ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Τζόλης – Αποφόρτιση για Βιεϊρίνια

Ο Χρήστος Τζόλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά το πρόβλημα υγείας, που του στέρησε τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Άρη.
ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Τζόλης – Αποφόρτιση για Βιεϊρίνια

Ο Χρήστος Τζόλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά το πρόβλημα υγείας, που του στέρησε τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Άρη.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε την προγραμματισμένη αποφόρτιση μετά από ένα πολύ έντονο 90λεπτο.

Όπως αναφέρει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αγώνας με τον Άρη ήταν από εκείνους που αφήνουν πάνω σου σημάδια. Αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία ν’ ανέβει στη δεύτερη θέση και μαζί και την ηρεμία του. Ο μόνος τρόπος να τα επανακτήσει και τα δύο είναι να βγάλει, εκτός από τον χαρακτήρα, και την ποιότητά του στο γήπεδο.

Την περασμένη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο και δικαιώματα στον αντίπαλό του για να του δημιουργήσει πρόβλημα. Το comeback έδειξε ότι ψυχικά αποθέματα υπάρχουν και πρέπει να συνδυαστούν με αποτελέσματα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που της έχουν απομείνει. Η σεζόν, άλλωστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα και τα πάντα θα κριθούν στα Play Offs και τους αγώνες του Κυπέλλου.

Η Δευτέρα (08.03) λειτούργησε ως η απαραίτητη βαθιά ανάσα και ψυχική αποθεραπεία πριν άπαντες επιστρέψουν στη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η προπόνηση της Τρίτης ήταν αφιερωμένη κυρίως στο τακτικό κομμάτι.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με rondo και δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη και στο passing game μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Χρήστος Τζόλης έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να μπει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με δουλειά στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Την Τετάρτη (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την Τσεχία όμως η μάχη για τη 10η θέση μένει ανοιχτή στα νοκ άουτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Ερυθρός Αστέρας ή Θέλτα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Europa League: Ερυθρός Αστέρας ή Θέλτα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω των playoffs του Europa League και πλέον γνωρίζει τους πιθανούς αντιπάλους που μπορεί να βρει μπροστά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2 : Καμία σημασία…

Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2 : Καμία σημασία…

Σε ματς που έγινε ενώ δεν έπρεπε να γίνει λόγω του χαμού 7 οπαδών του, ο ΠΑΟΚ έχασε 4-2 από τη Λιόν στη Γαλλία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League – Βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με 12 βαθμούς

Europa League – Βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με 12 βαθμούς

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξασφάλισαν τη συνέχεια στο Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πάει για τρεις μεταγραφές, άγνωστο αν θα προλάβει

ΠΑΟΚ: Πάει για τρεις μεταγραφές, άγνωστο αν θα προλάβει

Ο ΠΑΟΚ είχε ή έχει στόχο την απόκτηση τριών παικτών, αν θα προλάβει να τις κάνει είναι άλλο θέμα και το τελευταίο που απασχολεί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λιόν – ΠΑΟΚ : Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου για το ματς της Γαλλίας

Λιόν – ΠΑΟΚ : Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου για το ματς της Γαλλίας

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στη Λιόν στη Γαλλία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Τάκης Τσουκαλάς ακύρωσε την εκπομπή λόγω πένθους για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Τάκης Τσουκαλάς ακύρωσε την εκπομπή λόγω πένθους για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ωδή στο οπαδικό κίνημα η κίνηση που έκανε ο Τάκης Τσουκαλάς να ακυρώσει την εκπομπή του, στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Λυών – ΠΑΟΚ 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λυών – ΠΑΟΚ 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λυών - ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκή βραδιά με ελληνικό ενδιαφέρον, όπου η διαχείριση ρυθμού και οι λεπτομέρειες στις φάσεις θα κρίνουν πολλά.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Πως μέσα σε μια νύχτα αλλάζει η ζωή… Καλό ταξίδι στο φως αετόπουλα

Πως μέσα σε μια νύχτα αλλάζει η ζωή… Καλό ταξίδι στο φως αετόπουλα

Όταν η αγάπη για την ομάδα, γίνεται πόνος.

Ποδόσφαιρο