ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο μικροσκόπιο ο «ανεβασμένος» Τραμονί

Ο νεαρός άσος της Αζαξιό είναι εκ των πρωταγωνιστών φέτος της ομάδας του...
Ολυμπιακός: Στο μικροσκόπιο ο «ανεβασμένος» Τραμονί

Τα πάντα είναι στον αέρα αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχει ο Ολυμπιακός, λόγω του κορονοϊού. Λογικό πως όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει τις επόμενες δέκα μέρες. Κυριότερο τι θα αποφασιστεί την Τρίτη στην σύσκεψη της UEFA με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες και το συνδικάτο των παικτών.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να σταματούν άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό και κυρίως για το ρόστερ. Βέβαια στην παρούσα φάση τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Πολλές οι κουβέντες, αλλά και το τσεκάρισμα σε παίκτες.

Που όμως επηρεάζεται καθώς έχουν σταματήσει τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξελίξει το θέμα του σκάουτινγκ, μετά την οργάνωση που έχει κάνει ο Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Κορσικανός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, όπως κάνει και στη Νότιγχαμ. Πολλά τα… λαβράκια που έχει βρει, κυρίως από την Γαλλική αγορά. Την οποία και εξακολουθεί να κοιτάει. Τελευταίο όνομα για το οποίο γίνεται μεγάλος λόγος είναι αυτό του Ματέο Τραμονί. Το όνομα του συνδέθηκε και το περασμένο καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Δεν είναι γραφικό ένα ευχαριστώ, σε γιατρούς, υπαλλήλους, αστυνομικούς

Αγωνίζεται στην Αζαξιό, από την οποία ο Ολυμπιακός έχει πάρει τους Σισέ, Καμαρά. Μια ομάδα με την οποία έχει καλές σχέσεις ο Μοντεστό.

Ο Τραμονί παρακολουθείται από τους «ερυθρόλευκους». Ειδικά φέτος που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, Είναι εκ των πρωταγωνιστών της Αζαξιό, η οποία κυνηγάει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Σε 24 ματς πρωταθλήματος έχει 2 γκολ και 4 ασίστ. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αφού το πρωτάθλημα σταμάτησε λόγω του κορονοϊού. Πέρσι υπήρξαν αναφορές πως ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένο τον 20χρονο άσο, που παίζει κυρίως ως αριστερό εξτρέμ.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ωστόσο έχουν το πάνω χέρι, αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Υπάρχει καλή άποψη για το ταλέντο του και φέτος έκανε μεγάλα άλματα προόδου. Τέτοια που μπορεί να του δώσουν μια μεταγραφή.

Ήδη υπάρχουν ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, που έδειξαν ενδιαφέρον. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι, παρά το γεγονός πως η Μπορντό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και προσπάθησε να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αύξησε και άλλο ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ζητά για Μουζακίτη – Που έφτασε

Αύξησε και άλλο ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ζητά για Μουζακίτη – Που έφτασε

Το ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Χρήστο Μουζακίτη δεν σβήνει και ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον πήχη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ο επιθετικός του που έχει κινήσει τις διαδικασίες να βρει ομάδα για να πάρει μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Ο Γιάρμετσουκ θεωρεί πως έχει πολλά να δώσει ακόμα και να πάρει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Οι δύο παίκτες από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Το... γύρισε ο Ποντένσε με τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Μετά το δύσκολο όπως αποδείχτηκε παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο (1-0), ο Μεντιλίμπαρ ξεχώρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και τους το είπε και στου Ρέντη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο