ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός. Τα συγχαρητήρια Μαρινάκη, τα μπουγέλα και η εντολή του Μαρτίνς

Όσα έγιναν στο... 3ο ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου, στους νταμπλούχους Ελλάδας, που ήδη γύρισαν σελίδα στη νέα σεζόν, έχοντας ματς την Παρασκευή
Ολυμπιακός. Τα συγχαρητήρια Μαρινάκη, τα μπουγέλα και η εντολή του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο το βράδυ του Σαββάτου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συγχαίρει τους παίκτες, να ανοίγονται μέχρι και σαμπάνιες στα αποδυτήρια, ενώ υπήρξε και η εντολή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν στον Βόλο. Όπως συνηθίζει να κάνει σε όλα τα σημαντικά ματς εκτός «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης – Βασίλης Τοροσίδης: Αναλαμβάνει τον ρόλο που είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Ολυμπιακό

Φυσικά και ήταν χαρούμενος για την έκβαση. Ήταν κάτι που είχε ζητήσει από τους παίκτες, στον καθιερωμένο αγιασμό, στην έναρξη της σεζόν.

Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Έγιναν δέκτες των συγχαρητηρίων του προέδρου που βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σίγουρα το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Πολλά τα μπουγέλα με μπουκάλια νερού. Βέβαια βγήκαν και κάποιες σαμπάνιες. Επίσης υπήρξαν και χοροί!

Ένα κλίμα που έζησαν και οι νεοαποκτηθέντες, για τους οποίους είναι και η καλύτερη προσαρμογή.

Ωστόσο όλα έμειναν στα αποδυτήρια του «Πανθεσσαλικού». Το ξέκοψε και ο Πέδρο Μαρτίνς άλώστε.

Γιατί; Μα γιατί την Παρασκευή ξεκινάει επίσημα η σεζόν. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αλλά για τον νταμπλούχο Ελλάδας, είναι το πρώτο.

Θα είναι και το πρώτο δείγμα της νέας ομάδας, αν και λείπουν αρκετά κομμάτια του… παζλ.

Θα ακολουθήσει η πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Champions League. Στις 23 του μήνα στο Καραϊσκάκη, με τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας.

Με βάση του πλάνο που έχει ο Μαρτίνς, οι μέχρι στιγμής μεταγραφές θα έχουν συμμετοχή στο παιχνίδι με την Αστέρα Τρίπολης.

Για να μπουν κι άλλο στο κλίμα και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια των πλέι οφ του Champions League.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Συμφώνησε με Βαρούχα ο Πανούτσος

Συμφώνησε με Βαρούχα ο Πανούτσος

Σε ότι αφορά τη διαιτησία του ντέρμπι ο Αντώνης Πανούτσος άφησε τον Παναγιώτη Βαρούχα να μιλήσει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Εκτός και ο Ροντινέι από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης – Μέσα ο Κλέιτον

Ολυμπιακός : Εκτός και ο Ροντινέι από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης – Μέσα ο Κλέιτον

Ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός. Λείπει από αυτή ο Ροντινέι, μέσα είναι όμως ο Κλέιτον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διάσημος αναλυτής – διαιτητής ξεκάθαρος για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δεν έπρεπε να εμπλακεί το VAR στο πέναλτι

Διάσημος αναλυτής – διαιτητής ξεκάθαρος για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δεν έπρεπε να εμπλακεί το VAR στο πέναλτι

Ο καθηγητής διαιτησίας Βίκτορ τοποθετείται ξεκάθαρα για τη φάση του πέναλτι στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και βάζει στο μικροσκόπιο τον ρόλο του VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός και Φρεντ παραμένουν στο κάδρο των εξελίξεων

Ολυμπιακός και Φρεντ παραμένουν στο κάδρο των εξελίξεων

Ο Φρεντ σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στο παιχνίδι, με συγκεκριμένες προτάσεις στο τραπέζι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κλέιτον ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και πιάνει δουλειά άμεσα

Ο Κλέιτον ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και πιάνει δουλειά άμεσα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα από τη Ρίο Άβε, προσθέτοντας έναν φορ με αποδεδειγμένη παρουσία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έρχεται μεταγραφική κόντρα ΑΕΚ – Ολυμπιακού για τον Ντένις Βάβρο

Έρχεται μεταγραφική κόντρα ΑΕΚ – Ολυμπιακού για τον Ντένις Βάβρο

Ο Ντένις Βάβρο μπαίνει στο ραντάρ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, με το ενδεχόμενο μεταγραφικής σύγκρουσης να είναι πλέον ορατό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Σιπιόνι αλλάζει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Ο Σιπιόνι αλλάζει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο στόχο για τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου ένα «εξάρι», ώστε να δέσει τον χώρο μεταξύ της άμυνας και του κέντρου του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Αντρέ Λουίζ φάνηκε πως είναι παικταράς

Ολυμπιακός: Ο Αντρέ Λουίζ φάνηκε πως είναι παικταράς

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε στη Φιλαδέλφεια και ανάλογο κέρδος ήταν οι πρώτες εικόνες με τον Αντρέ Λουίζ, που φάνηκε ποιος είναι

Ποδόσφαιρο