ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η επιβεβαίωση της πραγματικότητας

Να μαζέψει τα κομμάτια του προσπαθεί ο Παναθηναϊκός για να παίξει τον τελικό με τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Η επιβεβαίωση της πραγματικότητας

Να μαζέψει τα κομμάτια του προσπαθεί ο Παναθηναϊκός για να παίξει έναν τελικό. Ως τέτοιος μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα ένα ακόμη θα προκαλέσει νέους τριγμούς και θα κάνει τον στόχο της ευρωπαϊκής επιστροφής να απομακρυνθεί και άλλο.

Είναι σαφές, όμως, πως ούτε αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός είναι καλά ούτε ψυχολογικά. Και το πρόσφατο group therapy που πραγματοποιήθηκε έγινε για να γίνει. Εντελώς τυπικό ήταν και το μόνο αποτέλεσμα που έβγαλε ήταν το να επιβεβαιώσει όσα ήδη γνωρίζαμε για το «τριφύλλι».

Για μία ακόμη φορά ο Λάζλο Μπόλονι προσπάθησε να βγάλει προς τα έξω το στυλ του ανεπηρέαστου από όσα ακούγονται. Ενδεχομένως και να είναι. Με 1-2 αστεία επιχείρησε να σπάσει τον πάγο, αλλά από εκεί και πέρα τα όσα του μεταφέρθηκαν, δύσκολα θα τον κάνουν να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του. Σε αυτή την ηλικία πορεύεσαι με τις ιδέες σου. Δεν βάζεις νερό στο κρασί σου.

Οι παίκτες δεν είχαν τη διάθεση να πουν πολλά από την πλευρά τους και αυτό γιατί ό,τι ήταν, το είχαν μεταφέρει καιρό πριν. Άλλαξε κάτι τότε; Έγινε διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού; Σταμάτησαν οι «πράσινοι» να παίζουν σαν να είναι ομάδα που πάει να σωθεί; Όχι φυσικά. Θα αλλάξει κάτι τώρα; Ούτε! Επομένως, ποιος ο λόγος για νέα συζήτηση; Αυτό ήταν και το σκεπτικό των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν όρεξη για πολλά.

Επιβεβαιώθηκε, όμως, και κάτι ακόμη. Ότι ο Πιέρ Ντρεοσί δεν έχει την παραμικρή επιρροή στα αποδυτήρια. Δεν έχει πιάσει τον παλμό, δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα θέματα αυτά παρόλο που ζήτησε την άποψη των παικτών τονίζοντας πως «γι’ αυτό είμαι, για να λύνω προβλήματα». Στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται ο Γάλλος, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ορατός στην καθημερινότητα του κλαμπ. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με όσα εξελίσσονται, αυτό είναι μεγάλο μείον όχι μόνο για εκείνον, αλλά συνολικά για τον σύλλογο.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να δώσει ένα κομβικό παιχνίδι για το ευρωπαϊκό του μέλλον. Με έναν προπονητή που μετράει αντίστροφα, παίκτες που δεν τον πιστεύουν και την έννοια της συσπείρωσης να αγνοείται.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Εξέθεσε Μπενίτεθ ο Ταμπόρδα, ή μήπως όχι…

Παναθηναϊκός : Εξέθεσε Μπενίτεθ ο Ταμπόρδα, ή μήπως όχι…

Ο Βισέντε Ταμπόρδα είχε μια εξαιρετική ενέργεια κόντρα στη Ρόμα, αλλά το αν εξέθεσε το Ράφα Μπενίτεθ είναι άλλη κουβέντα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τα 10 εκατ. ευρώ από την ευρωπαϊκή του πορεία

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τα 10 εκατ. ευρώ από την ευρωπαϊκή του πορεία

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη League Phase του Europa League με θετικό οικονομικό απολογισμό, καθώς η ευρωπαϊκή του πορεία έχει ήδη αποφέρει περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ από την UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την Τσεχία όμως η μάχη για τη 10η θέση μένει ανοιχτή στα νοκ άουτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έρχονται Βικτόρια Πλζέν ή Νοτιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Παναθηναϊκός: Έρχονται Βικτόρια Πλζέν ή Νοτιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Παναθηναϊκός ως 20ος θα αντιμετωπίσει μία από τιςΒικτόρια Πλζε ή Νότιγχαμ Φόρεστ, ισχυρός άνδρας της οποίας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League – Βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με 12 βαθμούς

Europa League – Βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με 12 βαθμούς

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξασφάλισαν τη συνέχεια στο Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Ρόμα 1-1: Γκολάρα Ταμπόρδα αλλά ισοφαρίστηκε στο 80′

Παναθηναϊκός – Ρόμα 1-1: Γκολάρα Ταμπόρδα αλλά ισοφαρίστηκε στο 80′

Το κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήρθε νωρίς, όταν ο Μαντσίνι αποβλήθηκε με χρήση VAR στο 15' και άλλαξε τις ισορροπίες αφήνοντας τους Ιταλούς με δέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Ρόμα: Η ενδεκάδα του Μπενίτεθ – Βασικοί Ταμπόρδα και Κάτρης

Παναθηναϊκός – Ρόμα: Η ενδεκάδα του Μπενίτεθ – Βασικοί Ταμπόρδα και Κάτρης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Ράφα Μπενίτεθ να κάνει την έκπληξη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εκεί κολλάει του Σβιντέρσκι

Παναθηναϊκός: Εκεί κολλάει του Σβιντέρσκι

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει με μεταγραφή τον Σβιντέρσκι, το σοβαρό ενδιαφέρον που υπάρχει είναι για δανεισμό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές : Σενάριο για Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Άρης μεταγραφές : Σενάριο για Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Σενάριο για μεταγραφή στον Άρη που ψάχνει αριστερό μπακ για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς που δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο