ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Σαφάρι» για αριστερό μπακ

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος παραμένει στα ραντάρ παρά το «δέσιμο» της Σασουόλο...
Ολυμπιακός: «Σαφάρι» για αριστερό μπακ

Σε μια εποχή όπου ο κορωνοϊός έχει σταματήσει τα πάντα το ίδιο έχει κάνει και ο Ολυμπιακός, το όνομα του Κώστα Τσιμίκα κρατάει καλά. Αιτία τα ιταλικά ΜΜΕ που αναφέρουν για το ενδιαφέρον της Νάπολι και της Ίντερ.

Το σίγουρο είναι πως ο διεθνής αριστερός μπακ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι.

Επιθυμία του είναι να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου όπως θα διαβάσετε στην στήλη των παρασκηνίων του Sportime η Λέστερ έδειξε ήδη ενδιαφέρον.

Όσο για τον Ολυμπιακό, γνωρίζει πως θα γίνει… πάρτι εκατομμυρίων ευρώ και θα περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση. Παράλληλα κάνει και την δική του διεργασία για τον αντικαταστάτη του. Δεν αποκλείεται να γίνει η προσθήκη δύο αριστερών μπακ. Για τον λόγο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν πολλούς παίκτες, που τους ενδιαφέρουν.

Το Sportime αποκάλυψε την Πέμπτη πως οι Πειραιώτες τσέκαραν φέτος πολλά παιχνίδια των Εϊμπάρ, Εσπανιόλ, από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ωστόσο είναι δεδομένο πως έχουν ανοικτές τις κεραίες τους και σε άλλες χώρες. Ειδικά στην Γαλλία, μια αγορά που την γνωρίζουν καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Ο Κασάμι που δεν… τσουλάει!

Η σχέση ξεκίνησε με την Αζαξιό και την Γκαζελέκ Αζαξιό όπου ήρθαν οι Καμαρά, Σισέ, Μπα. Παράλληλα από την Γαλλία ήρθε και ο Μπομπί Αλέν, που αποτελεί τον δεύτερο τερματοφύλακα. Πολλά τα αριστερά μπακ που έχουν τσεκάρει οι «ερυθρόλευκοι» και υπάρχουν δύο που έχουν ξεχωρίσει.

Ωστόσο είναι και τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και παραμένουν στο στόχαστρο. Ένα από αυτά είναι του Γιώργου Κυριακόπουλου. Ο 24χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται στη Σασουόλο με την μορφή του δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Έχει καλά παιχνίδια στο καμπιονάτο και η οψιόν αγοράς είναι στα 800.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την εξέλιξη του διεθνή άσου και τα σχόλια είναι πολύ καλά.

Πριν από μερικές μέρες ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να μείνει στην Ιταλία. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνηση τους. Αρέσει πολύ στους Πειραιώτες και ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο καμπιονάτο, υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Επίσης συνεχίζεται να τσεκάρεται και ο Τσίμα Ακάς. Ο 25χρονος Νιγηριανός αριστερός μπακ της Μπελενένσες. Πολλά και καλά τα στοιχεία που διαθέτει με βάση το σκάουτινγκ που έχει γίνει από τον Ολυμπιακό.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Στα κρίσιμα παιχνίδια ο Ροντινέι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό και αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσο περνά ο καιρός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Πότε ήταν που ο Γιαζίτσι σκέφτηκε για πρώτη φορά, πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

«Με την τεχνική του ποιότητα, την αντίληψή του στο παιχνίδι και την επιθετική του ευελιξία, ο Ρεμί Καμπελά ενισχύει το ρόστερ της Ναντ για τη φετινή σεζόν».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ο Μπιανκόν έκανε απίθανο ανάποδο ψαλίδι, αναγκάζοντας τον πολύ καλό Χριστογιώργο σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έχει λόγους να πιστεύει ότι βρήκε τον «δικό της Ελ Κααμπί» με τον Βάργκα

ΑΕΚ: Έχει λόγους να πιστεύει ότι βρήκε τον «δικό της Ελ Κααμπί» με τον Βάργκα

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως με την απόκτηση του Βάργκα βρήκαν έναν παίκτη περιοχής, one touch, που μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς, όπως ακριβώς κάνει ο Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο