Ο Παντελίδης, ο Παναθηναϊκός και οι… επιβεβαιώσεις
Η στήλη «Agent Greek» της εφημερίδας Sportime, είχε τα πρωτεία όσον αφορά το «φλερτ» του Παναθηναϊκού, με τον Σάββα Παντελίδη.
Ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στον «αέρα» όσον αφορά την παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά το βαρύ 4-0 από τον Άρη στο «Βικελίδης». Αποτέλεσμα ήταν να ακουστούν κάποια ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ελληνα τεχνικού και έτσι εσχάτως προέκυψε και… Σάββας Παντελίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Σάββας Παντελίδης σέβεται τη φιλία με τον Γιώργο Δώνη
Την είδηση είχε γράψει βεβαίως πολύ νωρίτερα το Sportime, όπως άλλωστε επισημαίνει η στήλη «Agent Greek» στο φύλλο της Δευτέρας (18/9).
Αναλυτικά: Οι επιβεβαιώσεις είναι σαν τις… Αντε να μην πω! Ολοι έχουν από μία. Βγαίνουν και πανηγυρίζουν που έγραψαν λέει από τις 10 Σεπτέμβριου πως ο Παντελίδης παίζει για Παναθηναϊκό. Εδώ δηλαδή εμείς πρέπει ν’ ανέβουμε στα γραφεία και να χορεύουμε που το γράφαμε (με συνεχή ενημέρωση μάλιστα) από 25 Αυγούστου; Anyway, το είπα χτες, το επαναλαμβάνω για να επιβεβαιωθούν αύριο οι υπόλοιποι. Κουβέντα με Σάββα. Τίποτα.
Κάντε follow στο Sportime