ΠΑΟΚ

Πέλκας, Γιαννούλης, Λάμπρου: Η ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Πέλκας, Γιαννούλης και Λάμπρου, μίλησαν για όλους και για όλα σε μία… διαφορετική συνέντευξη στην κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Για το πως είναι η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο μίλησαν οι παίκτες οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός και Λάζαρος Λάμπρου, στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Παναγιώτη Αρωνιάδη. Απάντησαν σε πολλές...
Πέλκας, Γιαννούλης, Λάμπρου: Η ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Πέλκας, Γιαννούλης και Λάμπρου, μίλησαν για όλους και για όλα σε μία… διαφορετική συνέντευξη στην κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Για το πως είναι η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο μίλησαν οι παίκτες οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός και Λάζαρος Λάμπρου, στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Παναγιώτη Αρωνιάδη.

Απάντησαν σε πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σχετικά με τη φετινή σεζόν, αλλά και τη ζωή στην καραντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασχαλάκης-Παπαδοπούλου: Καραντίνα; Κανένα πρόβλημα… (pic)

Για το πως περνάνε την ώρα τους και αν είναι εύκολο:

Γιαννούλης: Δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις δύσκολες στιγμές. Ευτυχώς έχουμε την υγεία μας. Δουλεύουμε στο σπίτι, κάνουμε την προπόνησή μας, η ζωή συνεχίζεται.

Πέλκας: Κάνουμε όση προπόνηση μπορούμε στο σπίτι. Κοντεύουμε να τρελαθούμε. Μιλάμε όμως με τα παιδιά καθημερινά. Playstation, Netflix, τέτοια πράγματα.

Λάμπρου: Κοιμόμαστε λίγο παραπάνω, ξυπνάμε λίγο πιο αργά. Προπόνηση, παίζουμε κάνα playstation και μετά Netflix. Έτσι περνάμε.

Για το τι βλέπουν στο Netflix:

Γιαννούλης: Βλέπω το Elite το δεύτερο κύκλο. Τώρα είμαι χαλαρός και βλέπω. Έχω ενθουσιαστεί.

Πέλκας: Εγώ έχω τελειώσει το Elite. Μου αρέσουν οι Ισπανοί σκηνοθέτες και τώρα βλέπω το «Unauthorized Living» το οποίο το προτείνω. Περνάει ωραία ο χρόνος. Περιμένουμε όμως La Casa De Papel, θα το δούμε όλο κατευθείαν.

Για το αν περιμένουν ότι θα αλλάξει το ποδόσφαιρο:

Λάμπρου: «Σίγουρα θα είναι ένα νέο ξεκίνημα, μετά από τόσο καιρό. Ο πρώτος αγώνας θα είναι σε χαμηλούς ρυθμούς, αλλά εαν συνεχιστούν τα Play Off θα είναι το πιο ενδιαφέρον».

Πέλκας: «Δεν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% μέχρι να τελειώσουν τα Πλέι Οφ, θα έχουμε ανά τρεις ημέρες αγώνα και θα είναι δύσκολο. Τώρα θα είναι μικρό το χρονικό περιθώριο να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τόσα ματς που θα είναι ντέρμπι».

Γιαννούλης: «Περισσότερο θα επηρεαστεί η επόμενη σεζόν, που θα είναι πιο δύσκολη. Θα είναι πολύ δύσκολος ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν. Θα ήταν κρίμα να χαλάσει και η επόμενη χρονιά. Θέλουμε όλοι να συνεχιστεί η χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία μας».

Για το ποια ήταν η πρώτη σκέψη που κάνανε

Λάμπρου: «Πίστευα ότι δεν θα κρατήσει για πολύ. Πίστευα ότι θα γίνει για 1-2 εβδομάδες, αλλά είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά ακόμη πιο δύσκολο είναι για όσους δεν ζουν άνετα, αλλά πάνω απ’όλα είναι η υγεία όλων μας».

Γιαννούλης: «Ακόμη και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν πίστεψα και εγώ ότι θα είναι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσαρμοζόμαστε και προσπαθούμε να το συνηθίσουμε. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Πέλκας: «Έχουμε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας. Προσπαθούμε να κάνουμε χαβαλέ και να υπάρξει αυτή η χημεία που έχουμε, αυτή είναι η συνομιλία που έχουμε με τους συμπαίκτες μας. Κάπως έτσι περνάει η ώρα μας. Σίγουρα η αντίδραση που έβγαλε το κράτος σε όλο αυτό. Υπάρχει μια αισιοδοξία στην δική μας χώρα. Το έχουμε πάρει πιο σοβαρά και ελπίζω να φύγουμε γρήγορα από όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας γιατί ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και μας ήρθε απότομα».

Για την επόμενη ημέρα και τις συνέπειες στη ζωή μας:

Λάμπρου: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω κάποια άποψη στο κομμάτι της οικονομίας. Σίγουρα θα επηρεαστούν όλοι».

Γιαννούλης: «Τώρα που είμαι κλεισμένος, έχω εκτιμήσει τις μικρές στιγμές που είχαμε με τους συμπαίκτες μου. Βγαίνοντας από την καραντίνα, θα κάνω πράγματα που θα γεμίζω την ημέρα μου και θα με κάνουν χαρούμενο»,

Πέλκας: «Τώρα που καθόμαστε σπίτι, σίγουρα πολλοί θα το εκτιμήσουν αυτό και θα υπάρξει μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και θα το εκτιμήσουμε αυτό».

Για το αν θα βγουν πιο… αδύνατοι:

Πέλκας: «Πιο αδύνατοι σίγουρα δε θα βγούμε! Εγώ τα μαγουλάκια τα έκανα ήδη.. Φαί, πολύ φαί»

Για τα τραγούδια που ακούν στο Spotify:

Λάμπρου: «Εγώ θα βάλω δέκα τραγούδια του Χατζηγιάννη».

Γιαννούλης: «Εγώ θα βάλω μόνο Άννα Βίσση».

Για το ποιος έχει αναλάβει τις μουσικές επιλογές των αποδυτηρίων:

Πέλκας: «Φέτος ο Γιαννούλης και έχει ωραίες επιλογές στα τραγούδια. Πέρσι έβαζα εγώ μουσική και προσπαθούσα να ικανοποιήσω και τους ξένους παίκτες.Νούμερα ένα DJ της ομάδας όμως είναι ο Λημνιός».

Γιαννούλης: «Ο Δημήτρης Λημνιός είναι το Νο1! Ο Ελ Καντουρί βάζει κάτι περίεργα…

Κλείνοντας ανέφεραν:

Γιαννούλης: «Όλοι ξέρουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε την κατάσταση, να προστατευτούμε και να βγούμε αλώβητοι και δυνατότεροι. Πρέπει να πειθαρχίσουμε σε όλα τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση».

Πέλκας: «Να έχουμε υγεία και να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει σε Ιταλία και Ισπανία. Πρέπει να βγούμε σοφότεροι από όλο αυτό. Ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε όταν τελειώσει όλο αυτό».

Λάμπρου: «Να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους γύρο μας. Το θετικό είναι ότι είμαστε κοντά με την οικογένειά μας και απολαμβάνουμε τις οικογενειακές στιγμές. Προχωράμε με υπομονή μέχρι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Με έντονο παλμό από τον κόσμο και την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα, ο Άρης μπαίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το έχει πάρει απόφαση για Γιακουμάκη

ΠΑΟΚ: Το έχει πάρει απόφαση για Γιακουμάκη

Με αυτά που κάνει ο Γιακουμάκης φέτος στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσουν να φύγει, ποιες οι δυσκολίες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τη διαιτησία, απαντώντας σε σχόλια περί «πολλών σφυριγμάτων» και υπερασπιζόμενος τους Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Επιδίωξε την επαφή ο Μπερνάρ!

ΠΑΟΚ: Επιδίωξε την επαφή ο Μπερνάρ!

Ο Μπερνάρ ψάχτηκε για τον ΠΑΟΚ, βρήκε ανταπόκριση αλλά από τον δικέφαλο του ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Μεξικό για να φέρει τον Σάντσες!

Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Μεξικό για να φέρει τον Σάντσες!

Στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Μεξικό για να πείσει τον Χόρχε Σάντσες να έρθει στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Η ΚΕΔ έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 6 Φεβρουαρίου 2011, ένα γκολ του Νίνη έγραψε ιστορία στην Τούμπα σε ματς με κάρτες ένταση και νεύρα μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Η κίνηση που… δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για Νους!

Η κίνηση που… δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για Νους!

Ο Νους απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά αν θα κάνει κίνηση ο δικέφαλος, θα γίνει το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Οι ενστάσεις για Σάντσες που ξεπεράστηκαν!

ΠΑΟΚ: Οι ενστάσεις για Σάντσες που ξεπεράστηκαν!

Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον Χόρχε Σάντσεθ, αλλά υπήρξαν και κάποιες ενστάσεις για την απόκτηση του Μεξικανού.

Ποδόσφαιρο