ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι σκαλωμένο project – Τι θα κάνει ο Ιμπαγάσα;

Ο Ολυμπιακός Β’ ξεφουσκώνει επικίνδυνα και η προσδοκία ανέλιξης παραμένει ανακπλήρωτη.
Ο Ολυμπιακός Β’ είναι σκαλωμένο project – Τι θα κάνει ο Ιμπαγάσα;

Ο Ολυμπιακός ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωτοστάτες της ιδέας να έρθουν οι ομάδες Β΄και στην Ελλάδα και να παίζουν στη Super League 2.

Και σίγουρα ορθώς έπραξε μια και διεθνώς η πλατφόρμα των Β ομάδων αποτελεί σκαλοπάτι για την (ομαλότερη) μετάβαση στην πρώτη ομάδα ή εν δυνάμει δίνει υπεραξία στο υπάρχον ρόστερ.

Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» είναι από τα club που δεν αφήνει τίποτε στην τύχη του. Όπως και η τοποθέτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα ως head coach με την προοπτική να αποτελέσει μία ημέρα τον προπονητή της πρώτης ομάδας.

Όπως και η επιστροφή των Μανιάτη, Ανατολάκη για να «σφίξουν» τα γκέμια. Όπως και η στελέχωση του team, μέσω των επιλογών του scouting department. Και αν ο Αγκιμπού Καμαρά «ξέφυγε» με το καλημέρα δεν ισχύει κάτι ανάλογο με τις λοιπές αφίξεις: Μπα, Ετιεν Κινκουέ, Πινακάς!

Πάμε παρακάτω: Τζολάκης και Σουρλής «αρπάζουν» σε playtime που δεν έχουν στην πρώτη ομάδα, αλλά ΔΕΝ κάνουν τη διαφορά. Ξενιτίδης, Κωστή, Μαρίνος, Νίκολιτς και Βοϊλης παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά φαντάζει almost impossible να στεριώσουν στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς και τη Super League 1.

O upcoming πέρυσι με την πρώτη ομάδα, Αλέξης Καλογερόπουλος φέτος έχει «μπουκώσει» ανάμεσα στους τραυματισμούς και τον πάγκο (σ.σ.: μόλις δύο 90λεπτα). Την ίδια στιγμή που πλέον ο Ολυμπιακός Βου στο γήπεδο δεν τσουλάει.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», εφτά αγώνες αισίως χωρίς «τρίποντο», στα 4 εξ αυτών δεν σημείωσε καν γκολ! Δε νίκησε την Καλαμαριά των 15 παικτών. Ηττήθηκε από τον Θεσπρωτό.

Και χθες ενώ προηγήθηκε 2-0, δεν κατόρθωσε να κερδίσει την ουραγό Καβαλά που τώρα πρακτικά συστάθηκε ως ομάδα. Μπορεί ο απώτερος σκοπός για τον Ολυμπιακό Β’  να είναι το promotion και όχι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά δεν παύει να αποτελεί συστατικό επιτυχημένου project.

Το χειρότερο όμως είναι πως ΔΕΝ υπάρχει ταυτότητα στο παιχνίδι (σ.σ.: ασχέτως αλλαγών σε πρόσωπα λόγω κορονοϊου και προαγωγής στην πρώτη ομάδα), ταχύτητα και ποδοσφαιρική εκπαίδευση εφάμιλλη των προσδοκιών του club. Τελεία και παύλα…

Διαβάστε την απάντηση και όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 14 και 15 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Σαμουέλ Ετό: Ο έρωτας που νίκησε την απόρριψη και τη φτώχεια

Σαμουέλ Ετό: Ο έρωτας που νίκησε την απόρριψη και τη φτώχεια

Πολύ πριν τα τρόπαια και τη δόξα, ο Σαμουέλ Ετό ήταν απλά ένας νεαρός με προφορά από το Καμερούν και άδειες τσέπες. Στο πλάι του, όμως, είχε τη Georgette, τη γυναίκα που τον πίστεψε όταν κανείς άλλος

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Ο άνθρωπος Τόμας Τούχελ: Η άγνωστη ιστορία που δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ

