ΠΑΟΚ

Μπάμπα Ραχμάν: Μέσα από τα… μάτια των games

O ΠΑΟΚ κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας του, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη με τον δανεισμό του Μπάμπα Ραχμάν, από την Τσέλσι.
Μπάμπα Ραχμάν: Μέσα από τα… μάτια των games

O ΠΑΟΚ κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας του, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον δανεισμό του Μπάμπα Ραχμάν, από την Τσέλσι.

Ο Μπάμπα Ραχμάν είναι ο παίκτης που έψαχνε καιρό ο ΠΑΟΚ, για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του, μετά την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στην Νόριτς.

Ο 26χρονος Γκανέζος θα ενισχύσει πλέον το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία. Το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής μπορεί κάποιος να το ψάξει με πολλούς τρόπους, όπως τις καλύτερες του στιγμές σε βίντεο, το βιογραφικό του άλλα και πολλά αλλά όπως τα games.

Ένα παιχνίδι που παίζει αρκετός κόσμος και προσφέρει αρκετή… ασφάλεια όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη, είναι το «Football Manager».

Στην τελευταία του έκδοση, από τα κορυφαία στοιχεία που διακρίνει στον παίκτη είναι οι επιθετικές του αρετές. Του δίνει αρκετές υψηλές αποδόσεις στην σέντρα (15 ως 19), την επιθετικότητα (14 ως 18), την επιτάχυνση (15 ως 19), την ταχύτητα (13 ως 17), με την ντρίπλα του να βρίσκεται χαμηλότερα (11 ως 15).

Δείχνει αποφασιστικός (13 ως 19) και εργατικός (12 ως 18). Σε πιο περιορισμένα επίπεδα είναι η φυσική του αντοχή (11 ως 15), η ικανότητα του στο μαρκάρισμα (9 ως 13), οι τοποθετήσεις του στο γήπεδο (8-12) και το πόσο καλά εκτελεί τα κόρνερ (4 ως 8).

Τον χαρακτηρίζει όχι σαν τον παλιάς κοπής αριστερό μπακ, που έχει κύρια ευθύνη του να μαρκάρει αλλά ως «μπακ-χαφ». Δηλαδή ανεβοκατεβαίνει την πλευρά του αρκετά κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Ενώ στην γενικότερη του… δυναμική ως ποδοσφαιριστή, με άριστα τα πέντε αστέρια, έχει τρία. H κατάσταση στο «FIFA 21» είναι παραπλήσια.

Η ταχύτητα και η επιτάχυνση του βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα (78) όπως και η ντρίπλα του (74). Η αμυντική του ικανότητα (72) και οι πάσες του (66) αρκετά χαμηλότερα, όπως και η φυσικές του αντοχές (67). Τα σουτ του παρουσιάζουν ως το πιο αδύνατο του σημείο (50), όπως άλλωστε και στο Fooball Manager (4 ως 10).

Tέλος το τρίτο παιχνίδι στο οποίο μπορεί κάποιος να έχει πιο στενή επαφή με το ποδόσφαιρο είναι το «Pro Evolution Soccer». Σ’ αυτό που… συμφωνεί με τα άλλα δύο είναι στα στοιχεία της ταχύτητας (84) και της επιτάχυνσης (81). Tην επιθετική του ικανότητα την έχει σχετικά χαμηλά (65), με την ντρίπλα (74) και το κοντρόλ της μπάλας (72) να βρίσκονται σε καλύτερα επίπεδα.

Ακόμη ένα κοινό στοιχείο με τα άλλα παιχνίδια είναι οι αμυντικές του επιδόσεις που δεν τις έχει σε ιδιαίτερα υψηλά μεγέθη (68).

Επίσημο: Ο Καγκάβα στον ΠΑΟΚ με… χολιγουντιανή παρουσίαση! (vid)

Καγκάβα: Πάταγος και στο Instagram! (pic)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
ΠΑΟΚ: Μίλωνας – ΠΑΟΚ 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μίλωνας – ΠΑΟΚ 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μίλωνας - ΠΑΟΚ με ένταση φιλέ ποιότητα και ρυθμό πρωταθλήματος σε αγώνα που κρίνεται στις λεπτομέρειες και στη διαχείριση κρίσιμων πόντων.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Η Γκατσανίτσα στο σωστό σημείο και 0-1 (βίντεο)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Η Γκατσανίτσα στο σωστό σημείο και 0-1 (βίντεο)

Μετά από οργανωμένη επίθεση από τα δεξιά η μπάλα κατέληξε στην περιοχή του Αστέρα όπου η άμυνα δεν κατάφερε να απομακρύνει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα πέσουν σε μεγαθήρια;

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα πέσουν σε μεγαθήρια;

Οι προσομοιώσεις του Europa League δείχνουν ότι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν μπροστά τους απαιτητικές αλλά όχι απαγορευτικές διαδρομές.

Ποδόσφαιρο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ με ένταση και σκοπιμότητα, ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες, με στόχο το αποτέλεσμα και το καθαρό παιχνίδι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το ρίσκο Λουτσέσκου χωρίς στόπερ πριν τοn Γολγοθά 9 αγώνων

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το ρίσκο Λουτσέσκου χωρίς στόπερ πριν τοn Γολγοθά 9 αγώνων

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει αποφασισμένος να μη φέρει στόπερ, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έρχεται για τον ΠΑΟΚ. Ένα ρίσκο με φόντο Europa League, Κύπελλο και ντέρμπι που θα κρίνουν τη σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Όλο και καλύτερα η Ελλάδα – Στόχος πια ακόμα και η 10η θέση της Τσεχίας

UEFA Ranking: Όλο και καλύτερα η Ελλάδα – Στόχος πια ακόμα και η 10η θέση της Τσεχίας

Η Ελλάδα ανεβαίνει με φόρα στο UEFA Ranking, προσπερνά την Πολωνία και κοιτάζει πλέον σοβαρά ακόμα και τη 10η θέση της Τσεχίας, έχοντας μπροστά της παιχνίδια, την ώρα που οι βασικοί ανταγωνιστές μένουν… ακίνητοι.

Ποδόσφαιρο