ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Νίκη κόντρα στη Ζενίτ, πάση θυσία!

Μετά τα διαδοχικά «στραπάτσα» από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ και ψάχνει για τη νίκη-ξέσπασμα.
Παναθηναϊκός: Νίκη κόντρα στη Ζενίτ, πάση θυσία!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (Παρασκευή 7/2, 21:30 – Novasports 1) τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης -για την 24η αγωνιστική της Euroleague– και θέλει μόνο τη νίκη.

Μετά τις ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Βαλένθια, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έχασε πολύ έδαφος στην «μάχη» για την 5η θέση (η Μακάμπι έχει σαφές προβάδισμα), ενώ πλέον νιώθει και την «ανάσα» της Φενέρμπαχτσε που «ανέβηκε» στην 7η.

Μάλιστα την 29η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και καλό θα είναι τότε να έχει την απαραίτητη βαθμολογική απόσταση προκειμένου να μην μπει σε «περιπέτειες».

Έτσι απόψε το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Ρώσους, έχοντας υποχωρήσει βαθμολογικά στο 13-10. Παρέμεινε μεν 6η, αλλά πλέον οι Φενέρ, Βαλένθια και Αρμάνι (οι Ιταλοί μάλιστα έχουν κερδίσει δυο φορές τον Παναθηναϊκό φέτος) την έχουν πλησιάσει στις 2 νίκες (έχουν σκορ 11-12).

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός κόντρα τη Ζενίτ θα ψάξει ένα ξέσπασμα. Θέλει να αφήσει πίσω του τα απανωτά νοκ άουτ από Ισπανούς και Σέρβους, να σηκωθεί όρθιος και να αντιδράσει… κάνοντας ασήκωτη την Ζενίτ.

Και μέσα σε όλα, μετά την αναμέτρηση με την Ζενίτ το «τριφύλλι» περιμένει ένας Γολγοθάς με ματς – φωτιά απέναντι σε Μπαρτσελόνα (21/2 εντός), Ρεάλ (24/2 εκτός), Ολυμπιακό (3/3 εκτός), ΤΣΣΚΑ (5/3 εντός), Φενέρ (13/3 εκτός).

Στα αγωνιστικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το σημερινό ματς. Ο «πράσινος» φόργουορντ υπέστη μυικό σπασμό και λουμπάγκο στο προχθεσινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Χθες δεν κατόρθωσε να προπονηθεί. Οι «πράσινοι» θα τον δουν και σήμερα, αλλά όλα δείχνουν ότι οι ελπίδες να προλάβει το ματς είναι πολύ λίγες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σρένταν Ράντοβιτς, Ρόμπερτ Βικλίτσκι και Μικέλε Ρόσι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

#Tags

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι βαρύ και τον Τούρκο τεχνικό να παλεύει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 74-87: Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τους πράσινους

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 74-87: Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε λύση στον Μπρουκς και έχασε δεύτερο σερί ματς στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά από την Αρμάνι Μιλάνο

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Aktor: Στο κάδρο ο Χέιζ Ντέιβις για το 4

Παναθηναϊκός Aktor: Στο κάδρο ο Χέιζ Ντέιβις για το 4

Με τη διορία μεταγραφών της Ευρωλίγκας να πλησιάζει, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει λύση από ΝΒΑ για το 4 με τον Χέιζ Ντέιβις να ξεχωρίζει ως δύσκολη περίπτωση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Aktor: Το προφίλ του ψηλού που λείπει

Παναθηναϊκός Aktor: Το προφίλ του ψηλού που λείπει

Τα ονόματα από την αμερικανική αγορά είναι αρκετά, όμως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ψηλό που να αντέχει στην άμυνα αλλαγών και να δίνει πόντους χωρίς να ζητά συνεχώς την μπάλα.

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (6/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (6/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός και Αρμάνι Μιλάνο συγκρούονται στη Euroleague σε μεγάλο ματς, με στόχο τη νίκη και βαθμολογικό κέρδος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για επαγγελματισμό, πειθαρχία και αντίδραση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Ο Τοντ Γουόρνικ αναλύει τις φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός και εξηγεί ότι τα λάθη μοιράστηκαν ανά ημίχρονο με διαφορετικό τρόπο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ: Όλα λάθος από τον Αταμάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Όλα λάθος από τον Αταμάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε απλώς από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Έχασε γιατί παρουσιάστηκε πνευματικά απροετοίμαστος, χωρίς καθαρό πλάνο και με σοβαρά λάθη από τον πάγκο. Ο Εργκίν Αταμάν την ευθύνη.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε τα 2,3 εκατ. του Χολμς στον πάγκο και ο Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε τα 2,3 εκατ. του Χολμς στον πάγκο και ο Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι

Γιατί ο Ρισόν Χολμς έμεινε εκτός στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Η επιλογή Αταμάν, ο Μιλουτίνοφ και η αντίδραση του Αμερικανού σέντερ.

Μπάσκετ