ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο μοναδικός των Κ19, ο οποίος έμεινε στην πρώτη ομάδα!

Ο Ολυμπιακός υπολογίζεται αρκετά στα παιδιά της ακαδημίας του...
Ολυμπιακός: Ο μοναδικός των Κ19, ο οποίος έμεινε στην πρώτη ομάδα!

Προ ημερών ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις.

Ήταν τότε που ο Ολυμπιακός είχε αρκετές απώλειες στο Ρέντη, εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαν οι Εθνικές ομάδες και έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που είχαν «ανέβει» στην πρώτη ομάδα ήταν ο Αλέξης Καλογερόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ηλικίας του στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για να τον αποκτήσουν. Μέχρι που τα κατάφεραν και είναι πλέον μέλος των Πειραιωτών.

Έλαβε μέρος για πρώτη φορά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και κατάφερε να αφήσει καλές εντυπώσεις. Είναι μόλις 16 ετών, αλλά ο σωματότυπός του είναι τέτοιος που ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο. Κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις που έγιναν στο Ρέντη. Απέσπασε καλά λόγια ο Καλογερόπουλος από τον Πορτογάλο τεχνικό και όπως φαίνεται έχει και συνέχεια.

Διότι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους Κ19, ο οποίος έμεινε στην πρώτη ομάδα και συνεχίζει τις προπονήσεις του. Δεν αποκλείεται να τον δούμε κάποια στιγμή να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει και μαθηματικά, πλέον, το πρωτάθλημα και μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τις δικές του δοκιμές. Βέβαια αν το δει κανείς σύμφωνα με τη δυναμικότητα των αγώνων, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι εκεί που θα μπορούσε ο Καλογερόπουλος να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δηλαδή απέναντι στην πρώην ομάδα του!

Από εκεί και πέρα, υπήρχε άλλος ένας παίκτης των Κ19 ο οποίος είχε ξεχωρίσει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο λόγος για τον Κασέμι! Ο νεαρός μέσος επίσης άφησε καλές εντυπώσεις και τα πήγε καλά. Αυτή τη στιγμή όμως είναι πιθανό να επιστρέψουν οι Κ19 στις επίσημες υποχρεώσεις τους, οπότε δεν αποκλείεται να μείνει στους Κ19 για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League K19.

Μανωλάς: Τα σενάρια και ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Χαμός στο OPEN – Ο Γιάννης Καραλής είχε μπλοκάκι με τις φάσεις που αδικήθηκε η Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό

Χαμός στο OPEN – Ο Γιάννης Καραλής είχε μπλοκάκι με τις φάσεις που αδικήθηκε η Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό

Έκανε έξαλλο τον Κώστα Νικολακόπουλο στο OPEN ο Γιάννης Καραλής, που είχε σημειώσεις για διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν είδε πέναλτι στον Μπιανκόν η Ελένη Λαμπαδαρίου (vid)

Δεν είδε πέναλτι στον Μπιανκόν η Ελένη Λαμπαδαρίου (vid)

Με την απόφαση του διαιτητή στη φάση του Μπιανκόν συντάχθηκε και η Ελένη Λαμπαδαρίου…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Πρέπει να μπει τέλος στην κουβέντα για την απουσία του Ελ Κααμπί….

Ολυμπιακός : Πρέπει να μπει τέλος στην κουβέντα για την απουσία του Ελ Κααμπί….

Δεν γίνεται στον Ολυμπιακό η κουβέντα για την όποια γκέλα να περιστρέφεται γύρω από τον Ελ Κααμπί…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Έκτακτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός: Έκτακτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού;

η κάκωση στη φτέρνα δεν είναι εύκολος τραυματισμός. Δεν είναι ο... χειρότερος αλλά δεν είναι από τους τραυματισμούς που λες «σε 10 μέρες το παιδί θα είναι ΟΚ».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τα νούμερα λένε πως είναι καλύτερα από πέρσι και πιο σταθερός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Τα νούμερα λένε πως είναι καλύτερα από πέρσι και πιο σταθερός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η σύγκριση βαθμολογίας και xPoints στη Super League δείχνει Ολυμπιακό πιο σταθερό και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να υπεραποδίδουν με τη συνέχεια να προμηνύεται κρίσιμη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα στον Μάντσα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα στον Μάντσα

Ήρθε τώρα η ώρα ο Μάντσα να αγωνιστεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως το πάρει αλλιώς για μεταγραφές

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως το πάρει αλλιώς για μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός έκανε δυο Χ πριν τις γιορτές και από εκεί που ήταν άνετος στην κορυφή, τον προσπέρασε η ΑΕΚ, τι γίνεται με μεταγραφές

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Σοκ με Πιρόλα

Ολυμπιακός: Σοκ με Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός θα χάσει για ένα σημαντικό διάστημα τον Πιρόλα που θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού στο πόδι

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media