ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βασικός ο Κρμέντσικ με Βέλγιο, αποστολή ο Ζίβκοβιτς με Πορτογαλία

Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Κρμέντσικ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δίνουν τις δικές τους «μάχες» με τις Εθνικές τους ομάδες. 
ΠΑΟΚ: Βασικός ο Κρμέντσικ με Βέλγιο, αποστολή ο Ζίβκοβιτς με Πορτογαλία

Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Κρμέντσικ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δίνουν τις δικές τους «μάχες» με τις Εθνικές τους ομάδες. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Μαικλ Κρμέντσικ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δίνουν το παρών με την Τσεχία και Σερβία αντίστοιχα, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων»….εξαργυρώνουν τη καλή τους χρονιά με την κλήση τους στις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Τσέχος φορ του Δικεφάλου βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στο Βέλγιο. Από την άλλη, η Σερβία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς πήρε στην αποστολή τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά δεν τον ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα.

Για την Πορτογαλία βασικός ξεκινάει ένας παλιός γνώριμος του Δικεφάλου, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ξεκινούν στις 21:45.

«Τέσταρε» τους παίκτες του ο Γκαρσία – Ατομικό ξανά Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Πάμπλο Γκαρσία στη σημερινή (27/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ, που διεξήχθη οικογενειακό φιλικό με τη συμμετοχή και παικτών από την Κ19.

Ο Ουρουγουανός… τέσταρε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, τη στιγμή που η ομάδα προετοιμάζεται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/4, 15:00) να είναι αυτό που ακολουθεί.

Σε άλλα νέα, Αντρέ Βιεϊρίνια και Σίνζι Καγκάβα βγήκαν στο γήπεδο ακολουθώντας για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα, δίνοντας… μάχη για την επιστροφή τους.

Την ίδια στιγμή, το μυαλό βρίσκεται και στους διεθνείς παίκτες οι οποίοι απουσιάζουν και σταδιακά θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

Οικογενειακό φιλικό με συμμετοχή παικτών και από την Κ19 διεξήχθη το Σάββατο (27.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Το τεχνικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να δει σε αγωνιστική δράση παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Σίντζι Καγκάβα βγήκαν στο γήπεδο και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Κυριακή (28.03) η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (29.03) στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

Ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει ήδη την περίπτωση Γιακουμάκη και θα κρατήσει στη Τούμπα τον Έλληνα φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΠΑΟΚ. MVP ο Αθανασιάδης που κατέβασε ρολά στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Βασικός ο Χόγκλα, εκτός αποστολής ο Μεϊτέ στον πάγκο ο Τάισον!

Άρης – ΠΑΟΚ: Βασικός ο Χόγκλα, εκτός αποστολής ο Μεϊτέ στον πάγκο ο Τάισον!

Έγιναν γνωστές οι 11άδες του Άρης – ΠΑΟΚ. Τα πλάνα Χιμένεθ και Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Με «κλειστά χαρτιά» και περιορισμένες αλλά στοχευμένες αλλαγές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Δύο κρίσιμα ντέρμπι έχει το μενού της 20ης αγωνιστικής της Super League και η Novibet προσφέρει παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Με δοκιμασμένο σχήμα και ελάχιστες αλλαγές, ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε ματς υψηλής έντασης, με κάθε σετ να μοιάζει τελικός και τις λεπτομέρειες να κρίνουν τη μάχη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΟΚ: Άρης – ΠΑΟΚ 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Άρης – ΠΑΟΚ 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Άρης - ΠΑΟΚ σε ντέρμπι Θεσσαλονίκης με ένταση και πάθος, όπου κάθε μονομαχία έχει σημασία και το αποτέλεσμα γράφει ιστορία.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Με έντονο παλμό από τον κόσμο και την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα, ο Άρης μπαίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ποδόσφαιρο