ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στα… άκρα με Πανιώνιο

Μαζεμένες οι απουσίες των μπακ του «τριφυλλιού» εν όψει Νέας Σμύρνης
Παναθηναϊκός: Στα… άκρα με Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανιώνιο και καλείται να πορευθεί χωρίς τους βασικούς μπακ του.

Εμάνουελ Ινσούα και Ουσμάν Κουλιμπαλί αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Ματίας Γιόχανσον είναι τιμωρημένος.

Εξάλλου, αυτός είναι ο ένας από τους δύο λόγους που ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Γιάννη Μπουζούκη (η ποινή του θα εκτιθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ).

Ο άλλος είναι ότι ρεαλιστικά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για νίκη στη Νέα Σμύρνη παρά στο ΟΑΚΑ με την «Ένωση», επομένως ήθελε να μην αποδυναμωθεί η μεσοεπιθετική του γραμμή.

Στο ματς με τον Πανιώνιο σίγουροι μοιάζουν οι Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Μακέντα.

Αν η θέση του αριστερού μπακ, ελλείψει Ινσούα, έχει δύο «μνηστήρες» (Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης-Βαγγέλης Οικονόμου), η δεξιά είναι… ορφανή.

Αν ο Γιώργος Δώνης παίξει με τέσσερις πίσω, τότε ο Αχιλλέας Πούγγουρας ίσως πάρει φανέλα βασικού (με περιορισμένες προωθήσεις).

Αν επιλέξει τριάδα, τότε ίσως δώσει στον Τάσο Χατζηγιοβάνη τον ρόλο του δεξιού μπακ-χαφ, μια συνταγή που δοκιμάστηκε για λίγο στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και η αλήθεια είναι ότι δεν απέδωσε.

Δύσκολα θα «προδώσει» διάταξη ο Δώνης, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ούτως ή άλλως η ομάδα του είναι αποδυναμωμένη αμυντικά.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έρχεται σοκ με Καλάμπρια;

Παναθηναϊκός: Έρχεται σοκ με Καλάμπρια;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να χάσει τον Καλάμπρια λένε στην Ιταλία, παρόλα αυτά η μεταγραφική περίοδος στη χώρα λήγει Δευτέρα (2/2)

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίση μετά την ήττα από τον Άρη και σενάρια αποχώρησης

Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίση μετά την ήττα από τον Άρη και σενάρια αποχώρησης

Η ήττα από τον Άρη δεν κόστισε μόνο βαθμολογικά στον Παναθηναϊκό, αλλά άνοιξε ξανά τη συζήτηση για το μέλλον του Εργκίν Αταμάν, σε ένα κλίμα που δείχνει πιο βαρύ από ποτέ.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Πλασματικό το 3-0 απέναντι στη Κηφισιά που όσο έπαιζε με 11 έβαλε δύσκολα στον προβληματικό Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Το έκανε ο Μπενίτεθ! Βασικός ο Αντίνο!

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Το έκανε ο Μπενίτεθ! Βασικός ο Αντίνο!

Φουλ ροτέισον από τον Μπενίτεθ. Βασικός ο Αντίνο! Στην 11άδα και ο Σάντσες!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Δεν ασχολείται ο Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Δεν ασχολείται ο Μπενίτεθ!

Τι... ανησυχητικό εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Χάβι Ερνάντεθ κλείνει την τρύπα στο αριστερό άκρο

Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Χάβι Ερνάντεθ κλείνει την τρύπα στο αριστερό άκρο

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην κάλυψη ενός βασικού αγωνιστικού κενού, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάβι Ερνάντεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Κηφισιά με πίεση και ρυθμό, οι γηπεδούχοι κυνηγούν γρήγορο προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι άμυνα και κόντρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Λεωφόρο, με τον Σαντίνο Αντίνο να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό έρχεται και παίζει

Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό έρχεται και παίζει

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Σισοκό, που δεν ήταν απλά μέλος του ρόστερ της Γουότφορντ αλλά έπαιζε και έχει αρκετά λεπτά

Ποδόσφαιρο