ΠΑΡΑFOOTBALL

Super League 1: Τα εντός συνόρων «όχι» και η Μπότεφ Πλόβντιβ

Πρόταση σε Έλληνα παίκτη που έπαιξε για αρκετούς στη Super League 1 έχει κάνει η Μπότεφ Πλόβντιβ.
Super League 1: Τα εντός συνόρων «όχι» και η Μπότεφ Πλόβντιβ

Από τη στιγμή που αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του ΟΦΗ, «έπαιξε» για αρκετές ομάδες της Super League 1. Εκείνος, όμως, ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων.

Έμπρακτο ενδιαφέρον υπήρξε από κάποιους. Σε άλλους έριξε «άκυρα» εκείνος, από αλλού εισέπραξε. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Πανσερραϊκός. Στο φινάλε ο Πάμπλο Γκαρσία τον απέρριψε θεωρώντας καλύτερη περίπτωση τον Μαξιμιλιάνο Μορέιρα. ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά ασχολήθηκαν. Ο πρώτος ως μία από τις αρκετές περιπτώσεις αριστερών μπακ που έχει δει έως τώρα.

Η Κηφισιά ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά. Όχι μόνο κατέθεσε πρόταση, αλλά πίεζε για να τελειώσει το θέμα εντός του Σαββατοκύριακου (22-23/7). Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί ο Κώστας Μπαλογιάννης έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Το φλερτ με τους Βούλγαρους κρατάει καιρό. Τον είχαν τσεκάρει οι άνθρωποι του κλαμπ πριν καν τελειώσει η σεζόν. Ωστόσο, στην πρώτη προσέγγιση ο παίκτης ήταν αρνητικός στο να παίξει στη γειτονική χώρα.

Παρόλα αυτά η Μπότεφ Πλόβντιβ επανήλθε και προσπαθεί να τον πείσει να πει το «ναι». Οικονομικά η πρόταση είναι καλύτερη από αυτές που του έκαναν όλες οι παραπάνω ομάδες της Super League 1. Ωστόσο, το πρωτάθλημα είναι σαφώς χειρότερο. Άμεσα αναμένεται η τελική απάντηση του πρώην παίκτη του ΟΦΗ.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο