ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Δουβίκας και ο Σιαμπάνης δεν… μετρούν πια τα αστέρια

Την ώρα που οι συνομήλικοι τους (Χάβερτζ, Κλάιφερτ, Νέλσον) μετρούν... τ’αστέρια, Δουβίκα και Σιαμπάνης δεν παίζουν ούτε για αστείο.
Ο Δουβίκας και ο Σιαμπάνης δεν… μετρούν πια τα αστέρια

Τα βλέμματα πολλών σκάουτερ και ομάδων είχαν συγκεντρώσει ο Τάσος Δουβίκας και ο Μάριος Σιαμπάνης, που δεν δείχνουν πλέον έτοιμοι για το βήμα παραπάνω.

Όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και στη στήλη «Παρασκήνια», τα δύο αυτά project παραμένουν αναξιοποίητα σε βαθμό ποδοσφαιρικού κακουργήματος, από τις ομάδες τους.

Αρχικά ο Μάριος Σιαμπάνης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δεν έχει παίξει ούτε στο… οικογενειακό δίτερμα.

Η τελευταία φορά που κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του σε επίσημο αγώνα ήταν στις 9 Ιανουαρίου του 2018! Δεν είναι καθόλου τυχαία η άρνηση του εκπροσώπου του, «Τζόλε» στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου με 150 χιλιάρικα τον χρόνο.

Ο Τάσος Δουβίκας τώρα το καλοκαίρι χάθηκε ανάμεσα στις προτάσεις, τα εκατομμύρια ευρώ και την ανάληψη της επαγγελματικής του καριέρας από τον «Mr. Deal», Πίνι Ζαχάβι. Τον άνθρωπο που έβαλε στην… τσέπη του, μόλις 40 μύρια από την μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 19χρονος σέντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης φέτος έχει περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου είτε στον πάγκο ήταν ο Παντελίδης, είτε τώρα ο Γιώργος Παράσχος.

Έχουμε και λέμε: 11 ματς, 320’, μόλις 1 γκολ ο φετινός ισχνός απολογισμός του. Την ίδια στιγμή που oι δύο ‘99άρηδες δεν αναπνέουν στην Ελλάδα, υπάρχουν οι συνομήλικοι τους Νέλσον (Χοφενχάϊμ, εθνική Αγγλίας), Κλάιφερτ (Ρόμα, εθνική Ολλανδίας) και Χάβερτζ (Μπάγερ Λεβερκούζεν) που όχι μόνο τυγχάνουν ποδοσφαιρικού σεβασμού αλλά ο πήχης τους δεν έχει όριο.

Παναθηναϊκός: Γιατί… δεν κόλλησε ο Αρμένακας

ΟΦΗ: Ψάχνει για «εννιάρι»

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο