Γιώργος Αγγελόπουλος: «Διαπιστώθηκε θέμα με την αξιοπιστία της διαιτησίας»


    Sportime TeamΟ Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποχώρησαν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έπειτα από την ολοκλήρωση της επεισοδιακής σύσκεψης.

«Για πρώτη φορά η ελληνική Κυβέρνηση αντιμετώπισε το θέμα της διαιτησίας και της ισονομίας. Είναι κοινή διαπίστωση πως υπάρχει θέμα. Όπως υπάρχουν διαφωνίες στη λύση. Πάντως διαπιστώθηκε πως υπάρχει θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας και από τον ΕΣΑΚΕ. Δεν βρέθηκε λύση πάντως», εξήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ψυχραιμία. Ό,τι γίνεται σε κλειστές πόρτες με 25 άτομα, μένει εκεί. Δεν έγινε αυτό που λέει. Έγινε κάτι άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να το πούμε. Αυτή είναι η συμφωνία που έγινε μέσα».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για την απουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, τονίζοντας: «Σε μία τόσο σοβαρή συζήτηση επέλεξε να μην έρθει. Αυτό δείχνει τον σεβασμό του προς τον υπουργό. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση».