ΠΑΟΚ

Γκαρσία: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, να ανταποδώσω στον ΠΑΟΚ όσα μου έχει δώσει»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το ματς κόντρα στην Ομόνοια και δήλωσε υπερήφανος που αποτελεί κομμάτι του ΠΑΟΚ
Γκαρσία: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, να ανταποδώσω στον ΠΑΟΚ όσα μου έχει δώσει»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για τον… τελικό, όπως τον χαρακτήρισε, κόντρα στην Ομόνοια, την επιστροφή Γιαννούλη, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν περιμένει ένα διαφορετικό πρόσωπο από την Ομόνοια: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικός για εμάς, θα δούμε μέσα στο γήπεδο πως θα παίξει ο αντίπαλος. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχει ο αντίπαλος, εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είδαμε παιχνίδια, άκουσα ότι θα κάνουν αλλαγές, δεν ξέρω τι αντίπαλο θα έχουμε, γι’ αυτό λέω ότι πρέπει εμείς να είμαστε καλά για να τους δούμε μέσα στο γήπεδο. Τα στατιστικά δεν μου αρέσουν, δεν τα κοιτάω γιατί σε κάθε παιχνίδι ετοιμάζεις κάτι, έχει λεπτομέρειες. Μπορεί ένας παίκτης να μην είναι σε καλή μέρα, μπορεί ο αντίπαλος να έχει κίνητρο. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο αντίπαλος και δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα πάει ο ρυθμός του αγώνα. Είναι περίπου ο ίδιος ρυθμός όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα, εδώ στην Κύπρο από όσα έχω δει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεσιτάλ Γκαρσία – Είπε στον Τζόλη: «Καλά μίλησες, θα παίξεις αύριο» (vid)

Για τους φιλάθλους που τους υποδέχθηκαν: «Ελπίζω να μην μας κολλήσουν κορονοϊό (σ.σ γελάει)! Είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε παντού κόσμο, ξέρουμε ότι πολλά παιδιά κάνουν πολλά χιλιόμετρα και εμείς θέλουμε να παίξουμε για αυτούς».

Για το μηδέν στην άμυνα με την Λαμία και για την επιστροφή Γιαννούλη: «Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Θέλουμε δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Είναι καλά ο Γιαννούλης στην υγεία του, είναι και ο Λύρατζης καλά, είμαστε χαρούμενοι που είναι υγιείς. Κάνανε προπονήσεις όπως όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι. Το σημαντικό είναι ότι έχει την υγεία».

Για το αν σκέφτεται να ξεκουράσει παίκτες: «Δεν μπορούμε να πούμε απλά ότι δεν θα παίξει πχ ο Βαρέλα ή ο Μιχαηλίδης. Βλέπουμε ποιος έτρεξε περισσότερο, κάνουμε βάσει των στοιχείων μια διαχείριση. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ 25-26 παιδιών και όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους.

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Ο Πασχαλάκης και πέρσι έπαιξε, είναι ένας καλός τερματοφύλακας, φέτος άρχισε ο Ζίβκοβιτς και οι δυο είναι καλοί τερματοφύλακες. Έχουμε και τον Ταλιχμανίδη, που είναι τρίτος. Εγώ κοιτάω ποιος δουλεύει καλά, δεν με ενδιαφέρει η ηλικία όπως έχουν ξαναπεί. Κάποιοι παίζουν πολύ, κάποιοι όχι. Αφού είναι εδώ σημαίνει ότι έχουν ποιότητα, κάθε μέρα είναι τεστ. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Για το αν θεωρεί παγίδα ότι η Ομόνοια έχει προτεραιότητα άλλο παιχνίδι: «Αυτό είναι το ωραίο που έχει το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι μέσα στο γήπεδο, δεν έχει σημασία τι λένε ή τι δεν λένε. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν, η κάθε ομάδα έχει τα δικά της. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη»,

Για το αν υπάρχει πάθος για αυτά τα ματς: «Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι, να τους μεταφέρω αυτά που θέλω. Αυτό είναι δικό μου κομμάτι, να τους κάνω να καταλάβουν που βρίσκονται. Το πρώτο βήμα είναι με την Ομόνοια και μετά βλέπουμε».

Για τα συμπεράσματα του για την Ομόνοια: «Έχουμε δει τον αντίπαλο με βίντεο, με αναλύσεις και drone, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το νέο συμβόλαιο: «Είμαι πολύ περήφανος. Είμαι 12 χρόνια στην Ελλάδα και πάντα είμαι χαρούμενος, είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχω φίλους Έλληνες, είμαστε προνομιούχοι κάνουμε μια καλή ζωή στην Ελλάδα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, πρέπει να τα δίνουμε όλα καθημερινά για να ανταποδώσουμε ότι μας έχει δοθεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και το αν η νίκη είναι μονόδρομος: «Σαν παίκτης και σαν προπονητής δεν κοιτάω ποιος είναι φαβορί. Πάντα όλα τα παιχνίδια και τώρα αυτό προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες να παίζουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι».

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πάλι ατομικό ο Μεϊτέ, ζορίζει για Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Πάλι ατομικό ο Μεϊτέ, ζορίζει για Παναθηναϊκό

Ζορίζει η συμμετοχή του Μεϊτέ στη ρεβάνς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μια και έκανε ατομικό την επόμενη του ματς με τον Άρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: O Σάστρε που φεύγει, η επιστροφή στην Ισπανία και το ενδιαφέρον από Super League!

ΠΑΟΚ: O Σάστρε που φεύγει, η επιστροφή στην Ισπανία και το ενδιαφέρον από Super League!

Ο Σάστρε αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, ψάχνεται για επιστροφή στην Ισπανία, αλλά ήδη τον έχουν προσεγγίσει ομάδες της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Όλα τα λεφτά τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Τι είπε για Ζαφείρη και Πέρεθ.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Camp τερματοφυλάκων από το PAOK Academy με ανοιχτές αιτήσεις για νεαρούς παίκτες

Camp τερματοφυλάκων από το PAOK Academy με ανοιχτές αιτήσεις για νεαρούς παίκτες

Camp επιλογής τερματοφυλάκων από το PAOK Academy με αξιολόγηση από το τεχνικό επιτελείο και ανοιχτές αιτήσεις συμμετοχής.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ δεν πειραματίστηκε όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Βασίλη Φωτιά να ορίζεται στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

Ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει ήδη την περίπτωση Γιακουμάκη και θα κρατήσει στη Τούμπα τον Έλληνα φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΠΑΟΚ. MVP ο Αθανασιάδης που κατέβασε ρολά στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο