ΠΑΟΚ

Μίσιτς-Τους άφησε άφωνους: «Θέλω να παίξω!»

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Γιόσιπ Μίσιτς με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έδειξε τη δύναμη ψυχής του τις προηγούμενες ημέρες με ένα μοναδικό περιστατικό. Ο Μίσιτς ενημερώθηκε για το πρόβλημα της υγείας του πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση της Τούμπας για τα πλέι οφ. Ο Κροάτης...
Μίσιτς-Τους άφησε άφωνους: «Θέλω να παίξω!»

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Γιόσιπ Μίσιτς με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έδειξε τη δύναμη ψυχής του τις προηγούμενες ημέρες με ένα μοναδικό περιστατικό.

Ο Μίσιτς ενημερώθηκε για το πρόβλημα της υγείας του πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση της Τούμπας για τα πλέι οφ.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μιλώντας μάλιστα με το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες του, συγκίνησε και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν ζήτησε όχι μόνο να παίξει κατά του Ολυμπιακού αλλά και ως το τέλος της σεζόν.

Ο Μίσιτς πού στις 28 Ιουνίου θα γίνει 26 ετών επέμενε όχι μόνο να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό κάτι που και συνέβη αλλά και σε όλα τα ματς των πλέι οφ και φυσικά καισκαι κύπελλο.

Όπως τόνισε στους συμπαίκτες του, δεν ήθελε να τους αφήσει μόνους τους και η επιθυμία του ήταν να ολοκλήρωσει μαζί τους την προσπάθεια που ξεκίνησαν ενώ είχε μεγάλη πίστη για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Μίσιτς απέδειξε με αυτό τον τρόπο το πάθος του για το ποδόσφαιρο, την ομάδα του και τον επαγγελματισμό του αλλά και το γεγονός ότι είναι ένας μαχητής, κάτι άλλωστε που φαινόταν και στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά μετά από την συμβουλή του γιατρού, αποφασίστηκε να γίνει άμεσα η επέμβαση με όλη την οικογένεια του δικεφάλου να βρίσκεται στο πλάι του ενώ συγκινητικά ήταν τα μηνύματα από όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα και η ανακοίνωση συμπαράστασης από τον Αρη. Η ευχή όλων, είναι όλα να είναι περαστικά και ο Κροάτης μέσος να επιστρέψει ξανά δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μίσιτς ήρθε πέρσι στην Ελλάδα αλλά παρουσιάστηκε φέτος στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, δείχνοντας το ταλέντο του και την ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του, παίζοντας κυρίως με το μυαλό του παρά με τις σωματικές του ικανότητες, όντας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και σίγουρα ο καλύτερος του ΠΑΟΚ. Ακολουθώντας όλη την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, έδειξε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια πως δεν αστειεύεται.

Ο Δικέφαλος ευελπιστεί πως έχει βρει στο πρόσωπό του αυτό που έψαχνε για το κέντρο της ομάδας και η πρόωρη ενεργοποίηση της ρήτρας φανερώνει πως υπάρχει η επιθυμία να στηριχθεί και να «χτίσει» πάνω του την ομάδα τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όμως πρώτα από όλα πρέπει ο Μίσιτς να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει έτσι ώστε να μιλήσουμε ξανά για ποδόσφαιρο. Όλες οι ευχές του κόσμου του ΠΑΟΚ και όχι μόνο είναι μαζί του.

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Εκεί βλέπει πρόβλημα ο Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Εκεί βλέπει πρόβλημα ο Λουτσέσκου!

Ο Λουτσέσκου θα ήθελε έναν μπακ που θα μπορεί να παίξει και στις άκρες της άμυνας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να προσπεράσει ξανά την Πολωνία

UEFA Ranking: Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να προσπεράσει ξανά την Πολωνία

Ο Ιανουάριος ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας για την Ελλάδα στο UEFA Ranking, με τις πολωνικές ομάδες εκτός δράσης και τέσσερις ελληνικές να παίζουν για βαθμούς στην Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει καιρό τον Χατσίδη

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει καιρό τον Χατσίδη

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει όλο και περισσότερο τη βάση των Ελλήνων παικτών που έρχονται και αυτό το ετοιμάζει καιρό ο Λουτσέσκου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η πιο αθόρυβη ανανέωση που έρχεται στον ΠΑΟΚ

Η πιο αθόρυβη ανανέωση που έρχεται στον ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που θα ανανεώσει αθόρυβα και… αυτόματα το συμβόλαιο του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O ΠΑΟΚ καθάρισε από νωρίς τον ΟΦΗ στην Τούμπα 3-0

O ΠΑΟΚ καθάρισε από νωρίς τον ΟΦΗ στην Τούμπα 3-0

Ο ΠΑΟΚ έλυσε τον γρίφο του ΟΦΗ από το πρώτο ημίχρονο και διαχειρίστηκε άνετα το προβάδισμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Μπέτις: Τα προβλήματα των Ισπανών, οι απουσίες και το ερωτηματικό Άντονι

ΠΑΟΚ – Μπέτις: Τα προβλήματα των Ισπανών, οι απουσίες και το ερωτηματικό Άντονι

Με αρκετές απουσίες και νέα ερωτηματικά αναμένεται να ταξιδέψει η Μπέτις στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μετρά συνεχώς… απώλειες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ στη Super League, με ένταση, ρυθμό και μονομαχίες, σε παιχνίδι που απαιτεί συγκέντρωση και σωστή διαχείριση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι σκέψεις Λουτσέσκου, οι επιστροφές και το σενάριο κορυφής

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι σκέψεις Λουτσέσκου, οι επιστροφές και το σενάριο κορυφής

Με την αύρα της πρόκρισης στο Φάληρο, αλλά και με το μυαλό στην κορυφή της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα, σε ένα ματς που κρύβει παγίδες αλλά και ευκαιρίες.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Oι αναμετρήσεις της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Oι αναμετρήσεις της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ενισχυμένες αποδόσεις από τη Novibet για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Super League.

Sportime BET