ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ασταμάτητος για τίτλο!

Ο ΠΑΟΚ αφού “σπατάλησε” ένα ημίχρονο, χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά στην επανάληψη για να λυγίσει την Ξάνθη νικώντας της με 2-0. Ο Δικέφαλος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του με στόχο τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανησυχία υπάρχει στην Τούμπα για τον Βαρέλα που τραυματίστηκε. Ο παίκτης που ουσιαστικά άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα μετά απο...
ΠΑΟΚ ασταμάτητος για τίτλο!

Ο ΠΑΟΚ αφού “σπατάλησε” ένα ημίχρονο, χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά στην επανάληψη για να λυγίσει την Ξάνθη νικώντας της με 2-0. Ο Δικέφαλος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του με στόχο τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανησυχία υπάρχει στην Τούμπα για τον Βαρέλα που τραυματίστηκε.

Ο παίκτης που ουσιαστικά άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα μετά απο ένα κακό πρώτο 45λεπτο ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησε τον Δικέφαλο να πάρει τη νίκη. Ο Πρίγιοβιτς σκόραρε και πάλι ενω πολύ καλός ήταν και ο Μαουρίσιο που επίσης πέτυχε γκολ.

Με εννιά ποδοσφαιριστές πίσω απο την μπάλα η Ξάνθη αμύνθηκε μαζικά και πετυχημένα με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κάνει ούτε μία ευκαιρία για 30 λεπτά. Αλλωστε ο Δικέφαλος με τον Βιεϊρίνια να απουσιάζει στα άκρα, τον Πέλκα να είναι καλά κλεισμένος και τον Λημνιό να μην έχει καλή παρουσία δεν είχε πολλές “εμπνεύσεις” στην επίθεση.

Αποτέλεσμα της καλής άμυνας της Ξάνθης και της κακής λειτουργίας των γηπεδούχων ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία να γίνει σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ωστόσο μία απίθανη επέμβαση του Πασχαλάκη στο 29΄σε κεφαλιά του Γέντρισεκ από τη μικρή περιοχή κράτησε ανέπαφη την εστία του Δικεφάλου.

Αυτή η τεράστια αυτή ευκαιρία της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς “ξύπνησε” τον ΠΑΟΚ που δύο λεπτά μετά έχασε με τη σειρά του μία μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αφού ο Πέλκας πάσαρε στον Πρίγιοβιτς που ήταν μόνος απέναντι στο Ζίβκοβιτς αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας μπλόκαρε το πλασέ του Σέρβου επιθετικού.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασε και άλλο την πίεση ου και στο 40΄ έχασε τη δεύτερη του ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ να πλασάρει έξω απο την περιοχή και τον Ζίβκοβιτς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ενώ στο 42΄ο Μαουρίσιο έβγαλε τετ α τετ τον Κίτσιου απο πλάγια θέση αλλά ο Ελληνας μπακ έστειλε με σουτ την μπάλα ψηλά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ξάνθης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ραβάν Λουτσέσκου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο αρχηγός με μόλις δύο λεπτά στο γήπεδο έδωσε την ασίστ για το 1-0. Ο Πορτογάλος στο 47΄ βρέθηκε στα όρια της περιοχής απο τα αριστερά, έβγαλε πολύ καλή σέντρα προς τον Πρίγιοβιτς με τον Σέρβο να σκοράρει με το κεφάλι στέλνοντας της μπάλα στην κλειστή γωνία του Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος σκόρερ, παραλίγο να γίνει ο δημιουργός του δεύτερου γκολτου ΠΑΟΚ όταν στο 59΄ πάσαρε στον Πέλκα που απο τα 11 μέτρα και σε κίνηση σούταρε με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του τέρματος της Ξάνθης.

Τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση για το δεύτερο τέρμα απο στημένη φάση. Στο 65΄ ο Μαουρίσιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0 για τους Κυπελλούχους που “σφράγισαν” με αυτόν τον τρόπο τη νίκη και μετέτρεψαν το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Ο Βιεϊρίνια με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλον… αέρα στην επίθεση του ΠΑΟΚ που ως τότε έκανε τα εύκολα. Ο Πορτογάλος έδωσε την ασίστ για το πρώτο τέρμα των “ασπρόμαυρων” και βοήθησε στην άνοδο της απόδοσης της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠΑΝΩ: Ολο και ανεβάζει στροφές ο Μαουρίσιο μετά την επιστροφή του που ήταν ο κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή και “έβαλε το κερασάκι στην τούρτα” με το γκολ που πέτυχε.

ΚΑΤΩ: Ο Γέντρισεκ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξει η Ξάνθη το σκορ. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων είναι έτσι ο μοιραίος της Ξάνθης που ίσως να είχε άλλη τύχη αν έβαζε πρώτη γκολ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:15′ Κίτσιου – 63′ Μπαξεβανίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα (57΄Τόσκα), Κρέσπο, Κίτσιου (45΄Βιεϊρίνια), Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Καμαρά, Κοβάσεβιτς 82΄ Μελιόπουλος), Καντά 56΄ Σαρπόνγκ), Γέντρισεκ, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (68΄Μπρίτο)

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
ΠΑΟΚ: Μίλωνας – ΠΑΟΚ 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μίλωνας – ΠΑΟΚ 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μίλωνας - ΠΑΟΚ με ένταση φιλέ ποιότητα και ρυθμό πρωταθλήματος σε αγώνα που κρίνεται στις λεπτομέρειες και στη διαχείριση κρίσιμων πόντων.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Η Γκατσανίτσα στο σωστό σημείο και 0-1 (βίντεο)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Η Γκατσανίτσα στο σωστό σημείο και 0-1 (βίντεο)

Μετά από οργανωμένη επίθεση από τα δεξιά η μπάλα κατέληξε στην περιοχή του Αστέρα όπου η άμυνα δεν κατάφερε να απομακρύνει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα πέσουν σε μεγαθήρια;

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα πέσουν σε μεγαθήρια;

Οι προσομοιώσεις του Europa League δείχνουν ότι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν μπροστά τους απαιτητικές αλλά όχι απαγορευτικές διαδρομές.

Ποδόσφαιρο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ με ένταση και σκοπιμότητα, ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες, με στόχο το αποτέλεσμα και το καθαρό παιχνίδι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το ρίσκο Λουτσέσκου χωρίς στόπερ πριν τοn Γολγοθά 9 αγώνων

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το ρίσκο Λουτσέσκου χωρίς στόπερ πριν τοn Γολγοθά 9 αγώνων

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει αποφασισμένος να μη φέρει στόπερ, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έρχεται για τον ΠΑΟΚ. Ένα ρίσκο με φόντο Europa League, Κύπελλο και ντέρμπι που θα κρίνουν τη σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Όλο και καλύτερα η Ελλάδα – Στόχος πια ακόμα και η 10η θέση της Τσεχίας

UEFA Ranking: Όλο και καλύτερα η Ελλάδα – Στόχος πια ακόμα και η 10η θέση της Τσεχίας

Η Ελλάδα ανεβαίνει με φόρα στο UEFA Ranking, προσπερνά την Πολωνία και κοιτάζει πλέον σοβαρά ακόμα και τη 10η θέση της Τσεχίας, έχοντας μπροστά της παιχνίδια, την ώρα που οι βασικοί ανταγωνιστές μένουν… ακίνητοι.

Ποδόσφαιρο