ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: «Κακοί σε όλα τα επίπεδα – Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μίλησε για το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε κιόλας να γνωρίσει την ήττα.
Δώνης: «Κακοί σε όλα τα επίπεδα – Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μίλησε για το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε κιόλας να γνωρίσει την ήττα.

Ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο Youtube μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ, παραδέχτηκε πως οι πράσινοι δεν έκαναν καλό παιχνίδι και ότι ευτύχησαν να έχουν σε πολύ καλή βραδιά τον Σωκράτη Διούδη ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νάγκι που άλλαξε τα πλάνα του λίγο πριν την πρώτη σέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Διούδης μίλησε στο γήπεδο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δώνης στο PAO TV:

Για το ματς: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Ειδικά για 25-30 λεπτά μέχρι να γίνει η διακοπή, ήμασταν κακοί σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε πολλά προβλήματα και όταν κάναμε επίθεση, αλλά και στο κομμάτι το αμυντικό. Νομίζω μετά δείξαμε περισσότερη ένταση βγάλαμε περισσότερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο, το ισορροπήσαμε και είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μία στο δεύτερο, αλλά θεωρώ πως είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Σίγουρα το παιχνίδι μας δεν ήταν ποιοτικό και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει. Από την άλλη πλευρά, ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα, όπως είναι σε όλο το πρωτάθλημα και έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να είμαστε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος ή ακόμη και να «κλέψουμε» το ματς στη φάση του Καμπετσή».

Για τον τραυματισμό του Νάγκι: «Σίγουρα μας δυσκόλεψε. Είναι διαφορετικό να ετοιμάζεις ένα σχέδιο με δύο εξτρέμ οι οποίοι μπορούνε να πάνε με την ταχύτητά τους στο ένας εναντίον ενός και να κυνηγήσουν τον χώρο. Επειδή πλέον στο ρόστερ μας μετά τον τραυματισμό δεν υπήρχε εξτρέμ, επιλέξαμε τον Μπουζούκη που τα χαρακτηριστικά του είναι πιο πολύ ενός μεσοεπιθετικού, άλλαξε το πλάνο απότομα και μας δυσκόλεψε λίγο. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί με τη μπάλα στα πόδια θα έπρεπε να είμαστε πιο ποιοτικοί. Μετά το 30′ ήμασταν καλύτεροι και ειδικά όταν πέρασε στο ματς ο Αγιούμπ μας έδωσε την ηρεμία να περνάμε τη μπάλα ανάμεσα στις ζώνες και κοντά στο αντίπαλο μισό».
Για τη συνέχεια των play off: «Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί είμαστε μία ομάδα που έχουν γίνει τόσα πολλά. Δεν υπάρχει κίνητρο, αρκετά παιδιά έχουν το μυαλό τους στο ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός. Λογικό είναι κι εμείς οι προπονητές να βαραίνουμε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές. Όσο περνάει ο καιρός το πιθανότερο είναι να μην έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας, οπότε θα παίξουν τα παιδιά που θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Ο Μπρούνο Ντουάρτε δεν φεύγει από το Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Νταβίντε Καλάμπρια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίσιμο το ματς με τη Ρεάλ για το μέλλον του

Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίσιμο το ματς με τη Ρεάλ για το μέλλον του

Η ήττα από τον Άρη έβαλε τον Παναθηναϊκό σε τροχιά εσωστρέφειας και άνοιξε για πρώτη φορά σοβαρά τη συζήτηση γύρω από το μέλλον του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της ομάδας.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να δίνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χάβι Ερνάντεθ στον Παναθηναϊκό: Τι παίκτης είναι και πώς ταιριάζει στον Μπενίτεθ

Χάβι Ερνάντεθ στον Παναθηναϊκό: Τι παίκτης είναι και πώς ταιριάζει στον Μπενίτεθ

Ο Παναθηναϊκός με τον Χάβι Ερνάντεθ, προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη με συγκεκριμένο αγωνιστικό προφίλ, που ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία ισορροπίας και ασφάλειας του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε μεγάλη πρόταση για τον Πελίστρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Ο Κοτσόλης φαίνεται πως έχει το γενικό… πρόσταγμα για τις μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο