ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο ΠΑΟΚ χάνει και στο… παιχνίδι της αξίας και των πωλήσεων

Σε Ελλάδα και Ευρώπη ο ΠΑΟΚ έχασε σε τίτλους και brand. Μοναδικό λάφυρο αγωνιστικού σωσιβίου η κατάκτηση της 2ης θέσης.
Ο ΠΑΟΚ χάνει και στο… παιχνίδι της αξίας και των πωλήσεων

Να πάει και να μην γυρίσει η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ. «Ματωμένη» σε όλους τους τομείς!

Σε Ελλάδα και Ευρώπη ο ΠΑΟΚ έχασε σε τίτλους και brand. Μοναδικό λάφυρο αγωνιστικού σωσιβίου η κατάκτηση της 2ης θέσης.

Η επόμενη μέρα ακόμη πιο ζοφερή. Η φαμίλια Σαββίδη πλέον δεν είναι τόσο «καψουρεμένη» όσο στο παρελθόν.

Το FFP είχε «παγώσει» λόγω Covid-19, αλλά πάντα είναι προ των πυλών. O προπονητής μένει μέχρι να φύγει.

Υπάρχει ένα κάρο παικτών που βασίζει την επαγγελματική του σχέση περισσότερο στο συναίσθημα του Σαββίδη junior και λιγότερο στο αγωνιστικό value.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΟΚ παίρνει παίκτη από τον Ολυμπιακό!

Εξι εν δυνάμει βασικοί παίκτες στο φετινό ΠΑΟΚ είναι άνω των –άντα. Ερωτηματικά που καλείται να λύσει ο νέος τεχνικός διευθυντής, Ολαφ Ρέμπε.

Το πλέον πρακτικό πρόβλημα για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ είναι το cash flow.

Χρήματα από μεταγραφές. Η διεθνή αγορά φέρεται να του ΄χει γυρίσει την πλάτη. Τόσο ο Λημνιός, όσο και ο Γιαννούλης ακόμη ΔΕΝ έχουν εμφανίσει επίσημη πρόταση. ΚΑΜΙΑ. Γκαραντί.

Ο Τσούμπα Ακπόμ μέσω του δυνατού νέου agent του το παλεύει, έχοντας προτεραιότητα την Τσάμπιονσιπ, αλλά μέχρι στιγμής μόνο λόγια όχι επίσημη πρόταση στο email της Γκοντσάρεβα.

Μην μου πείτε τώρα Τζόλης που είναι trend με 2,5 ματς να φέρει πρόταση αντάξια του buy out του. Την ίδια στιγμή που ο «Δικέφαλος» έχει ενεργοποιήσει ολάκερο το network των επαφών του.

Και το χειρότερο είναι πως όσο συνεχίζεται ο αγωνιστικός κατήφορος του ΠΑΟΚ τόσο μεγαλώνει η απόσταση ανάμεσα στα «θέλω» του νταμπλούχου και των επίδοξων αγοραστών.

Φανταστείτε, πως στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ ως Νο1 υποψήφιο για αποχώρηση την παρούσα χρονική περίοδο θεωρούν τον Ινγκι Ινγκασον.

Κι όμως…

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο