ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζοσουέ Σα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Sportime -Tο plan b!

Ο 27χρονος στόπερ της Άντερλεχτ ανέβηκε στην λίστα του Ολυμπιακού, μετά το μπλέξιμο στην υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο
Ζοσουέ Σα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Sportime -Tο plan b!

Ο Ζοσουέ Σα βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, αναφορικά με την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Είναι το plan b μετά το θέμα που προέκυψε με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε για τον 25χρονο στόπερ της Βιγιαρεάλ, αλλά τα εμπόδια ήταν πολλά. Υπάρχει θέμα με τις δικαστικές του περιπέτειες και ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός στράφηκε στις άλλες λύσεις του. Και μία από αυτές είναι ο Ζοσουέ Σα. Ο 27χρονος άσος ανήκει στην Άντερλεχτ και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Κασίμπασα.

Ο Ζοσουε Σα δεν είναι άγνωστος στον Πέδρο Μαρτίνς. Ηταν μαζί στην Γκιμαράες τη σεζόν 2016-17. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός του είχε δώσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ηταν η χρονιά, που με την βοήθεια του 48χρονου προπονητή, εκτόξευσε την καριέρα του. Έτσι ήρθε και η πώληση στην Άντερλεχτ, το καλοκαίρι του 2017. Η βέλγικη ομάδα έδωσε το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ.

Πώληση που για τα δεδομένα της Γκιμαράες ήταν πολύ μεγάλη και είχε σχολιαστεί ανάλογα.

Στο Βέλγιο, τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ζοσουέ Σα, ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό. Μετά το κόλλημα που υπήρξε στο θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ένα από τα ονόματα που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, σαν εναλλακτικές λύσεις, αν κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Σεμέδο.

Ζοσουέ Σα και Άντερλεχτ

Ο 27χρονος αμυντικός στην Άντερλεχτ δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα. Βρέθηκε βέβαια και σε μια κακή χρονιά για την ομάδα.

Για τον λόγο αυτό πέρσι δόθηκε δανεικός στην Κασίμπασα. Ωστόσο και στο τούρκικο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να βγάλει τον καλό του εαυτό.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην κάνει κίνηση, η τούρκικη ομάδα, για το ενδεχόμενοι αγοράς του.

Όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα, αναφέρουν πως ο Ζοσουέ Σα, στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, θα μπορούσε να δείξει εκ νέου τα καλά του χαρακτηριστικά.

Ο δεξιοπόδαρος κεντρικόςς αμυντικός, μπορεί να παίξει και αριστερά. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί και σαν αμυντικός μέσος.

Διαθέτει καλή τεχνική, είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και γενικότερα γίνεται λόγος για έναν στόπερ που μπορεί να δώσει περισσότερα, από την τιμή που έχει στο ποδοσφαιρικό χρηματίστηριο.

Με βάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν από το Βέλγιο, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο. Απλά ο Ολυμπιακός άρχισε να κοιτάει και τις άλλες λύσεις που έχει, στέλνοντας το πρώτο του μήνυμα στην Άντερλεχτ, αλλά και στην πλευρά του παίκτη.

Ολα αυτά βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει άμεσα την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Featured: Αυτός είναι ο Αντίνο: Ο 19χρονος εξτρέμ που θέλει ο Ολυμπιακός από την Αργεντινή (vid)

Αυτός είναι ο Αντίνο: Ο 19χρονος εξτρέμ που θέλει ο Ολυμπιακός από την Αργεντινή (vid)

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο 19χρονος Σαντίνο Αντίνο της Γοδόι...

Featured
Ποδόσφαιρο: Βέλντε ή Μασούρας; : Τι προτιμά ο Μεντιλίμπαρ

Βέλντε ή Μασούρας; : Τι προτιμά ο Μεντιλίμπαρ

Ανάμεσα στους δύο μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού με το αβέβαιο μέλλον, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξεκάθαρη προτίμηση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν το «καίει» για Ορτέγκα!

Ολυμπιακός: Δεν το «καίει» για Ορτέγκα!

Το ενδιαφέρον της Ρίβερ για Ορτέγκα και ο Ολυμπιακός που δεν είναι αρνητικός σε μια πώληση με τους δικούς του όρους.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο Νικολακόπουλος ρώτησε ποιος εισηγήθηκε το Ντιόγκο Νασιμέντο στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ο Νικολακόπουλος ρώτησε ποιος εισηγήθηκε το Ντιόγκο Νασιμέντο στον Ολυμπιακό

Η περίπτωση του Νασιμέντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο ερχομός του Εντού «έδιωξε» το Μοντεστό

Ολυμπιακός: Ο ερχομός του Εντού «έδιωξε» το Μοντεστό

Δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Μοντεστό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Πώς ο Μοντεστό έσωσε την… ΑΕΚ από το στραπάτσο και τη γκρίνια

Πώς ο Μοντεστό έσωσε την… ΑΕΚ από το στραπάτσο και τη γκρίνια

Φαντάζεστε τη... γκρίνια και την εσωστρέφεια στην ΑΕΚ αν δεν το έκανε αυτό ο Μοντεστό;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Oλυμπιακός : Πολλά χρήματα για τα συμβόλαια Ελ Κααμπί και Τσικίνιο

Oλυμπιακός : Πολλά χρήματα για τα συμβόλαια Ελ Κααμπί και Τσικίνιο

Προσέχει για να έχει ο Ολυμπιακός στις περιπτώσεις των Ελ Κααμπί και Τσικίνιο και προχωράει σε ανανέωση συμβολαίων

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπράιαν Σαραγόσα: Πιο πίσω ο Ολυμπιακός – Δεν έρχεται ο παικταράς ειδικά αν ρωτήσει τη γυναίκα του

Μπράιαν Σαραγόσα: Πιο πίσω ο Ολυμπιακός – Δεν έρχεται ο παικταράς ειδικά αν ρωτήσει τη γυναίκα του

Ο Σαραγόσα έχει συμβόλαιο με τη Μπάγερν, ωστόσο η επιθυμία του για αποχώρηση ενδέχεται να επιταχύνει τις εξελίξεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φιλικό – βόμβα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ίντερ στις 16 Αυγούστου – Δύο μέρες μετά τη Νάπολι

Φιλικό – βόμβα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ίντερ στις 16 Αυγούστου – Δύο μέρες μετά τη Νάπολι

Δύο μεγάλα φιλικά, δύο κορυφαίες ιταλικές ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