ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ντοπάρισμα από Μαρτίνς, Γκιλιέρμε και τα πλάνα για ΠΑΟΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται και από τα μηνύματα που στέλνουν, ενώ είναι η ενδεκάδα είναι έτοιμη
Ολυμπιακός: Το ντοπάρισμα από Μαρτίνς, Γκιλιέρμε και τα πλάνα για ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ το ντοπάρισμα από Μαρτίνς, Γκιλιέρμε λέει πολλά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε το μήνυμα του μέσω των προφίλ του στα social media.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Οι παίκτες υπέγραψαν για τις μειώσεις

«Η στιγμή που περιμέναμε έρχεται! Είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την επιστροφή μας στο γήπεδο και να σας κάνουμε υπερήφανους!», έγραψε σχετικά.

«Την Κυριακή επιστρέφουμε» ανέφερε ο Γκιλιέρμε με μια χαρακτηριστική φωτογραφία.

Όλα αυτά έρχονται μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες, για να τελειώσουν την δουλειά της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα πάει την Κυριακή στην Τούμπα για να πάρει τη νίκη, με την οποία ουσιαστικά θα «αγκαλιάσει» και με τα δύο χέρια τον τίτλο.

Η ένταση και στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν στο φουλ. Κάτι που έδειξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το μεγάλο διάστημα της διακοπής. Γιατί είναι διαφορετικό να έχεις και ματς στα πόδια σου.

Ολυμπιακός: Έτοιμη η ενδεκάδα

Αλλά ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει πολύ καλά και είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει στην πετυχημένη συνταγή.

Δηλαδή ετοιμάζει το σχήμα 4-3-3, με τους γνωστούς παίκτες. Οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί είναι αυτοί που έχουν το χρίσμα.

Αυτούς έχει δείξει πολλές φορές ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δοκιμές που κάνει.

Φυσικά υπάρχει και ο παράγοντας Κώστας Φορτούνης. Αλλά στην παρούσα φάση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον γνωστό καλό «Φόρτου» και ο αρχηγός έχει στείλει μηνύματα πως είναι έτοιμος.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Αρκετά χαρούμενος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την κατάκτηση του Betsson Super Cup επιβράβευσε τους παίκτες του Ολυμπιακού...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά σε ένα φιλόδοξο έργο ανακαίνισης για το City Ground της Νότιγχαμ Φόρεστ, ανεβάζοντας τη χωρητικότητα του γηπέδου πάνω από τις 50.000 θέσεις, σε ένα project που δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις του για το μέλλον του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία δέκα χρόνιοα όπως τις κατέγραψε το blog της Novibet...

Ποδόσφαιρο
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Οι δύο «μεταγραφές» που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Οι δύο «μεταγραφές» που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Οι δύο ποδοσφαιριστές που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ κάποια στιγμή να δώσουν πράγματα στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει διαχρονική καψούρα

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει διαχρονική καψούρα

Σε κάθε συζήτηση για αριστερό μπακ και μεταγραφές στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννούλης θα είναι στο κάδρο…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ο Ολυμπιακός έκανε τελικά δικό του τον Ταϊρίκ Τζόουνς από την Παρτιζάν και έκλεισε μια από τις πιο κρίσιμες εκκρεμότητες της σεζόν. Μια μεταγραφή ουσίας, που αλλάζει τις ισορροπίες στη γραμμή ψηλών και λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Η πορεία του Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα φέρνει απουσία Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί κρίσιμα παιχνίδια χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Από τα μέσα Οκτωβρίου είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ο 18χρονος μέσος της ΑΕΛ, Βασίλης Βαρσάμης!

Ποδόσφαιρο