ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Πρίντεζης: «Ξέραμε όλοι για Μπλατ, είναι μεγάλος μαχητής»

Μίλησε στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Ντέιβιντ Μπλατ...
Πρίντεζης: «Ξέραμε όλοι για Μπλατ, είναι μεγάλος μαχητής»

Στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη Euroleague ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε συνέντευξη στο «sport5». Ο έμπειρος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για αρκετά θέματα.

Σε ερώτηση αν υπάρχει έξτρα κίνητρο στον Ολυμπιακό από την ήττα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ από τη Μακάμπι, είπε: «Σε κάθε παιχνίδι της Euroleague υπάρχει κίνητρο. Ειδικά όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα όπως η Μακάμπι, που είναι πολύ ιστορική, και μάλιστα σ’ αυτή τη δύσκολη έδρα. Θέλουμε να είμαστε σκληροί και με συγκέντρωση».

Αναφορικά με το γεγονός ότι θα έχει ως αντίπαλο τον Γιάνη Σφαιρόπουλο: «Ναι, είναι ακόμη περίεργο. Αυτό σκεφτόμουν. Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές μαζί. Τον είχα και ως assistant στον Ολυμπιακό, όταν ήμουν νεότερος. Αυτή είναι η επαγγελματική ζωή όμως. Είναι στην Μακάμπι, κάνει σπουδαία δουλειά και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είναι καλός προπονητής, ήταν πάντα κοντά μου. Τον εκτιμώ και με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Λίγα ακόμη για το sold out

Σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague, τόνισε ο Πρίντεζης: «Πρέπει να προσπαθήσουμε. Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να παλέψουμε. Δεν είναι εύκολο, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε πάλι όπως συνηθίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Αν επικεντρωθούμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, θα έχουμε πολλές πιθανότητες».

Για το ένα ματς την εβδομάδα: «Δεν είχα ποτέ ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Είναι παράξενο. Ωστόσο, υπάρχουν διπλές εβδομάδες. Υπάρχουν κάποια καλά και κάποια κακά στοιχεία σ’ αυτό».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το θέμα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ: «Το εμάθα πέρσι, όταν διέγνωσε το πρόβλημα ο γιατρός μας. Το ξέραμε όλοι. Δεν θέλω να πω πολλά, γιατί είναι προσωπικό θέμα. Τον σέβομαι πολύ. Έχει μεγάλη δύναμη, είναι ένας πραγματικός μαχητής. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι.

Μου αρέσει να παίζω πιο γρήγορα. Δεν νιώθω μεγάλος. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου συνολικά. Παίζοντας γρήγορα, επιτύχαμε. Όμως, κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Δεν υπάρχει καλή ή κακή. Κάτι δεν δούλεψε καλά στον Ολυμπιακό, αλλά ίσως σε μια άλλη ομάδα κάνει καλύτερη δουλειά. Η εμπειρία μου λέει ότι δεν υπάρχει καλός ή κακός προπονητής».

Αναφορικά με το ότι δεν πήγε στο ΝΒΑ, ο Πρίντεζης απάντησε: «Κάποιες φορές το σκέφτομαι, αλλά νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος που έχω περάσει σχεδόν όλη μου την καριέρα εδώ».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μπάσκετ : Πόσο πιθανό είναι να επιθυμεί εμπλοκή ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μπασκετικό τμήμα

Ολυμπιακός μπάσκετ : Πόσο πιθανό είναι να επιθυμεί εμπλοκή ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μπασκετικό τμήμα

Έχουν αρκετά να χωρίσουν ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Τι περιμένει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Πρόσκληση στον Ολυμπιακό να χρησιμοποιεί το Σπύρος Κυπριανού στην Κύπρο, όσο φτιάχνεται το ΣΕΦ

Ολυμπιακός μπάσκετ: Πρόσκληση στον Ολυμπιακό να χρησιμοποιεί το Σπύρος Κυπριανού στην Κύπρο, όσο φτιάχνεται το ΣΕΦ

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Ολυμπιακός BC- ΑΕΚ BC κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός BC- ΑΕΚ BC κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της GBL, σε ένα παιχνίδι που απαιτεί καθαρό μυαλό και σκληρές άμυνες.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Θέλει ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του να είναι μία ομάδα όπου θα έχει ρόλο.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Έκανε το κομμάτι του ο Τάκης Τσουκαλάς βγάζοντας ομπρέλα για να απευθυνθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπάσκετ: «Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

«Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

Η σκληρή επιστολή των εργαζομένων του ΣΕΦ προς το Υπουργείο αποκαλύπτει εγκατάλειψη, υποστελέχωση και πλήρη αδράνεια. Η Τσιλιγκίρη και η κυβέρνηση βρίσκονται πλέον χωρίς δικαιολογίες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

Η θητεία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στο ΣΕΦ φέρνει έντονα ερωτήματα: γιατί το στάδιο παραμένει ανοχύρωτο, παρά τη στενή σχέση της με την κυβέρνηση που όφειλε να προχωρήσει τα έργα;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με τη Φενέρ λόγω της κακοκαιρίας και αυτές είναι οι πιο πιθανές ημερομηνίες για το τζάμπολ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

«Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

Προκάλεσε αίσθηση ο τρόπος που επέλεξε το MEGA να χειριστεί την υπόθεση του ΣΕΦ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Μπάσκετ