ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προς πώληση ο Σολδάνο

Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης, με το θέμα του να είναι προχωρημένο, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Πέμπτης (30/5).
Ολυμπιακός: Προς πώληση ο Σολδάνο

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προς πώληση τον Φράνκο Σολδάνο. Μάλιστα τα σενάρια αναφέρουν πως έχει βρεθεί ήδη η ομάδα!

Ο 24χρονος επιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Ουνιόν Σάντα Φε. Μια μεταγραφική κίνηση που πέρασε πολλές διακυμάνσεις. Τελικά με την επιθυμία και του Αργεντινού άσου, η μετακίνηση ολοκληρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός έδωσε κοντά στο 1,4 εκατ. ευρώ για να πάρει το 60% των δικαιωμάτων του. Το άλλο ποσοστό ανήκει στους μάνατζερ του.

Για τον ίδιο ήταν μεγάλο το βήμα, να φύγει για πρώτη φορά από την Αργεντινή και να βρεθεί στην Ευρώπη. Ηταν κάτι που ήθελε πολύ να γίνει.

Ωστόσο οι πρώτοι έξι μήνες δεν ήταν και οι καλύτεροι. Το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να βρει ρυθμό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε πολύ μαζί του. Και προς το τέλος του πρωταθλήματος, του έδωσε χρόνο συμμετοχής.

Το αρχικό πλάνο ήταν να μείνει, τουλάχιστον για το πρώτο 6μηνο της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έβαλε πωλητήριο

Ωστόσο στην Αργεντινή  υπάρχουν σενάρια που λένε πως ο Ολυμπιακός βγήκε στην αγορά για να τον παραχωρήσει, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Πέμπτης (30/5).

Μάλιστα αναφέρεται πως έχει βρεθεί η ομάδα και οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο.

Οι Σαν Λορέντσο, Ρασίνγκ είναι δύο ομάδες που είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον. Από την άλλη υπήρχαν και ευρωπαϊκές ομάδες που τον είχαν βάλει στο μάτι.

Με βάση τα όσα έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί η επόμενη ομάδα του Φράνκο Σολδάνο.

Απομένει να φανεί το επόμενο διάστημα, αν όλα αυτά που αναφέρουν από την Τετάρτη στην Αργεντινή, θα  βγουν αληθινά.

Γιατί ο Φράνκο Σολδάνο φερόταν να ήταν στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Για να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής.

Το βήμα στην Ευρώπη ήταν κάτι που ήθελε. Αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλει κανείς.

Ο Ολυμπιακός ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και ίσως να παραμείνει. Γιατί μπορεί να είναι σενάρια όλα αυτά που αναφέρουν στην Αργεντινή.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Η πορεία του Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα φέρνει απουσία Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί κρίσιμα παιχνίδια χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Από τα μέσα Οκτωβρίου είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ο 18χρονος μέσος της ΑΕΛ, Βασίλης Βαρσάμης!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Από τις σπάνιες φορές που είχε καλά λόγια να πει ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η αναφορά στο Super Cup…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν είναι καλός ο Ολυμπιακός, γιατί δεν είναι καλός και ο Μεντιλίμπαρ

Δεν είναι καλός ο Ολυμπιακός, γιατί δεν είναι καλός και ο Μεντιλίμπαρ

Το φεγγάρι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι καλό κι αυτό βγαίνει στην εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Στα κρίσιμα παιχνίδια ο Ροντινέι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό και αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσο περνά ο καιρός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Πότε ήταν που ο Γιαζίτσι σκέφτηκε για πρώτη φορά, πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο