ΠΑΡΑFOOTBALL

Κάλυψε την γκάφα με νέα… γκάφα

Το παιδαριώδες λάθος του Δημήτρη Μάνου και η ατυχής δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου
Κάλυψε την γκάφα με νέα… γκάφα

Γίνεται να κερδίζεις με 7-0 και στο τέλος να προκαλείται μπάχαλο; Και όμως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ… κατάφεραν να προκαλέσουν αναστάτωση για ένα γεγονός μη ζωτικής σημασίας. Και να μπλέξουν ασκόπως.

Τι συνέβη στο ματς της Πέμπτης (26/4) με τον Παναιγιάλειο; Ο Δημήτρης Μάνος, έχοντας 6 κίτρινες κάρτες στο παλμαρέ του, έκανε μία άκρως λανθασμένη κίνηση. Ένα παιδαριώδες λάθος. Με το σκορ στο 7-0 και το ματς στο 89’, ο 23χρονος φορ κυνήγησε μία φάση άνευ λόγου και αιτίας και λόγω ενός σκληρού τάκλιν, δέχθηκε κίτρινη, την 7η δηλαδή.

Άρα σ’ αυτή την περίπτωση θα έχανε δύο από τα τέσσερα επόμενα ματς (με Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας, Καραϊσκάκη και Αχαρναϊκό). Όποια δήλωνε η ΠΑΕ.

Τι έκανε λοιπόν για να γλιτώσει τις δύο αγωνιστικές; Αμέσως, πήρε μία ακόμα κίτρινη και αποβλήθηκε από το ματς, με το σκεπτικό να απουσιάσει μόνο από ένα παιχνίδι. Στο προσεχές με τον Απόλλωνα Πόντου.

Μία απόφαση που εκνεύρισε τον Νίκο Παπαδόπουλο. Όπως φάνηκε και στην τηλεοπτική κάλυψη. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν του είχε δώσει τέτοια εντολή. Ο Μάνος ενήργησε μόνος του, με τον Παπαδόπουλο να του κάνει παρατηρήσεις και τον 23χρονο στράικερ να εκφράζει την δυσανασχέτηση του.

Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να δικαιολογήσει τη… γκάφα του Μάνου, αλλά δεν τα… κατάφερε: «Ο Μάνος έχει ένα πρόβλημα στο πέλμα και τον δυσκολεύει στους τελευταίους αγώνες. Ήταν εντολή δική μου να μείνει έξω για να το ξεπεράσει. Έκανε υπερπροσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες, τον βοηθούσαν οι γιατροί και ήταν εντολή δική μας να πάρει τη δεύτερη κίτρινη».

Αν ο κόουτς του ΟΦΗ ήθελε να προφυλάξει τον Μάνο, θα έπρεπε να τον είχε κάνει αλλαγή και όχι να επιβαρύνει τον τραυματισμό του.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο