ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Big… red time

Το… φεγγάρι δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο. Αλλά οφείλει να βγάλει αντίδραση στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Τότεναμ – Ολυμπιακός: Big… red time

Το… φεγγάρι δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο. Αλλά οφείλει να βγάλει αντίδραση στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αρχικά για να φτιάξει την ψυχολογία του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Κατά δεύτερον για να δείξουν οι παίκτες πως δεν είναι πρόθυμοι να «χαλάσουν» ό,τι με κόπο «χτίζουν» από την αρχή της σεζόν.

Βαθμοθηρικά, αν ο Ολυμπιακός κάνει το μπαμ και πάρει τη νίκη, διατηρεί ελπίδες για την 2η θέση, αρκεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική και τον Ερυθρό Αστέρα και ηττηθεί η Τότεναμ από την Μπάγερν. Το ρεαλιστικό σενάριο κάνει λόγο για την 3η θέση, που οδηγεί στο Europa League. Την οποία θα «παίξει» με τον Ερυθρό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική.

Αρκεί οι Σέρβοι να μην κάνουν το δικό τους μπαμ απόψε απέναντι στην Μπάγερν, ματς το οποίο ο Ολυμπιακός επίσης θα έχει το νου του. Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, υπάρχουν θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: «Ντόπες» ψυχολογίας στο Λονδίνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε πως δεν ξέρει τι θα κάνει ο «special one» συνάδελφος του, με δεδομένο πως βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα και είχαν ένα ματς να τον μελετήσουν. Αλλά υπογράμμισε πως ο Μουρίνιο, έχει και λίγες μέρες για να προετοιμάσει την Τότεναμ. Όσο για τον ίδιο, έχει έτοιμα τα πλάνα του. Και αναμένεται να αποκαλύψει σήμερα οριστικά στους παίκτες του.

Σε αυτά φέρεται να έχουν θέση ο Ελ Αραμπί για την επίθεση και ο Μασούρας για αριστερό εξτρέμ. Φυσικά «μέσα» είναι σίγουρα ο Ποντένσε. Σε ένα σχήμα 4-3-3, αναμένεται να πάει ο τεχνικός του Ολυμπιακούμ βάζοντας εκ νέου μαζί τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιλιέρμε. Ο τελευταίος έχει μεγάλες πιθανότητες, αλλιώς δεν αποκλείεται να παίξει ο Μπενζιά. Στην άμυνα προβάδισμα έχουν οι Τσιμίκας, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά.

Κατά τα άλλα υπάρχει ο παράγοντας Ματιέ Βαλμπουενά. Που είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη να ξεκινήσει,στα άκρα, αλλά δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση για Αντρέ Λουίς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση για Αντρέ Λουίς

Ο Ολυμπιακός επιμένει να κοιτάζει την περίπτωση του Αντρέ Λουίς, όμως όλα δείχνουν πως η υπόθεση δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και δεύτερος αριστεροπόδαρος εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και δεύτερος αριστεροπόδαρος εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

Ο Τιάγκο Παλάσιος επανέρχεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ανοίξει νέο κύκλο αξιολόγησης για τον 24χρονο της Εστουδιάντες που παίζει στα άκρα και πίσω από τον φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η τρελή πρόταση που ήρθε στον Ολυμπιακό για Ποντένσε και Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η τρελή πρόταση που ήρθε στον Ολυμπιακό για Ποντένσε και Ελ Κααμπί

Τρέλαναν... τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι Σαουδάραβες με την πρόταση που έκαναν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Βρήκε τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ που έψαχνε από το καλοκαίρι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Βρήκε τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ που έψαχνε από το καλοκαίρι

Ο Αντάμ Ουνάς βρίσκεται στο επίκεντρο σεναρίων, καθώς από το εξωτερικό βγαίνει πως η Αλ Φάιχα ετοιμάζει κίνηση, με Ολυμπιακό, Ριέκα και Μόντσα να εμφανίζονται επίσης στο παιχνίδι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-2: Πέρασε από Περιστέρι με Μαρτίνς και Ταρέμι

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-2: Πέρασε από Περιστέρι με Μαρτίνς και Ταρέμι

Το 2-0 χτίστηκε πάνω στην πίεση ψηλά, στις σωστές αποστάσεις και στις στιγμές ποιότητας των παικτών του Ολυμπιακού στην επίθεση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ήταν πολλά τα λεφτά για τον Γουέσλι…

Ήταν πολλά τα λεφτά για τον Γουέσλι…

Ο Γουέσλι προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ, αλλά ο δικέφαλος δεν το προχώρησε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τι συνέβη με τον Χρήστο Μουζακίτη και δεν παίζει στο Περιστέρι – Νέο πρόβλημα

Ολυμπιακός νέα: Τι συνέβη με τον Χρήστο Μουζακίτη και δεν παίζει στο Περιστέρι – Νέο πρόβλημα

Αν και ήταν κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση στο Περιστέρι και αναμένονταν να αγωνιστεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ήρθε η ώρα του Γιαζίτσι

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ήρθε η ώρα του Γιαζίτσι

Λόγω απουσιών δεν μπορούσε να κάνει και... αλλιώς ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Κρίνεται τους επόμενους μήνες!

Ολυμπιακός: Κρίνεται τους επόμενους μήνες!

Μέχρι σήμερα είναι αλήθεια ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε είχε εκλάμψεις.

Ποδόσφαιρο