Ο άνθρωπος Τόμας Τούχελ: Η άγνωστη ιστορία που δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ

Πολύ πριν τα φώτα της Τσέλσι ή της εθνικής Αγγλίας, ο Τόμας Τούχελ έδωσε μαθήματα ανθρωπιάς μακριά από τα γήπεδα, βοηθώντας μια οικιακή βοηθό να αλλάξει ζωή — κυριολεκτικά.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Γι’ αυτό ο Μαρινάκης έγινε έξαλλος με τον Νούνο – Και βλέπει Βαλβέρδε

Γι’ αυτό ο Μαρινάκης έγινε έξαλλος με τον Νούνο – Και βλέπει Βαλβέρδε

Δεν ήταν η ισοπαλία με τη Λέστερ. Ήταν το «δώρο» του Νούνο στο τέλος, που άφησε τη Νότιγχαμ με δέκα. Ο Μαρινάκης δεν άντεξε και σκέφτεται ήδη τον επόμενο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: «Γεια, είμαι ο Πάμπλο»: Η στιγμή που ο Πέπε… ξέχασε ποιος είναι στο ημίχρονο!

«Γεια, είμαι ο Πάμπλο»: Η στιγμή που ο Πέπε… ξέχασε ποιος είναι στο ημίχρονο!

Μια τρομακτική σύγκρουση με τον Κασίγιας, μια απώλεια μνήμης 45 λεπτών και μια ατάκα που έμεινε στην ιστορία. Ο Πέπε, ο πιο σκληρός αμυντικός της Ρεάλ, έγινε για λίγο... Πάμπλο!

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Ο τελικός της Παρί είναι αφιερωμένος στην Xάνα: Η καρδιά του Λουίς Ενρίκε δεν σταμάτησε ποτέ να την κουβαλά

Ο τελικός της Παρί είναι αφιερωμένος στην Xάνα: Η καρδιά του Λουίς Ενρίκε δεν σταμάτησε ποτέ να την κουβαλά

Η Παρί του Λουίς Ενρίκε στον τελικό του Champions League, και η συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία του προπονητή που αφιερώνει τα πάντα στην κόρη του Χάνα, που έφυγε από καρκίνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: «Άλλαξέ την, μπορείς καλύτερα»: Η απάντηση του Ράις που έγινε μάθημα αγάπης

«Άλλαξέ την, μπορείς καλύτερα»: Η απάντηση του Ράις που έγινε μάθημα αγάπης

Ο Ντέκλαν Ράις δεν ακολούθησε το lifestyle των υπόλοιπων σταρ. Επέλεξε κάτι πολύ πιο αληθινό: να προστατεύσει την καρδιά του από τα ψεύτικα και να κρατήσει κοντά του την αγάπη της ζωής του.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: «10 εναντίον 80.000»: Η νύχτα που ο Μουρίνιο νίκησε την Μπαρτσελόνα και τα… εκτοξευόμενα ποτιστικά!

«10 εναντίον 80.000»: Η νύχτα που ο Μουρίνιο νίκησε την Μπαρτσελόνα και τα… εκτοξευόμενα ποτιστικά!

Ένα από τα πιο εμβληματικά έπη του Champions League του Μουρίνιο ήταν όταν οδήγησε την Ίντερ στον τελικό μέσα στο Καμπ Νου, με 10 παίκτες, απέναντι σε μια οργισμένη Μπαρτσελόνα....

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Η ηθοποιός Νίκη Λάμη και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος, ζουν έναν διακριτικό αλλά όμορφο έρωτα, αποφεύγοντας τα social media και την προβολή.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Ο Μουρίνιο τον παρακαλούσε 14 λεπτά στα αποδυτήρια — και στο 46′ αποβλήθηκε!

Ο Μουρίνιο τον παρακαλούσε 14 λεπτά στα αποδυτήρια — και στο 46′ αποβλήθηκε!

Ένας Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι ποτέ αρκετός. Ο Ζοσέ Μουρίνιο το έζησε από πρώτο χέρι στο μακρινό Καζάν, στο πιο κλασικό επεισόδιο “πες του να μην το κάνει — και το κάνει”.

ΠαραFootball