ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ 5 εκατ. ευρώ (pic)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χρηματοδοτείται, με τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας να εγκρίνει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ 5 εκατ. ευρώ (pic)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χρηματοδοτείται, με τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας να εγκρίνει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αναμενόμενη εξέλιξη, φυσικά, με το δικαίωμα προτίμησης να ισχύει έως τις 17 Ιουνίου. 14 ημέρες, δηλαδή, που είναι πράγματι μικρό διάστημα. Κάτι που σημαίνει ότι άμεσα ο Παναθηναϊκός θα δει χρήματα να εισρέουν στα ταμεία του.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εγγράφου που ανάρτησε ο Παναθηναϊκός στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο:

«Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Π.Α.Ε.» και αρ. Μ.Α.Ε. 99126/06/Β/86/80, ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 000330401000, ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, κατά τη συνεδρίαση της 03-06-2019, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 5.000.010,00 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας, ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση ποσού που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά διά εκδόσεως 16.666.700 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης. Η τιμή διάθεσης των ως άνω νέων 16.666.700 μετοχών θα γίνει στο ποσό των 0,30 ευρώ ανά μετοχή δηλαδή στην ονομαστική αξία των εκδοθησόμενων ετοχών.

Δεδομένου ότι ποσοστό 10% εκ των νέων μετοχών που θα διατεθούν θα περιέλθει στο ιδρυτικό αθλητικό σωματείο της ΠΑΕ σύμφωνα με τον Ν. 2725/99, οι υπόλοιπες μετοχές, ήτοι ποσοστό 90% των προς έκδοση μετοχών, θα διατεθούν με τελική τιμή 0,3333333 ευρώ ανά μετοχή και κατά στρογγυλοποίηση 0,34 ευρώ ανά μετοχή στην οποία (τελική τιμή των 0,34 ευρώ) συμπεριλαμβάνεται και η αξία των μετοχών του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου.

Το δικαίωμα προτίμησης στην ανωτέρω αύξηση μπορούν να ασκήσουν οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι στο βιβλίο μετόχων της εταιρείας κατά την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 03-06-2019 εφόσον καταθέσουν το ποσό των 100.200,00 ευρώ τουλάχιστον στο λογαριασμό Νο 5041-006257-514 που τηρεί η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τουλάχιστον 334.000 μετοχές.

Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας να ασκήσουν το δικαίωμα προτίμησης στην πιο πάνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου εντός 14 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης, ήτοι έως την 17 Ιουνίου 2019.

Οι μέτοχοι για την άσκηση των δικαιωμάτων τους θα προσκομίζουν τις μετοχές τους και το δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ και θα καταθέτουν το αντίτιμο της αξίας των μετοχών για τις οποίες εγγράφονται στο λογαριασμό της εταιρείας με αριθμό Νο 5041-006257-514, παραλαμβάνοντας από την Τράπεζα σχετική απόδειξη.

Μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον οι παλαιοί μέτοχοι, δεν καλύψουν σύμφωνα με τα παραπάνω το σύνολο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο θα διαθέσει σύμφωνα με το Νόμο, το μη αναληφθέν ποσό, ελεύθερα κατά την κρίση του, είτε σε παλαιούς μετόχους που εκδήλωσαν την επιθυμία να συμμετάσχουν στην αύξηση μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας, είτε σε τρίτους.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τις μετοχές τους από τα γραφεία της εταιρείας, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης, με την προσκόμιση του δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και της σχετικής απόδειξης της Τράπεζας. Μπορούν επίσης να παραλάβουν τις μετοχές με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime BET: Kαι τώρα; Τι γίνεται τώρα; Τώρα… ανεβάστε τις αποδόσεις!

Kαι τώρα; Τι γίνεται τώρα; Τώρα… ανεβάστε τις αποδόσεις!

Ο λαός ζήτησε να χαμηλώσουν τα φώτα. Η Novibet ζητάει να… ανεβάσουν τις αποδόσεις. Το αποτέλεσμα μαγικό και στις δύο περιπτώσεις!

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Οι 10 πρώτοι σκόρερ όλων των εποχών Ελλάδα: Οι θρύλοι των γηπέδων

Οι 10 πρώτοι σκόρερ όλων των εποχών Ελλάδα: Οι θρύλοι των γηπέδων

Λίστα με τους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλαδα, τα ρεκόρ τους στη Super League και την Εθνική, καιη θέση τους στην ιστορία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Tαμπόρδα και… μια γύρα «μπαλόζουμο» ακόμα!

O Tαμπόρδα και… μια γύρα «μπαλόζουμο» ακόμα!

Ο Βιθέντε Ταμπόρδα έχει «ξεβρακώσει» όλους εκείνους που ήθελαν να τον στείλουν δανεικό στο κάθε… χωριό που τον ζητούσε τον Γενάρη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τώρα είναι τα «ζόρια» για τον Μπενίτεθ!

Τώρα είναι τα «ζόρια» για τον Μπενίτεθ!

Με τέσσερις επιπλέον βασικούς του στη ρεβάνς με την Μπέτις ο Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Kάτρης «έβλεπε» μπροστά, γυρίζοντας στον Παναθηναϊκό!

O Kάτρης «έβλεπε» μπροστά, γυρίζοντας στον Παναθηναϊκό!

Ο Κάτρης επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό δεν «άκουγε» λέξη για νέο δανεισμό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χωρίς αναβολή στη Super League αν προκριθούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Χωρίς αναβολή στη Super League αν προκριθούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Δεν θα προκύψει αναβολή αγώνων στη Super League, αν προκριθούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, αν και έχουν το δικαίωμα να το αιτηθούν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παραλήρημα ο Τάσος Νικολογιάννης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Παραλήρημα ο Τάσος Νικολογιάννης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Εκστασιασμένος ο Τάσος Νικολογιάννης έπειτα από το έπος του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπέτις στο Europa League.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός το μεγάλο ντέρμπι της Volley League συγκεντρώνει το ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να διεκδικούν δυναμικά τη νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ελλάδα : Παναθηναϊκός και ΑΕΚ φέρνουν την 10η θέση πιο κοντά!

UEFA Ranking Ελλάδα : Παναθηναϊκός και ΑΕΚ φέρνουν την 10η θέση πιο κοντά!

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έφεραν πολύτιμους βαθμούς για την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA..

Ποδόσφαιρο