ΠΑΡΑFOOTBALL

Έντονη ανησυχία του Χιμένεθ για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ

Η ομιλία του προς τους παίχτες όπου εξέφρασε πολλά απο τα παράπονα του, σε ήρεμο ύφος ωστόσο
Έντονη ανησυχία του Χιμένεθ για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ

Η ομιλία του προς τους παίχτες όπου εξέφρασε πολλά απο τα παράπονα του, σε ήρεμο ύφος ωστόσο.

Οι καλές ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα του αντιπάλου έγιναν και στη Λάρισα. Αλλά όπως και στο Περιστέρι, δεν έγιναν γκολ παρά η φάση του Μασούντ. Αποτέλεσμα, δεύτερο σερί ματς που η ΑΕΚ δεν κέρδισε.

Ο Χιμένεθ θέλει να προλάβει τα χειρότερα. Θέλει οι παίκτες του να καταλάβουν πως θα πρέπει να κάνουν γκολ τις αρκετές φάσεις που κάνουν ανά παιχνίδι. Αφρομή το ματς με την ΑΕΛ, αιτία πως μετά το Κίεβο και το Περιστέρι σε ακόμα έναν αγώνα, η ΑΕΚ δείχνει να μην μπορεί να τελειώσει μια νίκη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μιλήσει στους παίκτες του και μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο για αυτό. Το έκανε και χθες. Οχι σε υψηλούς τόνους αλλά η παρατήρηση δεν παύει να είναι παρατήρηση.

«Δεν πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι στη Λάρισα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάμε για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Ομως είδατε τι έγινε πάλι με τις χαμένες ευκαιρίες. Βγήκαμε πάλι μπροστά στο τέρμα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Σας το είχα πει και μετά από τον Ατρόμητο, πως πρέπει να σκοράρουμε όταν έχουμε την ευκαιρία και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια. Και όταν φτάνουμε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πρέπει να τον –εκτελούμε- και να βάζουμε γκολ. Αλλιώς μπορεί και να το πληρώσουμε. Ξέρω πως παίξατε σ’ ένα γήπεδο που ήταν πολύ κακό και δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ομως τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΟΡΑΝ

Ο Μανόλο Χιμένεθ συνηθίζει να μιλάει με τους παίκτες του. Για διάφορα αγωνιστικά θέματα. Χθες, το έκανε με τον Ερικ Μοράν. Ο Ισπανός δείχνει έναν περίεργο εκνευρισμό στα δύο τελευταία παιχνίδια. Με τον Ατρόμητο έπρεπε κιόλας να αποβληθεί.

Ο Μοράν πρέπει σίγουρα να ηρεμήσει μια και με την κούραση του Σιμόες, ίσως πάρει και άλλα σημαντικά και κρίσιμα αγωνιστικά λεπτά.

Η προπόνηση στα τελειώματα

Πάντως, επειδή γίνεται λόγος για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ και μίλησε και ο Χιμένεθ ξανά για αυτό, δε σημαίνει πως δεν αποτελεί κομμάτι της προπόνησης. Τόσο οι επιθετικοί αλλά και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Δε θα είναι και καμιά είδηση να γίνει ξανά προπόνησή στα τελειώματα στο σημερινό πρόγραμμα, παραμονή του ματς με τον Πανιώνιο. Γίνεται συχνά.

Ok ο Λιβάια

Ένα θέμα ήταν η κούραση του Μάρκο Λιβάια. Ο Κροάτης στράικερ έμεινε στην Αθήνα για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ και ο λόγος ήταν η κούραση που έχει από τα συνεχή ματς. Ο Λιβάια, είναι και εκνευρισμένος από το γεγονός πως σε πολλά ματς οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν σκληρά. Δε θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, άρα με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ θα είναι ο γνωστός καλός Λιβάια.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο