ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: «Ξέρω ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες»

Δύο νίκες στη σειρά μετράει ο Παναθηναϊκός και ο Λάζλο Μπόλονι εκτιμά πως αυτές βοήθησαν ώστε να αλλάξει λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA, όμως, ξεκαθάρισε πως ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος και πως θα έρθουν φυσικά και πιο δύσκολα παιχνίδια. Αναλυτικά ο Μπόλονι μίλησε: Για το νέο lockdown στη χώρα:...
Μπόλονι: «Ξέρω ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες»

Δύο νίκες στη σειρά μετράει ο Παναθηναϊκός και ο Λάζλο Μπόλονι εκτιμά πως αυτές βοήθησαν ώστε να αλλάξει λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA, όμως, ξεκαθάρισε πως ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος και πως θα έρθουν φυσικά και πιο δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά ο Μπόλονι μίλησε:

Για το νέο lockdown στη χώρα: «Αν μπορούσα να είχα μια σαφή απάντηση, δεν θα ήμουν εδώ, αλλά δίπλα στον κύριο Πρωθυπουργό. Είναι σαφές ότι υπάρχει μια τεράστια επιδημία, αλλά ακόμα και οι σοφοί δεν είναι σε θέση να μας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές. Άρα η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες, να πλένουμε τα χέρια μας, να φοράμε τη μάσκα μας, να μην είμαστε κοντά σε πολύ κόσμο και όλες τις εισηγήσεις των ειδικών. Το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να υπακούμε στις εντολές των ειδικών που είναι επιφορτισμένοι με τα θέματα της υγείας μας, να κάνουμε όσα μας ζητούν και να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές που γίνονται».

Για το αν οι δύο σερί νίκες έχουν βελτιώσει την ψυχολογία στην ομάδα του: «Αναμφίβολα υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, όμως είμαστε πολύ μακριά για να βροντοφωνάζουμε “νίκες”. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, όμως θέλουμε να τα προσπεράσουμε και να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε να φτάσουμε με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος με τις πληροφορίες που μου δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες για την κατάσταση τους, τα βλέπω μέσω των προπονήσεων, των αγώνων και των συνομιλιών που έχω μαζί τους. Και βεβαίως θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο που μπορώ μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στη διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι όμως σαφές για μένα ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες και αυτό είναι κάτι που θα μοιραστώ με τους συνεργάτες μου».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Ξέρουμε ότι αμυντικά πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί, έχουμε μια δυναμική επίθεση με την οποία δημιουργούμε προβλήματα στην οργάνωση των αντιπάλων και θέλουμε να προχωρήσουμε με τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα. Παντού γύρω μου βλέπω πράσινα, επομένως πρέπει κι εμείς να μπούμε στην “πράσινη” νοοτροπία και προσπαθώ να σπρώξω τους παίκτες μου προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το πότε πιστεύει ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αποκτήσει στο 100% την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του προπονητή της: «Νομίζω πως ποτέ! Δύο άνθρωποι δεν μοιάζουν ποτέ μεταξύ τους, ούτε καν οι δίδυμοι. Αν μέσω των αγώνων και των αποτελεσμάτων μπορέσουμε να χαμογελάσουμε λίγο περισσότερο και μπορέσουμε να κάνουμε πιο χαρούμενη την τεράστια οικογένεια του Παναθηναϊκού που υποφέρει σε αυτές τις στιγμές, διότι δεν μπορεί να είναι στα γήπεδα και δίπλα στην ομάδα, τότε θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός που έρχεται από πολύ μακριά, προχωράει, πιστεύω ότι έχει περάσει την έρημο και πάει μπροστά»!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime BET: Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα με καρκίνο»

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα με καρκίνο»

Τι λέει για τον Παναθηναϊκό, τα κακόβουλα σχόλια στο διαδίκτυο και την επιστροφή της στα γήπεδα

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ντροπή για τον Παναθηναϊκό, όλα μηδέν – Τι έπαθε ο πουρουπουπού στον ΣΚΑΪ; (vid)

Ντροπή για τον Παναθηναϊκό, όλα μηδέν – Τι έπαθε ο πουρουπουπού στον ΣΚΑΪ; (vid)

Ασυγκράτητος στα σχόλιά του για τον Παναθηναϊκό στον ΣΚΑΪ ο Παύλος Παπαδημητρίου. Ντροπή και μηδέν!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συναγερμός – Ο Μπενίτεθ δεν ξέρει τι να κάνει

Παναθηναϊκός: Συναγερμός – Ο Μπενίτεθ δεν ξέρει τι να κάνει

Ο Παναθηναϊκός είναι σε κρίσιμη καμπή και ακόμα περισσότερο ο Μπενίτεθ που βλέπει πως μάλλον πρέπει να κάνει πολλές αλλαγές

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Οι πράσινοι ζήτησαν από τον Ταμπόρδα να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Τάισον και Κωνσταντέλιας κατέρριψαν το αφήγημα πολλών… αισιόδοξων στον Παναθηναϊκό, ότι πλέον η ομάδα τρέχει!

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Sportime BET: Super League: Αλλαγή στην κορυφή και στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή!

Super League: Αλλαγή στην κορυφή και στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή!

Η κορυφή της Super League έχει νέο κάτοχο την ΑΕΚ και αυτό έφερε αλλαγές στις αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός και Μπενίτεθ: Πόσο άλλαξε η απόσταση από την κορυφή της Super League

Παναθηναϊκός και Μπενίτεθ: Πόσο άλλαξε η απόσταση από την κορυφή της Super League

Ο Ράφα Μπενίτεθ ήρθε στον Παναθηναϊκό με στόχο να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Δεκαπέντε αγωνιστικές μετά, τα νούμερα δείχνουν ξεκάθαρα ποια ήταν η κατάσταση πριν και ποια είναι σήμερα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τελείωσε τον Μπενίτεθ ο Καρπετόπουλος – Ποια είναι η ιδέα του για το ποδόσφαιρο;

Τελείωσε τον Μπενίτεθ ο Καρπετόπουλος – Ποια είναι η ιδέα του για το ποδόσφαιρο;

Καυστικός και επικριτικός για τον Παναθηναϊκό και τον Ράφα Μπενίτεθ ήταν ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Ποδόσφαιρο