ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα χαμένα πρώτα ημίχρονα, η αυτοκριτική και το πείσμα

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη αυτοκριτική τους για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, με την... μάστιγα του πρώτου ημιχρόνου να ήταν το κεντρικό θέμα
Ολυμπιακός: Τα χαμένα πρώτα ημίχρονα, η αυτοκριτική και το πείσμα

Ο Ολυμπιακός μεγάλωσε το σερί με τα χαμένα πρώτα ημίχρονα, αναφορικά και με την εικόνα του απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ πείσμωσε για τη συνέχεια.

Η επόμενη μέρα βρήκε τους «ερυθρόλευκους» στο Μάντσεστερ. Γιατί η αποστολή γύρισε το απόγευμα για την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Το 30λεπτο της προσδοκίας, τα μπακ και ο Εμβιλά

Στο ξενοδοχείο λοιπόν οι κουβέντες έδιναν κι έπαιρναν. Σίγουρα συζητήθηκε ήταν το άσχημο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να ήταν χαμένος. Η Μάντσεστερ Σίτι έμπαινε εύκολα στην μεγάλη περιοχή.

Η πίεση της αγγλικής ομάδας, σε συνδυασμό με τις μη σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, έπαιξαν τον ρόλο τους.

Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπεφταν πάνω στην μπάλα, αφήνοντας τους αντιπάλους τους να κυκλοφορήσουν την μπάλα με ευκολία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν κάτι που είχε επισημάνει, αλλά είδε να συμβαίνουν τα αντίθετα.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει γενικά να μην είναι καλός στα πρώτα του ημίχρονα. Το έχει κάνει σχεδόν σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Όπου μάλιστα δεν έχει σκοράρει. Σε αντίθεση με τα δεύτερα ημίχρονα, όπου η αλλαγή του, προς το καλύτερο είναι εντυπωσιακή.

Ολυμπιακός: Τα αίτια και η βελτίωση

Είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Και κάτι που θα βελτιωθεί άμεσα, όπως έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πολλά έχουν να κάνουν και με την προβληματική προετοιμασία που έγινε. Αλλά και το γεγονός πως ο κορμός της ομάδας, έως τον Αύγουστο έδινε παιχνίδια.

Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτή η εγρήγορση και να φαίνεται να μπαίνουν αργά οι παίκτες στο παιχνίδι.

Βέβαια οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι σε φάση αλλαγών. Ενσωμάτωσης παικτών που αποκτήθηκαν για να παίξουν ρόλο.

‘Oλα αυτά ακόμα δεν έχουν «δέσει». Σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει ρολάρει, λόγω απουσίας προετοιμασίας, εμφανίζει αυτή την εικόνα.

Όσο για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία, οι παίκτες είχαν να λένε. Πως η ευκαιρία για την 2η θέση δεν έχει χαθεί. Πείσμωσαν με τον τρόπο που ηττήθηκαν από την Σίτι.

Θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις τους, στέλνοντας μηνύματα για τα επόμενα παιχνίδια.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Αντρέ Λουίζ από την Πορτογαλία στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο παίκτης που ήθελε 2 χρόνια τώρα ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο παίκτης που ήθελε 2 χρόνια τώρα ο Μεντιλίμπαρ

Επιτέλους ο Ολυμπιακός κάνει μία μεταγραφή που την ήθελε διακαώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πρώτη μέρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Μπορεί και 4 αποχωρήσεις άμεσα…

Ολυμπιακός μεταγραφές : Μπορεί και 4 αποχωρήσεις άμεσα…

Δεν είναι μόνο τι μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός, είναι και οι αποχωρήσεις που μπορεί να φτάσουν και τις τέσσερις…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Τελείωσε του Αντρέ Λουίζ – Δικός του!

Ολυμπιακός μεταγραφές : Τελείωσε του Αντρέ Λουίζ – Δικός του!

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Αντρέ Λουίζ, μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Καρπετόπουλος : «Φώναξε ο Ποντένσε στον Μεντιλίμπαρ…»

Ολυμπιακός – Καρπετόπουλος : «Φώναξε ο Ποντένσε στον Μεντιλίμπαρ…»

Για την απόδοση του Ντάνιελ Ποντένσε κόντρα στον Βόλο είχε αρκετά να πει ο Αντώνης Καρπετόπουλος…

Ποδόσφαιρο