ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Έρχεται η… ώρα του Αγιούμπ

Ο Αγιούμπ περισσότερο «μιλάει», παρά παίζει και ήδη έχει μπει στη δίνη του κυκλώνα για τον Ιανουάριο
Παναθηναϊκός: Έρχεται η… ώρα του Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Ο λεγάμενος κρίθηκε εν πολλοίς bargain. Με την σφραγίδα του Τσάβι Ρόκα (και δίχως τότε 100% σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Δώνη).

Στα 26 του, free agent κιόλας. Με αξιοπρόσεχτο CV, αλλά και κάμποσα κουσούρια. Οχι μόνο στην φύση του ως άνθρωπος, αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Στην Φέγενορντ ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε τακτικά καλούπια και γι αυτό αποχώρησε μία ώρα αρχύτερα. Τέλος πάντως, Γιάσιν Αγιούμπ από τον περασμένο Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό. Συμβόλαιο 3,5 ετών με πάγιες ετήσιες απολαβές κοντά στα 4 κατοστάρικα!

Οκτώ μήνες μετά έχουμε και λέμε: 9 ματς, 0 ασίστ, 0 γκολ! Συν τα δύο «θερμά» επεισόδια με συμπαίκτες του εν ώρα προπόνησης στο μεσοδιάστημα. Συν την διαρκή μουρμούρα εντός και εκτός αποδυτηρίων. Πότε για τις εντάσεις στην δουλειά και πότε για τις καθυστερήσεις των πληρωμών. Συν την ομιλία στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που «χτύπησε» άσχημα. Κοινώς, η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Αγιούμπ δεν διάγει τις καλύτερες των ημερών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βιγιαφάνιες: Αγώνας δρόμου και ελπίδα για Πογιάτος

Πόσο μάλλον από την στιγμή που και ο ίδιος δεν έχει κερδίσει το club με την συμπεριφορά του και την εξέδρα με την αγωνιστική εικόνα του.

Σε συνδυασμό με την επικείμενη αποχώρηση του ανθρώπου που τον επίλεξε τον Τσάβι Ρόκα, την αλλαγή συστήματος (από 4-1-2-3 σε 4-2-1-3) και την (μαξ μέχρι τέλος Οκτωβρίου) επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνες, ο Αγιούμπ πλέον φαντάζει ως «περιττή» πολυτέλεια για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού.

Ήδη, το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου έχει φροντίσει να περάσει το μήνυμα για τον 26χρονο Μαροκινό που ζυγώνει ένα χρόνο παρουσίας στο Κορωπί δίχως κανένας να έχει αντιληφθεί με σαφήνεια το αγωνιστικό νόημα της απόκτησής του. Δίχως υπερβολή, ο Αγιούμπ εν όψει του Ιανουαρίου φαντάζει το Νο1 όνομα στην λίστα των αποχωρήσεων.

Θα πρέπει να συμβούν συγκλονιστικές αλλαγές (κυρίως στη νοοτροπία και την αγωνιστική εικόνα του ιδίου) για να υπάρξει ανατροπή σε μία απόφαση που θυμίζει εποχές Στραματσιόνι με αποζημιώσεις και δικαστικά ευτράπελα.

Δυστυχώς…

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο