά μήπως φταίει και αυτός για την αγωνιστική του κατάσταση;

Προβληματισμένος ο Ποντένσε αλλά μήπως φταίει και αυτός για την αγωνιστική του κατάσταση;

Ο Ποντένσε δεν παίζει και όσο δεν μπορεί να κάνει την διαφορά τόσο αγχώνεται για το μέλλον του καθώς ο ίδιος επιθυμεί να μείνει στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πρόταση Ολυμπιακού για Νους

Πρόταση Ολυμπιακού για Νους

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό για το Νους αναθερμάνθηκε και μάλιστα για τα... καλά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο Στρεφέτσα για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Στρεφέτσα για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Ο Στρεφέτσα ήταν η ακριβότερη μεταγραφή της εποχής Μαρινάκης όμως για έξι μήνες δεν βρήκε τα πατήματά του στον Ολυμπιακό και πήγε δανεικός στην Πάρμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ήρθε στον Ολυμπιακό για να κάνει την διαφορά όμως ο προπονητής του τον συμβούλεψε καλύτερα να κόψει την μπάλα

Ήρθε στον Ολυμπιακό για να κάνει την διαφορά όμως ο προπονητής του τον συμβούλεψε καλύτερα να κόψει την μπάλα

Ο Βαλβέρδε έβαζε το χέρι του στη φωτιά γι αυτόν, όμως ο πρώην προπονητής του τον συμβούλεψε να κόψει το ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μπρούνο τους έκανε να τρίβουν τα μάτια τους – Πώς θα τον βγάλει από την ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ τώρα;

Ο Μπρούνο τους έκανε να τρίβουν τα μάτια τους – Πώς θα τον βγάλει από την ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ τώρα;

Ο Μεντιλίμπαρ πια δεν μπορεί να κάνει τα... στραβά μάτια αφού ο Νιγηριανός δεν πιάνεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έφτασε τα 50 γκολ ο Ελ Κααμπί στην Ελλάδα αλλά δεν ενδιαφέρει αυτό τον Μεντιλίμπαρ

Έφτασε τα 50 γκολ ο Ελ Κααμπί στην Ελλάδα αλλά δεν ενδιαφέρει αυτό τον Μεντιλίμπαρ

Το τελευταίο πράγμα που κοιτά ο Μεντιλίμπαρ είναι τα γκολ του Ελ Κααμπί αφού αλλού του είναι πιο... χρήσιμος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πιστεύουν πως θα δείξει την αξία του

Ολυμπιακός: Πιστεύουν πως θα δείξει την αξία του

Ο Ολυμπιακός τον έφερε για να αλλάξει αρκετά από τη μέση και μπροστά, ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί

Ποδόσφαιρο