ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης για διαιτησία: «Τι να λέμε. Έχω καταντήσει γραφικός»

Οι δηλώσεις του άσου του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα
Δώνης για διαιτησία: «Τι να λέμε. Έχω καταντήσει γραφικός»

Δώνης: Εξέφρασε εκ νέου, όχι τόσο τη δυσαρέσκειά του όσο την αγανάκτησή του, για τη διαιτησία.

Με δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στα εις βάρος της ομάδας του σφυρίγματα.

Παράλληλα, ο Χρήστος Δώνης αναφέρθηκε στη μεγάλη ανατροπή και τη δική του ανεβασμένη απόδοση.

Αρχικά ρωτήθηκε αν περίμεναν ότι θα συναντήσουν τόσες δυσκολίες απ’ την αρχή του ματς: «Ξέραμε από την αρχή ότι αν δεχθούμε γκολ τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς και το είδαμε να συμβαίνει αφού με το 0-1 πήγαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Από εκεί και έπειτα δείξαμε χαρακτήρα ακόμα και αν ο αντίπαλος προερχόταν από ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

Αλλά όπως έδειξαν και στα δύο ματς, είναι πολύ καλή ομάδα, σκληρή ομάδα και εύκολα θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Super League 1.

Εμείς όμως απ’ την πλευρά μας παίξαμε καλά, κάναμε τις ευκαιρίες μας και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με την πρόκριση».

Αν ειπώθηκε κάτι στα αποδυτήρια για τη φάση με το γκολ που σημείωσε ο Εμάνουελ Ινσούα και που κακώς ακυρώθηκε: «Μας ενημέρωσαν από το πάγκο πριν τελειώσει το α’ ημίχρονο ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει, αλλά όταν πήγαμε στα αποδυτήρια το διαπιστώσαμε και όσοι δεν το είχαμε αντιληφθεί».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση που έκανε για τη διαιτησία και αν βλέπει πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση, ο Δώνης απάντησε: «Τι να λέμε. Εχω καταντήσει γραφικός να μιλάω γι’ αυτό το θέμα. Δεν είναι δική μας δουλειά ούτε να μιλάμε για όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο ούτε να βγάζουμε ανακοινώσεις. Δυστυχώς, γίνονται συνέχεια τέτοια περιστατικά. Όλοι έχουν και έχετε μάτια να τα βλέπετε. Αν αυτό το γκολ μετρούσε, θα έκανε τα πράγματα διαφορετικά στη συνέχεια και θα μπορούσε να διαμορφωθεί άλλη κατάσταση».

Ερωτηθείς αν υπήρχε πίστη για την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση, ο Δώνης απάντησε: «Όλοι βγήκαμε μπροστά στο ημίχρονο για να αλλάξει η κατάσταση, πιστέψαμε στις δυνατότητες μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, άλλωστε το έχουμε ξανακάνει και στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Οπότε είχαμε αυτή την εικόνα στο μυαλό μας και καταφέραμε να το ξανακάνουμε. Συγχαρητήρια σε όλο το τιμ για την πρόκριση».

Έπειτα κλήθηκε να σχολιάσει αν δημιουργήθηκε εκνευρισμός μετά το γκολ που δέχθηκαν και τις αποφάσεις του διαιτητή: «Σίγουρα μας τσίτωσε κάπως, αλλά σε τέτοια ματς θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικοί στην άμυνά μας.

Το γκολ που τρώμε είναι χαζό μετά από κόρνερ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το θετικό που πρέπει να κρατήσουμε και για το μέλλον είναι η γρήγορη αντίδραση που είχαμε».

Τέλος για το γεγονός ότι πέτυχε γκολ σε δύο σερί ματς και τη διάθεση που δείχνει, επεσήμανε: «Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και να σκοράρω. Είναι πολύ διαφορετικό να σκοράρω και να κερδίζουμε.

Είμαι χαρούμενος που συμβαίνει και είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας που προέρχεται μέσα από την ομάδα και τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Όταν έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία όλοι στην ομάδα όχι μόνο εγώ, να ξέρετε πως πρώτα απ’ ολα τα οφέλη πηγαίνουν στην ομάδα».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά και το ζήτημα θα είναι να μην την πληρώσει ο Μπόκος, που είναι πρότζεκτ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Ο Παναθηναϊκός δε δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπενίτεθ στον πάγκο και είναι κάτι που θα πρέπει να το δουν στο κλαμπ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κι άλλο πέναλτι, πριν από αυτό που πήρε, έπρεπε να πάρει ο Ατρόμητος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ποδόσφαιρο