ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό…

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-2 μετά από ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 0-2...
Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό…

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Έχασε μία τεράστια ευκαιρία ο Ολυμπιακός να γράψει ιστορία μέσα στην Αγγλία και το γήπεδο της Τότεναμ. Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ματς στο οποίο κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δε δικαίωσε την προσπάθειά τους. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Λονδίνο με 4-2. Σε έναν αγώνα που κυνήγησε το καλύτερο, το πίστεψε, το έκανε, αλλά το άφησε από τα… χέρια του.

Σε αυτό βέβαια μέτρησε αρκετά η γρήγορη αλλαγή που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος, στο πρώτο του ματς στην έδρα της Τότεναμ, έβαλε μόλις στο 29′ τον Έρικσεν. Ο Δανός μεσοεπιθετικός μπήκε και ανακάτεψε αρκετά την άμυνα του Ολυμπιακού.

Και ήταν ο βασικός λόγος που ήρθε η ανατροπή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αποθέωση Μουρίνιο στο ball boy για το… 2-2! (vids)

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Ονειρικό ξεκίνημα!

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Ολυμπιακού δεν θα περίμενε ένα τέτοιο ξεκίνημα του Ολυμπιακού μέσα στην Αγγλία. Οι Πειραιώτες μπήκαν στο ματς πολύ δυνατά και έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά ότι πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 4′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι.

Όταν ο Ελ Αραμπί έγινε κάτοχος της μπάλας από τη δεξιά πλευρά, μετά από κλέψιμο των Πειραιωτών, «έκοψε» προς τον άξονα και με μακρινό σουτ με το αριστερό έκανε το 0-1!

Συνέχισε ο Ολυμπιακός στον ίδιο ρυθμό. Δεν «έκοψε» και έψαξε ένα δεύτερο γκολ το οποίο δεν άργησε και να έρθει!

Στο 19ο λεπτό ήρθε και το 0-2.

Συνεχίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το ματς η ομάδα του Πειραιά. Κόρνερ από τον Μασούρα, γύρισμα με… τακουνάκι από τον Γκιλιέρμε, με τον Σεμέδο να βγαίνει μπροστά σε κενή εστία και με πλασέ να κάνει το 0-2.

Τσάμπα γκολ και 1-2…

Ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι θα κρατούσε το υπέρ του 0-2 στον αγώνα. Αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου η Τότεναμ κατάφερε να βρει τον τρόπο να μειώσει στο σκορ σε 1-2.

Αδράνεια της άμυνας των Πειραιωτών με τον Μεριά να κάνει το… τσαφ και η μπάλα να φτάνει στον Ντέλε Άλι. Ο οποίος πλάσαρε για να «γράψει» το 1-2 με το σφύριγμα της ληξης του πρώτου μέρους.

Ένα γκολ το οποίο ανέβασε αρκετά την ψυχολογία των Άγγλων.

Κατάρρευση στο δεύτερο…

Στο δεύτερο ημίχρονο από τη στιγμή που η Τότεναμ είχε μειώσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετά πιεστικό για τον Ολυμπιακό. Οι Άγγλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρο στόχο να πιέσουν και να «πνίξουν» τους Πειραιώτες.

Το κατάφεραν και μόλις στο 50′ μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2!

Ο Τσιμίκας διαμαρτυρήθηκε για φάουλ, το οποίο δε δόθηκε, ο Μόουρα έφυγε από τα δεξιά μόνος του, έκανε το γύρισμα και ο Κέιν με πλασέ ισοφάρισε.

Αυτό ήταν, ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι ήταν ισόπαλο το ματς, κατέρρευσε.

Προσπάθησαν οι Πειραιώτες να βγουν μπροστά, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι καλό.

Η Τότεναμ συνέχισε να πιέζει στην ίδια ένταση. Και ο Οριέ ήταν αυτός ο οποίος στο 73′ έμεινε μόνος του στη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2!

Και μόλις τέσσερα λεπτά μετά, στο 77′, ο Κέιν σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε με το κεφάλι το τελικό 4-2.

Έτσι ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα σε έναν αγώνα που κατάφερε να προηγηθεί με 0-2, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live ενημέρωση του αγώνα, από το sportime.gr.

MVP: Ο Κέιν σημείωσε δύο γκολ στο ματς και παρά το γεγονός ότι ο Έρικσεν ήταν αυτός ο οποίος άλλαξε τη ροή του αγώνα, ο Άγγλος επιθετικός έκλεψε την παράσταση. Σημείωσε δύο γκολ με τα οποία η Τότεναμ ισοφάρισε και πέρασε μπροστά στο σκορ και η παρουσία του ήταν αρκετά καλή.

UP: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Στην πρώτη του ευκαιρία μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μπορεί να μην πήρε ο Ολυμπιακός κάποιον βαθμό στο παιχνίδι, αλλά έτρεξε, κέρδισε πολλές μάχες και κατάφερε και να σκοράρει.

DOWN: Έκανε το λάθος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και η Τότεναμ μπόρεσε να μειώσει σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα. Ο λόγος για τον Μεριά ο οποίος έκανε… τσαφ και δεν έδιωξε την μπάλα η οποία κατέληξε στον σκόρερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης της ισοφάρισης της Τότεναμ. Ο Βούλγαρος ρέφερι όμως θέλησε να μη δει τη φάση στο VAR και έδειξε τη σέντρα.

ΓΚΟΛ: 45+1′ Ντέλε Άλι, 50′ Κέιν, 73′ Οριέ, 77′ Κέιν – 6′ Ελ Αραμπί, 19′ Σεμέδο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 62′ Αλντερβάϊρελντ – 39′ Σεμέδο, 71′ Τσιμίκας, 76′ Ποντένσε

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Τότεναμ (Ζ. Μουρίνιο): Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Αλντερβάϊρελντ, Σάντσεζ, Σον, Γουίνκς, Κέιν, Ντάιερ (29′ Έρικσεν), Ντέλε Άλι (82′ Εντεμπελέ), Οριέ, Λούκας Μόουρα (61′ Σισοκό).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (74′ Βαλμπουενά), Καμαρά, Μασούρας, Ποντένσε (78′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (85′ Γκερέρο).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Ο Γιάρμετσουκ θεωρεί πως έχει πολλά να δώσει ακόμα και να πάρει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Οι δύο παίκτες από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Το... γύρισε ο Ποντένσε με τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Μετά το δύσκολο όπως αποδείχτηκε παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο (1-0), ο Μεντιλίμπαρ ξεχώρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και τους το είπε και στου Ρέντη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Αντρέ Λουίζ από την Πορτογαλία στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media