ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μπαρτζώκας: «Αυτή η ήττα είναι ντροπή για όλους μας»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την Μπασκόνια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κακή εικόνα την ομάδας του στο παρκέ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για το σταθερό της παιχνίδι επί σαράντα λεπτά. Για εμάς δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παρότι έχουμε τραυματισμούς και ήρθαμε εδώ χωρίς αρκετούς παίκτες μας....
Μπαρτζώκας: «Αυτή η ήττα είναι ντροπή για όλους μας»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την Μπασκόνια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κακή εικόνα την ομάδας του στο παρκέ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για το σταθερό της παιχνίδι επί σαράντα λεπτά. Για εμάς δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παρότι έχουμε τραυματισμούς και ήρθαμε εδώ χωρίς αρκετούς παίκτες μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ήμασταν 5-6 πόντους πίσω, από το 25ο λεπτό και μετά απλά παραιτηθήκαμε, σταματήσαμε να παίζουμε.

Παίζαμε χωρίς πίστη, χωρίς αυτοπεποίθηση και τελικά επιτρέψαμε στην Μπασκόνια να κερδίσει με τεράστια διαφορά. Η αποψινή βραδιά είναι ντροπή για κάθε παίκτη, κάθε προπονητή, για όποιον βρισκόταν στον πάγκο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψουμε στην κανονική μας κατάσταση, ώστε να παίξουμε με αυτοπεποίθηση σε δύο μέρες από τώρα».

Για το αν η κακή εικόνα του Ολυμπιακού οφείλεται στην καλή άμυνα της Μπασκόνια, είπε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τον αντίπαλό σου, αλλά και με το πως εσύ παίζεις. Εμείς σταματήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα, σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν βιαστικοί, δεν είχαμε υπομονή να εκτελέσουμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Είχαμε πει να έχουμε υπομονή και να εκτελούμε μετά από τέσσερις – πέντε πάσες. Μερικές φορές προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε με μία πάσα ή ακόμη και με καμία. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας».

Ερωτηθείς για το κίνητρο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν, απάντησε: «Στην Ευρωλίγκα μόνο οκτώ θα συνεχίσουν. Ακόμη και μεγάλες ομάδες πιθανότατα θα μείνουν εκτός. Εμείς αυτή τη στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε τι είναι η Ευρωλίγκα. Αν απογοητευτείς θα το πληρώσεις με σκληρή ήττα. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, με όποιον είναι έτοιμος να παλέψει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Τελικά πόσο καλύτερος είναι ο Μόρις από τον Λι;

Ολυμπιακός μπάσκετ: Τελικά πόσο καλύτερος είναι ο Μόρις από τον Λι;

Ο Μόρις είναι πιο ώριμος οργανωτής από τον Λι και πιο σταθερός αμυντικά, όμως το κενό στο σκοράρισμα από τον άσο δεν εξαφανίζεται από μόνο του.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ και ο άσος που λείπει στα δύσκολα

Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ και ο άσος που λείπει στα δύσκολα

Η κουβέντα για τον Μιλουτίνοφ είναι λογική, όμως ο Ολυμπιακός μοιάζει να κρύβει το βασικό πρόβλημά του, την ανάγκη για γκαρντ που να τελειώνει φάσεις όταν το σκορ κολλά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 88-80: Πάλεψε σα θηρίο ο Ολυμπιακός αλλά λύγισε από τις απουσίες

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 88-80: Πάλεψε σα θηρίο ο Ολυμπιακός αλλά λύγισε από τις απουσίες

Ο Ολυμπιακός για 35 λεπτά ήταν μέσα στη νίκη στην Πόλη αλλά στο τελος λύγισε από τις απουσίες και το μικρό rotation

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τάιρικ Τζόουνς: Πότε υπολογίζεται το πρώτο του ματς στον Ολυμπιακό

Τάιρικ Τζόουνς: Πότε υπολογίζεται το πρώτο του ματς στον Ολυμπιακό

Ο Μπαρτζώκας φαίνεται να αλλάζει τη συνήθη διαδικασία ένταξης νέων παικτών και ο Τζόουνς μπορεί να κάνει ντεμπούτο την Παρασκευή απέναντι στη Μπάγερν.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Η ανάγκη για πόιντ γκαρντ που σκοράρει

Ολυμπιακός μπάσκετ: Η ανάγκη για πόιντ γκαρντ που σκοράρει

Ο Τάιρικ Τζόουνς δυναμώνει τη ρακέτα και ο Μόντε Μόρις φέρνει σταθερότητα, όμως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να χρειάζεται πόιντ γκαρντ που να σκοράρει όταν το παιχνίδι κολλά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μπαρτζώκας και οι φήμες για κλίμα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μπαρτζώκας και οι φήμες για κλίμα

Δημοσιεύματα μίλησαν για «δύσκολες σχέσεις» Μπαρτζώκα με παίκτες και για άρνηση ταλαντούχων Αμερικανών να έρθουν στον Ολυμπιακό, όμως η εικόνα στο παρκέ δείχνει άλλα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: O Ολυμπιακός με Φενέρ χωρίς επτά

O Ολυμπιακός με Φενέρ χωρίς επτά

Απουσιάζουν επτά παίκτες, δύσκολη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για Ολυμπιακό.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ο Ολυμπιακός έκανε τελικά δικό του τον Ταϊρίκ Τζόουνς από την Παρτιζάν και έκλεισε μια από τις πιο κρίσιμες εκκρεμότητες της σεζόν. Μια μεταγραφή ουσίας, που αλλάζει τις ισορροπίες στη γραμμή ψηλών και λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Πώς χάλασε του Τάιρικ Τζόουνς στη Μακάμπι πριν τον Ολυμπιακό

Πώς χάλασε του Τάιρικ Τζόουνς στη Μακάμπι πριν τον Ολυμπιακό

Η Μακάμπι κοιτούσε ζεστά τον Τάιρικ Τζόουνς αλλά τα λεφτά στην Παρτιζάν άνοιξαν το δρόμο στον Ολυμπιακό.

Μπάσκετ