ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος ο πρώτος – Τα δεδομένα για Χριστογεώργο

Τρεις είναι οι παίκτες που θέλει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός και το έδειξε με τις προτάσεις που κατέθεσε την τελευταία μέρα του 2020. Μπορεί για άλλους λόγους να έγινε μία τυπική περισσότερο κίνηση και για τους Αργύρη Καμπετσή και Δημήτρη Καραγιάννη, όμως, αυτό που ήθελαν οι «πράσινοι» ήταν να παραμείνουν οι Βασίλης Ζαγαρίτης, Βασίλης Ξενόπουλος...
Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος ο πρώτος – Τα δεδομένα για Χριστογεώργο

Τρεις είναι οι παίκτες που θέλει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός και το έδειξε με τις προτάσεις που κατέθεσε την τελευταία μέρα του 2020. Μπορεί για άλλους λόγους να έγινε μία τυπική περισσότερο κίνηση και για τους Αργύρη Καμπετσή και Δημήτρη Καραγιάννη, όμως, αυτό που ήθελαν οι «πράσινοι» ήταν να παραμείνουν οι Βασίλης Ζαγαρίτης, Βασίλης Ξενόπουλος και Νίκος Χριστογεώργος.

Με τον πρώτο ακόμα εξελίξεις δεν υπάρχουν. Όσο περνάει ο καιρός η δική του υπόθεση θα γίνεται και πιο δύσκολοι γιατί οι ενδιαφερόμενο πληθαίνουν. Εξ αρχής, άλλωστε, αυτός ήταν το μεγάλο στοίχημα από τους νεαρούς. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του και περιμένει. Ο παίκτης θα ήθελε κάτι περισσότερο οικονομικά, ενώ στο μυαλό του ζυγίζει και τις υπόλοιπες επιλογές του τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός.

Καιρό τώρα είχαμε αναφέρει για τους δύο τερματοφύλακες πως η παραμονή τους θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Ο μοναδικός τρόπος να μη γίνει αυτό ήταν το να δείξει με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός πως δεν τους θέλει είτε παρουσιάζοντας ένα αδιάφορο πρότζεκτ είτε κάνοντας μία πολύ χαμηλή πρόταση. Ο πρώτος που φαίνεται έτοιμος να δώσει τα χέρια με το κλαμπ είναι ο Ξενόπουλος. Ο 22χρονος τερματοφύλακας από την πρώτη στιγμή αυτό που έλεγε ήταν πως ήθελε να μείνει στην ομάδα που ανδρώθηκε. Το έδειξε και έμπρακτα.

Υπήρχε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ενδεχομένως να μπορούσε εκεί να βρει και ένα καλύτερο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος προτίμησε την πρόταση του Παναθηναϊκού. Εριξε λίγο τις απαιτήσεις του για να μείνει και αναμένεται ένα ραντεβού ακόμη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εάν σε αυτό δεν προκύψει κάποια θεαματική έκπληξη, το deal θα κλειδώσει και οι υπογραφές θα πέσουν. Θα είναι, λοιπόν, ο πρώτος που θα παραμείνει από την τριάδα των νεαρών που αναφέραμε.

Η σκυτάλη στη συνέχεια θα περάσει στον Χριστογεώργο. Με τον 20χρονο υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό. Ούτως ή άλλως εξ αρχής φαινόταν πως δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα εκεί. Το θέμα είναι καθαρά το πλάνο που έχει για εκείνον ο Παναθηναϊκός. Σταδιακά θα πρέπει να πάρει κάποια παιχνίδια. Πώς θα γίνει αυτό, όμως, από τη στιγμή που είναι μπροστά του ο Σωκράτης Διούδης και εκτός απροόπτου ο Ξενόπουλος; Το σενάριο του δανεισμού έχει πέσει στο τραπέζι ως μία λύση. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις επαφές τους ώστε να διασφαλιστεί όσο γίνεται ότι θα υπάρχει τρόπος να αξιοποιηθεί ο Χριστογεώργος και να εξελιχθεί στην επόμενη τριετία. Παρεμπιπτόντως, στον Ξενόπουλο διετές συμβόλαιο προτάθηκε με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πλάνο που έχει ο σύλλογος για τον Χριστογεώργο.

 

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Η Ελλάδα θα έχει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια τη σεζόν 2026-27, όμως η τελική τους κατανομή εξαρτάται άμεσα από τον Κυπελλούχο. Τι ισχύει σε κάθε σενάριο σύμφωνα με όσα ανέλυσε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Από τους ελάχιστους «παλιούς» που έχει κερδίσει τον Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Από τους ελάχιστους «παλιούς» που έχει κερδίσει τον Μπενίτεθ!

Από τους λίγους που βρήκε στον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ και είναι θετικός στην παραμονή του ο Ισπανός, είναι ο Αλμπάν Λαφόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κορόνα λέει τη μισή αλήθεια!

Παναθηναϊκός: Ο Κορόνα λέει τη μισή αλήθεια!

Ο Κορόνα έχοντας ενεργό ρόλο σε μια μόνο μεταγραφή του Παναθηναϊκού, προσπαθεί να… διαφημίσει τον εαυτό του στην πατρίδα του. Εκεί που θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ακατανόητο αυτό που έκανε ο Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Ακατανόητο αυτό που έκανε ο Μπενίτεθ!

Η επιλογή ενός ακόμα αριστερού μπακ στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Κοντούρη που θα μπορούσε να δώσει λύσεις, απόντος και του Τσιριβέγια.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Τα 6 εκατ. του Χέιζ Ντέιβις, ο Ναν και ο γρίφος Μήτογλου

Παναθηναϊκός: Τα 6 εκατ. του Χέιζ Ντέιβις, ο Ναν και ο γρίφος Μήτογλου

Το συμβόλαιο-μαμούθ του Χέιζ Ντέιβις αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια, όπου οι ισορροπίες δοκιμάζονται.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Καζούρα ο Τσουκαλάς στους φίλους του Παναθηναϊκού : «Το Σάββατο στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός ποιον υποστηρίζετε;» (vid)

Καζούρα ο Τσουκαλάς στους φίλους του Παναθηναϊκού : «Το Σάββατο στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός ποιον υποστηρίζετε;» (vid)

Απορία εξέφρασε ο Τάκης Τσουκαλάς για το ποια ομάδα θα υποστηρίζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Θετική ήταν η αποτίμηση του Αριστομένη Κουτσιαύτη για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός: Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος!

Ο Αλαφούζος θέλει τον Τσάπρα στον Παναθηναϊκό και θέλει να προλάβει τους υπόλοιπους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τέλος εποχής!

Παναθηναϊκός: Τέλος εποχής!

Πλησιάζει το τέλος εποχής για βασικό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο