ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Ίνγκασον

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (25/4, 15:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα.
ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Ίνγκασον

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (25/4, 15:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται αύριο στις 15:00 τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα για τα Play off της Super League 1 και θέλει να συνεχίσει με φόρα από τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη αντίστοιχα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε σήμερα με ικανοποίηση τον Ίγκι Ίνγκασον να προπονείται κανονικά και να βάζει υποψηφιότητα για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του αυριανού ντέρμπι.

Δεδομένα εκτός τους παιχνιδιού είναι οι τραυματίες Περέιρα, Καγκάβα, Κρέσπο και Μιχάι, αλλά και ο τιμωρημένος Αμρ Ουάρντα μετά την αποβολή του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τα Play Offs συνεχίζονται με ένα ακόμα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό (25.04, 15:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο νίκες, κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη, θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του και να έχει αυτός τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι της Κυριακής (25.04) είχε διπλό στόχο. Αφενός την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών με δρομικές ασκήσεις, rondo, παιχνίδι ταχύτητας αντίδρασης και τουρνουά τριών ομάδων και αφετέρου την τακτική προετοιμασία του επικείμενου αγώνα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Άντριαν Περέιρα και Σίντζι Καγκάβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία και ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε θεραπεία.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης σε φουλ ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σνάουτσνερ: «Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο – Νίκη για να τελειώσουμε με την Ευρώπη»

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Εκεί βλέπει πρόβλημα ο Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Εκεί βλέπει πρόβλημα ο Λουτσέσκου!

Ο Λουτσέσκου θα ήθελε έναν μπακ που θα μπορεί να παίξει και στις άκρες της άμυνας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να προσπεράσει ξανά την Πολωνία

UEFA Ranking: Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να προσπεράσει ξανά την Πολωνία

Ο Ιανουάριος ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας για την Ελλάδα στο UEFA Ranking, με τις πολωνικές ομάδες εκτός δράσης και τέσσερις ελληνικές να παίζουν για βαθμούς στην Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει καιρό τον Χατσίδη

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει καιρό τον Χατσίδη

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει όλο και περισσότερο τη βάση των Ελλήνων παικτών που έρχονται και αυτό το ετοιμάζει καιρό ο Λουτσέσκου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η πιο αθόρυβη ανανέωση που έρχεται στον ΠΑΟΚ

Η πιο αθόρυβη ανανέωση που έρχεται στον ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που θα ανανεώσει αθόρυβα και… αυτόματα το συμβόλαιο του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O ΠΑΟΚ καθάρισε από νωρίς τον ΟΦΗ στην Τούμπα 3-0

O ΠΑΟΚ καθάρισε από νωρίς τον ΟΦΗ στην Τούμπα 3-0

Ο ΠΑΟΚ έλυσε τον γρίφο του ΟΦΗ από το πρώτο ημίχρονο και διαχειρίστηκε άνετα το προβάδισμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Μπέτις: Τα προβλήματα των Ισπανών, οι απουσίες και το ερωτηματικό Άντονι

ΠΑΟΚ – Μπέτις: Τα προβλήματα των Ισπανών, οι απουσίες και το ερωτηματικό Άντονι

Με αρκετές απουσίες και νέα ερωτηματικά αναμένεται να ταξιδέψει η Μπέτις στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μετρά συνεχώς… απώλειες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ στη Super League, με ένταση, ρυθμό και μονομαχίες, σε παιχνίδι που απαιτεί συγκέντρωση και σωστή διαχείριση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι σκέψεις Λουτσέσκου, οι επιστροφές και το σενάριο κορυφής

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι σκέψεις Λουτσέσκου, οι επιστροφές και το σενάριο κορυφής

Με την αύρα της πρόκρισης στο Φάληρο, αλλά και με το μυαλό στην κορυφή της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα, σε ένα ματς που κρύβει παγίδες αλλά και ευκαιρίες.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Oι αναμετρήσεις της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Oι αναμετρήσεις της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ενισχυμένες αποδόσεις από τη Novibet για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Super League.

Sportime BET