ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί βρήκε τον… Σουντανί στον Μπρούμα (vids)

Όσο παίζουν οι δυο τους μαζί ο Ολυμπιακός κερδίζει συνεχώς πράγματα...
Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί βρήκε τον… Σουντανί στον Μπρούμα (vids)

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός έχει τη χαρά να έχει 100% έτοιμο και τον Μπρούμα.

Χρειάστηκε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι ο Ολυμπιακός να μπορεί να πάρει πράγματα από τον Μπρούμα σε συνεχόμενα ματς και αυτό γίνεται τώρα στα πλέι οφ, αλλά και το Κύπελλο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ το πρώτο μισό είχε θέματα τραυματισμών και για αυτό δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά τα οποία πραγματικά μπορεί. Αλλά και αυτά για τα οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Όταν πλέον επέστρεψε από τους τραυματισμούς του μέχρι να μπορέσει να πάρει τα… πάνω του έμπαινε είτε ως αλλαγή, είτε σε ενδεκάδες με αλλαγές. Είναι όμως εδώ και ένα αρκετό διάστημα στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη βασική ενδεκάδα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως πλέον παίρνει και περισσότερα λεπτά χρόνου συμμετοχής μαζί με τον Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα.

Οι δυο τους δείχνουν τελευταία πως έχουν αρχίσει να βρίσκονται καλά μέσα στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ελ Αραμπί δεν είναι μόνο «εκτελεστής» στα γκολ, αλλά μοιράζει κιόλας. Και μέσα σε ένα διάστημα 20 ημερών έχει δώσει δύο γκολ στον Μπρούμα!

Στο ματς των πλέι οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ, τη νίκη με 2-0. Και τα δύο γκολ έβαλε ο Μπρούμα, με το ένα να του το δίνει ο Ελ Αραμπί. Η δεύτερη ασίστ του Μαροκινού στον Πορτογάλο, ήταν στο ματς Κυπέλλου, στο 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα επίσης στο Καραϊσκάκη. Δύο γκολ και μία ασίστ είχε ο Ελ Αραμπί στον αγώνα αυτόν και η ασίστ ήταν στον Μπρούμα.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα που συνεργάζονται οι δυο τους μέσα στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό πως και στις τρεις διαδοχικές φάσεις που έχασε ο Μπρούμα απέναντι στον ΠΑΣ, στις δύο η πάσα ήταν από τον Ελ Αραμπί!

Όπως και το 2-0 του Ολυμπιακού με σκόρερ τον Ελ Αραμπί, στο ξεκίνημα της φάσης συνεργάζονται οι δυο τους, μέχρι να καταλήξει η μπάλα στον Καμαρά. Ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ελ Αραμπί πήρε το… ριμπάουντ και σκόραρε.

Η συνεργασία αυτή του Μπρούμα με τον Ελ Αραμπί θα μπορούσε να πει κανείς πως θυμίζει αρκετά αυτήν που είχε ο Μαροκινός με τον Χιλάλ Σουντανί! Ο Αλγερινός επίσης στο ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Όμως πριν τα Χριστούγεννα, στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, είχε αρχίσει να παίρνει τα… πάνω του και ο Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστεύεται. Και όσο έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, όλο και συνεργαζόταν περισσότερο με τον Ελ Αραμπί στο γήπεδο.

Μέχρι όμως που τραυματίστηκε σοβαρά δυστυχώς και αυτή η «χημεία» χάθηκε.

Χαρακτηριστικό πως το διάστημα που έπαιξαν μαζί, ο Ελ Αραμπί είχε δώσει 2 ασίστ στον Σουντανί, ενώ άλλες τόσες είχε δώσει ο Σουντανί στον Ελ Αραμπί!

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Kill…Αραμπί, Μπρούμα και φουλ για νταμπλ! (vids)

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αύξησε και άλλο ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ζητά για Μουζακίτη – Που έφτασε

Αύξησε και άλλο ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ζητά για Μουζακίτη – Που έφτασε

Το ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Χρήστο Μουζακίτη δεν σβήνει και ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον πήχη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ο επιθετικός του που έχει κινήσει τις διαδικασίες να βρει ομάδα για να πάρει μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Ο Γιάρμετσουκ θεωρεί πως έχει πολλά να δώσει ακόμα και να πάρει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Οι δύο παίκτες από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Το... γύρισε ο Ποντένσε με τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Μετά το δύσκολο όπως αποδείχτηκε παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο (1-0), ο Μεντιλίμπαρ ξεχώρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και τους το είπε και στου Ρέντη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο